• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Canım gördüm 4 nisanmış sen daha erken öğreneceksin inşallah 🙏🫶😍
İnşallah, varlığıyla şifa olsun bana da ruhuma da. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu ay denemeye başladık, öyle istiyorum ki.. Rabbim hayırlı sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasıp etsin cümlemize ♥️
Tüp bebek mi... Oyy ne yıpranmışsındır sen canım benim 😔 Kaç senedir istiyordunuz?

İnşallah, varlığıyla şifa olsun bana da ruhuma da. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu ay denemeye başladık, öyle istiyorum ki.. Rabbim hayırlı sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasıp etsin cümlemize ♥️
Tüp bebek mi... Oyy ne yıpranmışsındır sen canım benim 😔 Kaç senedir istiyordunuz?
Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin güzel günler görmeyi 🙏❣️
Bende 29 ocak ikizlerimi 8 haftalık aldırdım kalbi durduğu için, biz bu sene başladıkt tedaviye çok uzun değil, şimdi 2.denememiz olacak inşallah

Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin güzel günler görmeyi 🙏❣️
Bende 29 ocak ikizlerimi 8 haftalık aldırdım kalbi durduğu için, biz bu sene başladıkt tedaviye çok uzun değil, şimdi 2.denememiz olacak inşallah
Rabbim bu sefer hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin o zaman 🥰

Sat : 26 şubat
Bat : 28 mart umarım aranızda olabilirim ben de. 2.çocugu istiyorum gecen sene tam da ramazan bayramının 1.günü düşük yapmıştım üstüne 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım kötü günler geçirdim nasip değilmiş inşallah bu bayram bize güzel gelir🌸

İnşallah bende burada olurum Allahım nolur aminnnn
Sat:10 Mart
Bat:10 Nisan
Allah en yakın zamanda hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın 🙏🏻
Sat : 26 şubat
Bat : 28 mart umarım aranızda olabilirim ben de. 2.çocugu istiyorum gecen sene tam da ramazan bayramının 1.günü düşük yapmıştım üstüne 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım kötü günler geçirdim nasip değilmiş inşallah bu bayram bize güzel gelir🌸
Merhaba sat 27 şubat bat 25 mart carsamba günü test yapmayı planlıyorum umarım bu grupta kalırım
İnşallah kızlar her şey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi paylaşın ❣️

İnşallah bende burada olurum Allahım nolur aminnnn
Sat:10 Mart
Bat:10 Nisan
Allah en yakın zamanda hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın 🙏🏻
Canım naptın seni burda görmek güzel 😊inşallah bu ay burdan bebişli olarak devam ederiz 🤲🏻 seni bulmuşken sorayım yine değerlendirme de hata mı ettim bilmiyorum ama ayın 16 ve 17 de yumurtlama gördüm öncesinde 15 martıda değerlendirmiştim yani 15, 16, 17,18,19 Mart değerlendirdim eşimde sperm sorunu yok diye üst üste 😂tamamen catlama 19 oldu yani ovalüsyomda tamamen silikleşme sence değerlendirmeye devam mı etmeliydim catlamadan sonra 🤔

Canım naptın seni burda görmek güzel 😊inşallah bu ay burdan bebişli olarak devam ederiz 🤲🏻 seni bulmuşken sorayım yine değerlendirme de hata mı ettim bilmiyorum ama ayın 16 ve 17 de yumurtlama gördüm öncesinde 15 martıda değerlendirmiştim yani 15, 16, 17,18,19 Mart değerlendirdim eşimde sperm sorunu yok diye üst üste 😂tamamen catlama 19 oldu yani ovalüsyomda tamamen silikleşme sence değerlendirmeye devam mı etmeliydim catlamadan sonra 🤔
Yaaa seni de görmek çok güzel. Aslında değerlendirmen gereken tarihleri değerlendirmişsin çatlamadan sonra gün aşırı devam edilebilirdi sadece. Benimde 23 Martta şeffaf akıntı geldi sanırım yumurtlama oldu 22 martta değerlendirebildim sadece ramazandan dolayı biraz zor oluyor

Back
X