- 11 Aralık 2024
- 1
- 2
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahUmarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız ,mübarek aylar gönlümüzdeki kucağımıza almak nasip olsun![]()
Maşallah
Teşekkür ederim, ne zaman kan vermeliyim batı beklemeli miyimMaşallahhayırlı olsun
![]()
Testte bariz çıkmış kan verebilirsinizTeşekkür ederim, ne zaman kan vermeliyim batı beklemeli miyim
Grubun ilk hamişi
Senin gebelik durumun ne zaman netleşecek? Netleşince olsan mı yönetici? Aktif kullanıyorsun sanırımsanırım daha grubun yöneticisi yokaranızda varsa gönüllü olun kızlar biriniz, isterseniz bende olabilirim ne yapılması lazımsa
![]()
Hayırlı olsun
Benim daha varSenin gebelik durumun ne zaman netleşecek? Netleşince olsan mı yönetici? Aktif kullanıyorsun sanırım![]()
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahÇok çok amin Allah'ım
Bat 2 Nisan![]()
Sana ne uzun geliyordur şimdiBenim daha varbat:13 nisan
![]()
Hayırlı sağlıklı bir bir evlat olsun. Sağlıkla tek nefes ile kucağına al inşAllah.
Teşekkür ederim umarım hepimiz burda süreci mizi paylaşırız hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah ♥Grubun ilk hamişiHayırlı uğurlu olsun, Rabbim hayırla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bizlere de dua et olur mu
![]()
Ayyyy inşallahTeşekkür ederim umarım hepimiz burda süreci mizi paylaşırız hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah ♥
Teşekkür ederim hep birlikte burda süreci mizi paylaşmak dileğiyleTestte bariz çıkmış kan verebilirsiniz2 gün arayla aynı saatlerde aynı hastanede verin kanınızı, 2 katı artış önemli
Amin inşallah ilk defa girmenizde vardır bi hayır pozitif haberlerinizi okumak dileğiyleHayırlı olsun
İlk kez bir anneler grubuna girdim inşallah bayramda güzel haberi alırım Allah'ım bizleri de müjdelendir![]()
Çok teşekkür ederim henüz kan veremedim Rabbim hepimize inşallahHayırlı sağlıklı bir bir evlat olsun. Sağlıkla tek nefes ile kucağına al inşAllah.
Canım birde benim tüp bebek olacak 6 nisan transferRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sana ne uzun geliyordur şimdiBen de dört gözle bayramın bitmesini bekliyorum
![]()