Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
hayırlı olsun canım tebrik ederim

Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice güzel senelere

Bir şeyi merak ettim yediklerimizle falan o şekilde adet tarihi ile uyum yakalayabiliyor mu? Bana dün doktorum 4+6 dedi keseyi gördü sadece ama adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyordu bende endişelenmiştim şu an umut oldunuz bana

bu grupta stres yasak artık yatcaz kalkcaz zaman geçicek yapacak birşey yok
Ya bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.
Kese görmeye kalp atışı dinlemeye gidenlere de gönülden dua ediyorum. Şu topikte yazışan herkese şenlikli haberler nasip et Allahımmm

Benimde takvime göre 5+1 ama sanırım geç döllenme oldu beta 364'dü dün. Cuma gününe randevu aldım inşallah keseyi görebiliriz Ramazan çıkmadan bulantılarım başlamaz inşallah borçsuz ramazanı çıkarmak çok iyi

Merhaba kızlar nasılsınız bu gündün yoktum baya mesajlar birikmiştiben de in şe Allah yarın gidecem ultrasyona girecem bakalım kese gözükür mübu gün sata göre 5+1 olmuşum

Benimle ayni haftan canım ama bende 23 martda baktırdım en son 7358di bettam

Amin canım. Valla bir bir herkes kalp atısını duysun grup şenlensin.Perşembe gideceğim bende 6+1 olmuş olacak en azından yolk sac görmek istiyorum ama belki bir sürpriz olurda kalp atışı da duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…