Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlae haftasonu yoğunluğundan buraya çok bakamamıştım. Şöyle bi üstünkörü okudum baya bi kanama yaşayan olmuş. Acaba adet dönemlerimiz mi yaklasıyor ondan olabilir mi bu lekeler. Vücudun senelerdir alısık olduğu bi düzen var sonucta

Ben en başından beri bunu yaşıyorum canım. Sağlıksız gebelik mi diye günlerce kendimi yedim bitirdim. Ama çok şükü 7+1 olduk bi sıkıntı olmadı. Doktorum bunun çok normal olduğunu söylüyor. Hormon seviyelerinden dolayı bazı kadınlar 9 ay kabız olurmuş bazıları 9 ay ishal. Sadece bol su içip dengelemek lazım. Ben hala çok sık ishal oluyorum en başından beri bu değişmedi

Teşekkür ederim sanırım bayram dönüşü ilk gün gideceğim öylesi daha sağlıklı duruyor inşallah o zamana kadar dayanabilirim

Aynen böyle düşündüm 2 nisana randevu alayım diyorum o zamana Allah’ın izniyle epey katlar diye düşünüyorum

Bende iki gün boyunca çok ileri derece ishal yaşadım ve o ishal düşüğe sebep oluyor yorumunu ben de okudum iki gündür muz yiyorum birde kefir aldım her gün bir bardak kefir içiyorum. Bugün daha iyiyim. İshal normale dönmüş gibi geldi. Kefir içmeye devam edeceğim. Her gün bir bardak. Belki sizde de işe yarar.

İshal en başta bende de olmuştu günde bir tane muz yiyiorum düzeldi çok şükür . Karın ağrısı yapınca bende endişelenmiştim hormondan kaynaklı bence

Kızlar hiçbir şeyi düşüğe falan yormayalım bu ancak bizi mental olarak yorar. Sonuçta vücut yepyeni bir şeyle karşı karşıya değişik tepkiler vermesi çok normal. Bende de ilk hafta senin zamanlarda değişik metabolizmal tepkiler olmuştu, gaz, kramplar vs. İnşallah her şey yolunda gider, gitmeyecekse de endişelerimiz bizi kurtarmaz aksine daha çok karamsar oluruz

Merhaba kızlar bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. Kolumu kaldırmaya dermanım yok. Kanama vs birşey yok şükür ama hafif bir mide bulantısına eşlik eden bu halsizlik beni yordu bugün. Perşembe için randevu aldım bu arada first date için :) 7+1 oluyo o zamana umarım güzel haberler yazarım buraya.

Canım bende adet olmam gereken tarih başladı ishal. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ara ara ishal oluyorum hala. Sanırım hormonlar dan bazıları kabız oluyor bizim gibiler ishal...

İshal en başta bende de olmuştu günde bir tane muz yiyiorum düzeldi çok şükür . Karın ağrısı yapınca bende endişelenmiştim hormondan kaynaklı bence
Hormonlar yapıyormuş ya doktor bana alış bunlara dedi. Ben bütün gün kuru besleneyim yine ishalim yine ishalim. Bakalım inşallah ilerleyen zamanlarda azalır

Çok erken bu değerle hiçbir şey göremez , aşağı yukarı perşembe 1200 civarında olabilir ama o da belli olmaz yani cuma bir ihtimal kese görünebilir ama salı çok erken. Ben 250 çıktıktan 12 gün sonra doktora gitmiş olacağım ilk randevum yarın

Yok yok gitmeyi düşünmüyorum artık 2 Nisan gibi gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…