Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kan verdim 1000 çıktı bugün kese için ne zaman gitmeliyim sizce
hava soğuk olduğu için sonucu bekleyemedim doktorda bundan sonra kadın doğuma git buraya gelme dedi

hava soğuk olduğu için sonucu bekleyemedim doktorda bundan sonra kadın doğuma git buraya gelme dedi
1000 den sonra kese görünüyor galiba pek emin değilim ama bekleyebilirseniz haftaya gidin. Kaç haftalık şuan

hayırlı olsun benim de 1001 di ilk sonuç 4 gün sonra gördü keseyi ay sonu kalp atısı için gitcem ama tabi herkes farklı
bence başlamadıysanız folit asite başlayın derim

Hayırlı olsun bu arada

1000 den sonra kese görünüyor galiba pek emin değilim ama bekleyebilirseniz haftaya gidin. Kaç haftalık şuan
Haftasını bilmiyorum aşılama yaptım ilk 48,143,402 bugünde 1000 çıktı ultrasona hiç verilmediği için haftasını söylemediler yükselme takip ettik

hayırlı olsun benim de 1001 di ilk sonuç 4 gün sonra gördü keseyi ay sonu kalp atısı için gitcem ama tabi herkes farklı
bence başlamadıysanız folit asite başlayın derim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 3 ay oldu Combïnol kullaniyorum bitmek üzere aşılama yaptık doktor bitince folbiol al dedi kadın dogumcuya gidip tüm hormon vitaminlere bakayım dedim hipotroidimde var hamile kalınca tekrar baktırıp doz yükseltecez demişti doktorum

Bnmde 9 eylğl uygulama 17 haziran gösteriyor

Benimde SAT 15 Eylül tahmini doğum tarihi 22 Haziran gosteriyo belki de döngü gününüzü fazla hesaplanmıştır benim dongun 28 gün üzerinden ama bazen 30-31 hatta 35 gün olanlar var o döngü günü girilmiş olabilir uygulamanizda

Benimki kürtaj dan sonra değişti baya 29 günde bir 23 günde bir ama uygulama ne olursa olsun hiç aksatmadan doğru gösteriyor. Ama döngü değişikliği. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…