Merhaba herkese, ben de aranıza katılabilir miyim kızlar? Sat 11 Eylül, 5+0 da beta hcg 17bin küsür çıkmıştı. 2 gün evvel kontrole gittim 6+0 kalp atışını duyamadık gibi sanki yani ben bir şey duyamadım fısıltı gibiydi
ama doktor kalbi yeni bugün oluşmuş bence dedi, ekranda bir kıpırtı gösterdi gerçekten kalp gibi ritmik bir hareketi vardı. Çok değişik ya, Allah nasıl yaratıyor.
rutin kan ve idrar testi yaptı, hemşire de bayağı acıttı kolumu, ilk olmayınca bir daha deldi, kolum şu an 2 yerden morarık. Kan tahlillerim güzel çıkar inşallah. Folik asite direkt başlattı zaten
Neyse, 33 yaşındayım 2 çocuğum var bu 3. bebiş olacak kısmetse. Önceki hamileliklerim hep sorunlu oldu, ilkinde 5 aylıkken ultrasonda bir sorun gördüler, bütün geri kalan hamileliğim stresli geçti, bebeğim doğduktan sonra bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı ama şimdi çok şükür sağlıklı. İkinci hamileliğimde de erken doğum riski sebebiyle son 4 ay günde 2 kere tuvalete kalkmak dışında sadece ayaklarımı uzatıp yatakta yattım. Sağolsun dönüşümlü anneler ve teyzem geldi yardıma da öyle günlerimizi sağ salim atlatabildik. Bakalım bu gebelik serüvenim nasıl olacak. Hiç sorunsuz geçmesi için dua ediyorum. Bu sefer stresli bir hamilelik de yaşamak istemiyorum, kimseyi benim yüzümden zora sokmak da istemiyorum.
Hepimizin çok güzel yolunda giden hamilelikleri olsun, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah. Sizi kocaman öpüyorum. İyi sabahlar