- 23 Ekim 2024
- 630
- 666
- 18
Canım gördüm 4 nisanmış sen daha erken öğreneceksin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sana ne uzun geliyordur şimdiBen de dört gözle bayramın bitmesini bekliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gördüm 4 nisanmış sen daha erken öğreneceksin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sana ne uzun geliyordur şimdiBen de dört gözle bayramın bitmesini bekliyorum
![]()
İnşallah, varlığıyla şifa olsun bana da ruhuma da. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu ay denemeye başladık, öyle istiyorum ki.. Rabbim hayırlı sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasıp etsin cümlemizeCanım gördüm 4 nisanmış sen daha erken öğreneceksin inşallah![]()
Ayyyy inşallah![]()
4 Nisandan sonra. İki hafta civarı var bana dahaSiz ne zaman test yapacaksınız
Hızlı4 Nisandan sonra. İki hafta civarı var bana daha![]()
Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin güzel günler görmeyiİnşallah, varlığıyla şifa olsun bana da ruhuma da. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu ay denemeye başladık, öyle istiyorum ki.. Rabbim hayırlı sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasıp etsin cümlemize
Tüp bebek mi... Oyy ne yıpranmışsındır sen canım benimKaç senedir istiyordunuz?
2. Bebeği mi düşünüyorsunzBenim daha varbat:13 nisan
![]()
Yok canıM ilk olacak2. Bebeği mi düşünüyorsunz
Sizin de doğumdan 304 gün geçti yazınca öyle sandımYok canıM ilk olacak
Profilinizde öyle yazıyor 314 gün geçti diyo doğumdan sonraYok canıM ilk olacak
YookSizin de doğumdan 304 gün geçti yazınca öyle sandım
Rabbim bu sefer hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin o zamanCanım çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin güzel günler görmeyi
Bende 29 ocak ikizlerimi 8 haftalık aldırdım kalbi durduğu için, biz bu sene başladıkt tedaviye çok uzun değil, şimdi 2.denememiz olacak inşallah
İnşallah çok çok aminAmin inşallah ilk defa girmenizde vardır bi hayır pozitif haberlerinizi okumak dileğiyle![]()
İnşallah bende burada olurum Allahım nolur aminnnn
Sat:10 Mart
Bat:10 Nisan
Allah en yakın zamanda hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın![]()
Sat : 26 şubat
Bat : 28 mart umarım aranızda olabilirim ben de. 2.çocugu istiyorum gecen sene tam da ramazan bayramının 1.günü düşük yapmıştım üstüne 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım kötü günler geçirdim nasip değilmiş inşallah bu bayram bize güzel gelir![]()
İnşallah kızlar her şey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi paylaşınMerhaba sat 27 şubat bat 25 mart carsamba günü test yapmayı planlıyorum umarım bu grupta kalırım
Canım naptın seni burda görmek güzelİnşallah bende burada olurum Allahım nolur aminnnn
Sat:10 Mart
Bat:10 Nisan
Allah en yakın zamanda hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın![]()
Yaaa seni de görmek çok güzel. Aslında değerlendirmen gereken tarihleri değerlendirmişsin çatlamadan sonra gün aşırı devam edilebilirdi sadece. Benimde 23 Martta şeffaf akıntı geldi sanırım yumurtlama oldu 22 martta değerlendirebildim sadece ramazandan dolayı biraz zor oluyorCanım naptın seni burda görmek güzelinşallah bu ay burdan bebişli olarak devam ederiz
seni bulmuşken sorayım yine değerlendirme de hata mı ettim bilmiyorum ama ayın 16 ve 17 de yumurtlama gördüm öncesinde 15 martıda değerlendirmiştim yani 15, 16, 17,18,19 Mart değerlendirdim eşimde sperm sorunu yok diye üst üste
tamamen catlama 19 oldu yani ovalüsyomda tamamen silikleşme sence değerlendirmeye devam mı etmeliydim catlamadan sonra
![]()