Ayy kıyamam çubuk kraker gece yiyorum ben de iyi oluyo zeytin bir de çok kötü gerçekten sürekli yol tutmuş gibi bi hisKızlar öldüm bu gece de kusma yok ama bulantıda geberdim resmen gece 3:30 da uykumdan uyandım 5:30 a kadar bulandı oturarak uyuya kalmışım . Sabah işe gelirken yolla birlikte dahada bir bulandım şirkete geldim hiç iyi değilim
Merhaba çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Çubuk kraker yiyin midenizi boş bırakmayın bıraktıkça daha da bulanır. Zor da gelse bol su için. Çubuk çok işe yarıyor aynı zamanda yoğurtta çok işe yarıyor. Benim sadece sabahları öyle şıan için ama berbat bir durum ılduğunu biliyorum
Çubuk kraker de yavan gibi böyle iğrençççç herşey iğrenççç Allahın zoruna gitmesin ama bu nasıl bir şey ya diğer iki hamileliğimde sadece sabah olurdum şuan gece uykumdan uyandırıyor..Ayy kıyamam çubuk kraker gece yiyorum ben de iyi oluyo zeytin bir de çok kötü gerçekten sürekli yol tutmuş gibi bi hiskolay gelsin ibşallah hemen geçsin
Kaç hafta oldu ki çok üzüldüm bazen geç duyuluyor diyorlarKızlar merhaba.Dün doktora gittim ama maalesef bebeğimin kalp atışını duyamadık.bu cuma günü kürtaj için randevu verdi doktor.biz ne yazıkki başaramadık.Ama sizler için her zaman sağlıkla yavrularınızı kucaklayın diye dua edicem.
Ben sigarayla birlikte onları da bıraktım sabah kahvaltıda eşimin ısrarıyla bi bardak çay içiyorum 2 gündür, kahveyi de 10 gün sonra ilk defa yarım fincan içtim sarmadıKızlar çay kahve işini ne yaptınızNe kadar içiyorsunuz? Ben kahvaltıda bir fincan çay içiyorum. Öğretmenim okulda boş derslerimde bir kahve içiyorum bazen akşam eve geldiğimde de canım çekiyor 2 oluyor kahve inşallah yanlış yapmıyorumdur
Kızlar merhaba.Dün doktora gittim ama maalesef bebeğimin kalp atışını duyamadık.bu cuma günü kürtaj için randevu verdi doktor.biz ne yazıkki başaramadık.Ama sizler için her zaman sağlıkla yavrularınızı kucaklayın diye dua edicem.
Çok üzüldüm, ama sanki senin kalp atışların duyulmamış mıydı sonradannmı oldu?Kızlar merhaba.Dün doktora gittim ama maalesef bebeğimin kalp atışını duyamadık.bu cuma günü kürtaj için randevu verdi doktor.biz ne yazıkki başaramadık.Ama sizler için her zaman sağlıkla yavrularınızı kucaklayın diye dua edicem.
Merhaba son adet tarihimiz aynı benim de 15 EylulEvet ama muhtemelen adet günü 1000 küsürdü benim de katlanarak artıyor ya. 5. Hafta bugün. Sat 15 Eylül.
Kaç hafta oldu ki çok üzüldüm bazen geç duyuluyor diyorlar
çook üzüldüm kaç haftalıktı , benim son kontrol ultrason kâğıdında 5 haftalık yazıyordu gittiğimde duymadı ay sonu gel dedi 9 gün var bende de o korku var şuan
kalp atışı duymadığı zaman hemen sonlandırıyor mu bekleme süresi filan yokmu
Geçen hafta Kalp atışlarını gördük ama sesini duyamadık.7+6 bu gün.mesele kalp atışından da ziyada bebeğin büyümemesi.hala geçen haftaki boyunda kalmış 3milim.yolk kesesi de bebeğe göre daha büyük.bebek canlı ama bi anomali var .sağlıklı bi gebelik değil dedi doktorum.bi kaç doktora gittim onlarda hemfikir olunca sonlandırma kararı aldık.hayılısı demekten başka yapacak bişey yok.Çok üzüldüm, ama sanki senin kalp atışların duyulmamış mıydı sonradannmı oldu?
İnşallah hemen geçer yaÇubuk kraker de yavan gibi böyle iğrençççç herşey iğrenççç Allahın zoruna gitmesin ama bu nasıl bir şey ya diğer iki hamileliğimde sadece sabah olurdum şuan gece uykumdan uyandırıyor..kızlar nasıl geçcek bu süreç yarın ilaç yazdırcam doktora çok kötü bir durum
Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz ya? Ben genelikten öncede dikkat ederdim pek yemezsim. Ama şuan o kadar çok canım pide lahmacun vs istiyorki. İş yerindeyim evden tavuk ve salata getirmiştim ama allah affetsin canım o ıadwr istemiyorkidışardan kuşbaşı pide istedim. Herhalde bir şey olmaz ya sık yemediğimiz sürece . Güvenilir olduğuju düşündüğüm yerden aldım
Dün gece 12 de acıkıp tantuni yedimKızlar dışardan yemek yiyor musunuz ya? Ben genelikten öncede dikkat ederdim pek yemezsim. Ama şuan o kadar çok canım pide lahmacun vs istiyorki. İş yerindeyim evden tavuk ve salata getirmiştim ama allah affetsin canım o ıadwr istemiyorkidışardan kuşbaşı pide istedim. Herhalde bir şey olmaz ya sık yemediğimiz sürece . Güvenilir olduğuju düşündüğüm yerden aldım
Evet hakşısınnoxGüvenilir yerler de yerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum çalışıyoruz sonuçta bütün gün dışarda yiyoruz.Sadece hep kuru yememeye dikkat edin, yanına çorba yoğurt ekleyin kaçamaklardan bir şey olmaz . Bende çalışıyorum ama sulu yemek yapan yer ile anlaştık her gün sulu yemek olduğu için sıkıntı olmuyor Allahtan yoksa dışarda hep kuru hep kuru
YarasınDün gece 12 de acıkıp tantuni yedimbence bir şey olmaz o kadar dan
Çok haklısınızzz. Zaten bu tarz yiyecekleri doktorlar gereksiz kilo almayalım diye yemeyin diyor benceBence hamileligi hayatimizin bı parçası olarak oturtursak daha rahat bı süreç geçiririz annelerimiz bize hamileyken bizim dikkat ettiğimizin çeyreği bile etmiyolardi bilgisizlerdi çünkü çok şükür hepimiz sağlıklı bireyler olduk büyüdükbazen diyorum cahillik mi daha iyi acaba tabiki belli başlı şeylere dikkat edilecek ama yemeğime koyduğum baharata kadar dikkat etmek araştırmak incelemek benim için çok yorucu ve stresli bı hamilelik olur genel belli vasli zararlı şeylerden uzak sürdüğümüz şekilde ve her şeyden kontrollü yediğimiz surece hicbi sıkıntı yok bence benim geçen gün canım hamburger çekti normalde de aylardır yemiyodum yedim canım cips çekti onu da yedim amanporsiyon kontrollü gidiyorum cogunluk sağlıklı beslenmeye çalışıyorum içinizi ferah tutun
Size özelden yazdım görürseniz mesaja cevap verdim.Ben çok ciddi Dr kararsızlığı yaşıyorum. Kayseri’de olan varsa tavsiye verebilir mi?
Hakkınızda hayırlısı olsune
Geçen hafta Kalp atışlarını gördük ama sesini duyamadık.7+6 bu gün.mesele kalp atışından da ziyada bebeğin büyümemesi.hala geçen haftaki boyunda kalmış 3milim.yolk kesesi de bebeğe göre daha büyük.bebek canlı ama bi anomali var .sağlıklı bi gebelik değil dedi doktorum.bi kaç doktora gittim onlarda hemfikir olunca sonlandırma kararı aldık.hayılısı demekten başka yapacak bişey yok.
Ben herşeyi yiyorum ya haftasonu yemek yapmıorum genelde ama tabi güvendiğim yerlerdenKızlar dışardan yemek yiyor musunuz ya? Ben genelikten öncede dikkat ederdim pek yemezsim. Ama şuan o kadar çok canım pide lahmacun vs istiyorki. İş yerindeyim evden tavuk ve salata getirmiştim ama allah affetsin canım o ıadwr istemiyorkidışardan kuşbaşı pide istedim. Herhalde bir şey olmaz ya sık yemediğimiz sürece . Güvenilir olduğuju düşündüğüm yerden aldım