Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yine nacizane tecrubemle 😅 dr kalp atisindan sonra izin vermsiti bize de tatile gitmistik 4-5 saat yol, arada inip yuruyus yaparak git demisti. Siz nerdesiniz bilmiorum ama 2 saat bizim istanbulda bi yerden bi yere ulasma saatimiz 🤣
Ay ucakla yazmissiniz pardon 🙊🙊 onu bilmiyorum ama daha kolay bence

Sat tarihime göre 5+3 bugün beta testi verdim değer beklediğimdem yüksek çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?
IMG_5043.jpeg

Sat tarihime göre 5+3 bugün beta testi verdim değer beklediğimdem yüksek çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?Eki Görüntüle 3494471
Yumurtlama tahmin ettiğinizden önce olmus olabilir mi acaba. Attığınız sonucun sağ tarafında referans değerleri var ya oraya göre 5-6 hafta arasına uyuyor aslında ama Dr a Bi muayene olun bence netlessin😊 çoğul gebelik falan da olabilir 😊

Son düzenleme:
Şimdi anladım gönlünüzden ne geçiyor peki inşallah gönlünüzden geçen olur 🙏 ben de pazartesi günü gidicem muhtemelen 5+3 olurum o zamana
Sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.🥹

Şimdi anladım gönlünüzden ne geçiyor peki inşallah gönlünüzden geçen olur 🙏 ben de pazartesi günü gidicem muhtemelen 5+3 olurum o zamana
Bide ızun süre olmayınca bıyle oluyor galiba 3 sene bekledim çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
Bende olmadı iki sene İlk asilmayla hamile kaldım 3+4 um gayet güzel gidiyo kan artışı inşallah devami da gelir🧿

Sat tarihime göre 5+3 bugün beta testi verdim değer beklediğimdem yüksek çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?Eki Görüntüle 3494471
Benim de sat göre 5 haftaydi 18 bin çıktı doktor çoğul gebelikten şüphelendi ultrasonda karartı şeklinde kendini gösterdi tabi 7 . Haftada haftaya kontrole gideceğim henüz tam belli değil ama değer yüksek olursa çoğul gebelik ihtimali biraz daha yüksek diyorlar

Sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.çok iyi
Sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Benim bir oğlum var. Onu büyütürken çok zorlandım. Allahın gücüne gitmesin, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, ama tek bebek olursa daha rahat ederim, üstesinden gelirim.🥹

Çok iyi anlıyorum sizi ben de öyle oğlum var ve çalışıyorum tek başımayım ben de çok zorlandım haklısınız Allah hayırlısını nasip etsin 😊 hepimiz için 🙏

Merhaba herkese, ben de aranıza katılabilir miyim kızlar? Sat 11 Eylül, 5+0 da beta hcg 17bin küsür çıkmıştı. 2 gün evvel kontrole gittim 6+0 kalp atışını duyamadık gibi sanki yani ben bir şey duyamadım fısıltı gibiydi 😂 ama doktor kalbi yeni bugün oluşmuş bence dedi, ekranda bir kıpırtı gösterdi gerçekten kalp gibi ritmik bir hareketi vardı. Çok değişik ya, Allah nasıl yaratıyor. ❤️ rutin kan ve idrar testi yaptı, hemşire de bayağı acıttı kolumu, ilk olmayınca bir daha deldi, kolum şu an 2 yerden morarık. Kan tahlillerim güzel çıkar inşallah. Folik asite direkt başlattı zaten🙃

Neyse, 33 yaşındayım 2 çocuğum var bu 3. bebiş olacak kısmetse. Önceki hamileliklerim hep sorunlu oldu, ilkinde 5 aylıkken ultrasonda bir sorun gördüler, bütün geri kalan hamileliğim stresli geçti, bebeğim doğduktan sonra bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı ama şimdi çok şükür sağlıklı. İkinci hamileliğimde de erken doğum riski sebebiyle son 4 ay günde 2 kere tuvalete kalkmak dışında sadece ayaklarımı uzatıp yatakta yattım. Sağolsun dönüşümlü anneler ve teyzem geldi yardıma da öyle günlerimizi sağ salim atlatabildik. Bakalım bu gebelik serüvenim nasıl olacak. Hiç sorunsuz geçmesi için dua ediyorum. Bu sefer stresli bir hamilelik de yaşamak istemiyorum, kimseyi benim yüzümden zora sokmak da istemiyorum.

Hepimizin çok güzel yolunda giden hamilelikleri olsun, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah. Sizi kocaman öpüyorum. İyi sabahlar ☀️

Benim de sat göre 5 haftaydi 18 bin çıktı doktor çoğul gebelikten şüphelendi ultrasonda karartı şeklinde kendini gösterdi tabi 7 . Haftada haftaya kontrole gideceğim henüz tam belli değil ama değer yüksek olursa çoğul gebelik ihtimali biraz daha yüksek diyorlar
Ay benim de 5+0 17800 çıktı ama hiç çoğul gebelik demediler, heyecan yaptım şimdi 🥺

Bu arada kızlar hamilelikte yapılacak dualar çekilecek zikirler filan bir araya getirmeye çalışıyorum. Bilen varsa yazarsa iyi olur listeme eklerim. 📿📖 Önceden hamileyken de bir listem vardı ama sonra kaybettim şimdi en baştan hazırlamak istiyorum. 😍

Bu arada kızlar seneler evvel kadınlar kulübü uygulaması vardı telefona yüklüyorduk artık yok sanırım di mi? Bilgisi olan var mı? Güzel bir uygulamaydı kolayca giriyordum telefondan.

Bu arada kızlar seneler evvel kadınlar kulübü uygulaması vardı telefona yüklüyorduk artık yok sanırım di mi? Bilgisi olan var mı? Güzel bir uygulamaydı kolayca giriyordum telefondan.
Bende uygulama var şuan ama playdan indiremedim yoktu orda Google Chrome dan kadınlar kulübü uygulama indir diye yazın çıkıyor zaten 🤗

Bu arada kızlar hamilelikte yapılacak dualar çekilecek zikirler filan bir araya getirmeye çalışıyorum. Bilen varsa yazarsa iyi olur listeme eklerim. 📿📖 Önceden hamileyken de bir listem vardı ama sonra kaybettim şimdi en baştan hazırlamak istiyorum. 😍
Bizimle de paylaşırsanız öğrendikçe çok güzel olur ☺️ Ben elden geldikçe Yusuf ve Meryem suresi dinlemeye çalışıyorum her gün

Bizimle de paylaşırsanız öğrendikçe çok güzel olur ☺️ Ben elden geldikçe Yusuf ve Meryem suresi dinlemeye çalışıyorum her gün
Çok güzel maşaallah ben de yapayım.

Ben de Araf suresi 189. Ayeti ezberlemek istiyorum. Çok güzel bir dua var içinde, Allah resmen bize nasıl dua etmemiz gerektiğini öğretiyor. ❤️ mealini paylaşıyorum:

Sizi bir tek candan (Âdem'den) yaratan, ondan da yanında huzur bulsun diye eşini (Havva'yı) yaratan O'dur. Eşi ile (birleşince) eşi hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı). Onu bir müddet taşıdı. Hamileliği ağırlaşınca, Rableri Allah'a: Andolsun bize kusursuz bir çocuk verirsen muhakkak şükredenlerden olacağız, diye dua ettiler.

Sadece son kısmı da ezberlenebilir. Le in âteytenâ Sâlihan lenekûnenne mineşşâkirin. ❤️ eğer bize kusursuz bir evlat verirsen muhakkak şükredenlerden olacağız. Ne güzel bir dua.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar, sali evde test yaptim cift cizgiyi gordum. Pers kan verdim betam 2500 cikti. Sanirim yaklasik 5 haftalik hamileyim ve rabbim nasip ederse haziran annesi olucam. Bende telas basladi tabii hemen acaba kese nerde dis gebelik mi bos gebelik mi vs diye. Haftaya cars doktor randevum var. Keseyi gorup doktor haftami netlestirdiginde her sey daha net olcak. Esime henuz soyleyemedim kendimi cok zor tutuyorum 😊 nisan ayinda 8+4te bebegimizi kaybettik, o yuzden cok korkuyorum su an. Rabbim hepimize saglik versin, saglikla hamilelik surecimizi gecirmemizi nasip etsin, saglikla kolaylikla dogum yapmamiz ve en sonunda saglikli bebegimizi kucagimiza almamiz nasip olsun insallah 🙏🏻

X