Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben herşeyi yiyorum ya haftasonu yemek yapmıorum genelde ama tabi güvendiğim yerlerden 😅 mc donalds yiyodum ilk hamileliğimde full 😅 dikkat etsek iyi olur tabi ama 🌸
Mideye söz geçmiyor ki🤣ki ben normalde işthalı biri değilim . Şşmdide iştahlı olduğumu söyleyemem ama böyle olmadık şeyler istiyor canım. Gece gefe yaş psta falan istiyor

Bnmde işk gebeliğim 6+2 deyim mide bulantım var hiç bu kadr zor olacağını düşünmemiştim ama 3 yıl bekledim bu anlar için sonra bi baktım hamileyim allah büyük işte çok şükğr nasip edene
İnan bana 3. Hamileliğim bende bu kdar zorlanacağımı tahmin etmiyordum her hamilelik farklı işte bu beni hergün her saat öldürüyor. Bulantı hiç mi durmaz ya 🤮🤢

Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz ya? Ben genelikten öncede dikkat ederdim pek yemezsim. Ama şuan o kadar çok canım pide lahmacun vs istiyorki. İş yerindeyim evden tavuk ve salata getirmiştim ama allah affetsin canım o ıadwr istemiyorki🤣 dışardan kuşbaşı pide istedim. Herhalde bir şey olmaz ya sık yemediğimiz sürece . Güvenilir olduğuju düşündüğüm yerden aldım
Çiğköfte haric Allah ne verdiyse yiyorum valla :))

Bence hamileligi hayatimizin bı parçası olarak oturtursak daha rahat bı süreç geçiririz annelerimiz bize hamileyken bizim dikkat ettiğimizin çeyreği bile etmiyolardi bilgisizlerdi çünkü çok şükür hepimiz sağlıklı bireyler olduk büyüdük 😂 bazen diyorum cahillik mi daha iyi acaba tabiki belli başlı şeylere dikkat edilecek ama yemeğime koyduğum baharata kadar dikkat etmek araştırmak incelemek benim için çok yorucu ve stresli bı hamilelik olur genel belli vasli zararlı şeylerden uzak sürdüğümüz şekilde ve her şeyden kontrollü yediğimiz surece hicbi sıkıntı yok bence benim geçen gün canım hamburger çekti normalde de aylardır yemiyodum yedim canım cips çekti onu da yedim amanporsiyon kontrollü gidiyorum cogunluk sağlıklı beslenmeye çalışıyorum içinizi ferah tutun 💖
Kesinlikle öyle.
Ben vejetaryenim oğlum zamanında çok korkuyordum et, balık, tavuk tüketmiyorum bir şey olur diye.. bol bol yeşil mercimek yiyordum
Aynı anda 5 kuzen hamile kaldık grubumuz vardı. Hepsi vitaminlerle hamileliği tamamladı doktor bana sürekli tahlil verdiriyordu hiç vitamin kullanmadan hamileliğimi tamamladım. Değerlerim hep iyi çıktı folik asit bile kullandırmadı.
Bunda da takmıyorum hiç canım ne çekerse yiyorum ama sağlıklı şeylerde yiyip dengeliyorum :) Yeşil mercimek çok çok iyi haşlayın salatanıza, yemeğinize hep katın

Kızlar size bir şey sormak istiyorum da. Benim SAT 9 eylül tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor uygulamam da ama internette 15-16 haziran gösteriyor. Çoğu zaman vaktinde doğmaz lar ama baktıklarımda arada 6 gün oynuyor resmen. Belki size saçma gelebilir ama o an kafama taktım ya. Uygulamam reglimi ve ovülasyonumu doğru gösteriyordu.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum da. Benim SAT 9 eylül tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor uygulamam da ama internette 15-16 haziran gösteriyor. Çoğu zaman vaktinde doğmaz lar ama baktıklarımda arada 6 gün oynuyor resmen. Belki size saçma gelebilir ama o an kafama taktım ya. Uygulamam reglimi ve ovülasyonumu doğru gösteriyordu.
SAT a göre 16 haziran
Sezaryenlerde öncesi oluyor
Benim 10 gün önce doğumum gerçekleşmişti

SAT a göre 16 haziran
Sezaryenlerde öncesi oluyor
Benim 10 gün önce doğumum gerçekleşmişti
Yaa evette. İnşaAllah ben normal doğum istiyorum duam bu yönde. Sağlıkla keyifle ve mutluluk lâ güzel hamilelik geçirelim. Normal doğum yapmayı nasip etsin çok istiyorum bu şekilde 🤲🏻😍🤭

X