Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.

Kızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.
Bazı doktorlar orayı daha yeni bir gebelik oynatmamak lazım diye düşünüyormuş genellikle de bu aylar yapılmasını istemiyormuş ama direkt sormak lazım kendisine .

Kızlar her hese merhaba nasılsınız bu gün bakalım, minnoşlar nasıl belirtiler veriyorlar mıbu gün ben yine kan verdim doktorum istedi artışı takip etmek için, 17mart 491.2 , 19mart 1553, 23 mart 7358 olmuşçox mutluyum elhamdulillah 26 martda çağırdı ultrasyona girecem, 1553 değeri olduğunda karından baktıkta görülmemiştişimdiye görülür mu acaba sata göre 4+6 haftayım

Kızlar ben de 4+1 deyim 3+5 de idrarda silik çizgiyi gördüm 3+6 da kanda beta 254 çıktı. Doktorumu aradım 4 gün sonra kan ver artışı takip edelim sonrada gelirsin keseyi görürüz dedi. Ben genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasına eğilim çıkmıştı hamile kalırsan olmadı kan sulandırıcıya başlarız önlem amaçlı demişti. Keseyi görünce başlayalım dedi. Aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı ? Biraz endişe ediyorum.

Ultrasonda kanama alanı gördü doktor kahverengi kum gibi geliyor şu an böyle bir şey yaşayan vsr mı kızlar hala hastanede yatıştayım güzel olan kalp atışını bir daha gösterdi çok şükür düşük riski bu kanama alanı dedi

Benim 17 martta 750 ydi beta değerim 4+2 ydi bir daha test yapmadım,4+6 da keseyi karın ultrasonuyla gördük bence gözükür bu zamanlar ama tabi herkesin farklı oluyor gözükmezse de moral bozmaya gerek yok

Benim doktorum son 1 aya kadar ilişki serbest dedi ama ben yine de şimdilik temkinliyim 10. Haftaya kadar da temkinli olmayı düşünüyorum

Kızlar gece yatılı misafirim vardı sabah erken kalktım kahvaltı mutfak işleriyle uğrastım. Şuan feci şekilde belim ağrıyor belden aşağısını koparıyorlar sanki. Böyle bisey yaşayan var mı ya iş güç yapmıcaz mı hiç

Kızlar merhaba .
Sata göre 5+3 bugün . Belirtiler var göğüslerim hassas tuvalete de sık çıkıyorum . Ama mide bulantısı sabah uyandığımda olmuyor mesela bişey yedikten bi kaç saat sonra sanki reflü ağrısı gibi ağrı oluyor yanıyor midem . Ama tam anlamıyla bulantı mı çözemiyorum kusma zaten daha yok . Haftama göre normal mi olmaması . Ne zaman başlar ?

Benim baş ağrım devamlı olmuyor kuzum ya ara sıra uzun da sürmüyor

Benimde geceleri asiri agzim kurumaya başladı basima 1 litra su koyyom sabah kadar biriyo

Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin
Canım nasılsın daha iyimisin endişelenme bu haftalarda olabilir böyle içini ferah tut bizi de haberdar et olur mu

Geçmiş olsun canım doktorlar bişey söylemediler mi kanama alanı ile ilgili şuan daha iyisindir umarım

Çok yorulunca benim de öyle oluyor evet. Malesef dinlenmeyince geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…