- 29 Haziran 2022
- 1.914
- 763
- 31
Mideye söz geçmiyor kiBen herşeyi yiyorum ya haftasonu yemek yapmıorum genelde ama tabi güvendiğim yerlerdenmc donalds yiyodum ilk hamileliğimde full dikkat etsek iyi olur tabi ama
İnan bana 3. Hamileliğim bende bu kdar zorlanacağımı tahmin etmiyordum her hamilelik farklı işte bu beni hergün her saat öldürüyor. Bulantı hiç mi durmaz yaBnmde işk gebeliğim 6+2 deyim mide bulantım var hiç bu kadr zor olacağını düşünmemiştim ama 3 yıl bekledim bu anlar için sonra bi baktım hamileyim allah büyük işte çok şükğr nasip edene
Gittim, kese ve yolk sacı gördük 4+5’de. Bir de bu hafta gideceğim, 5+4’de. Siz naptınız?Merhaba son adet tarihimiz aynı benim de 15 Eyluldoktora gittiniz mi acaba
Çok teşekkür ederim.sizleri takip edeceğim.hepinizin güzel haberlerini duymayı diliyorum .sevgilerHakkınızda hayırlısı olsunAllah en sağlıklısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Bende pazartesi günü gideceğim ilk defa 6+1 oluyor hesaplamama göre keseyi görürüz diye tahmin ediyorum inşallah görebilirizGittim, kese ve yolk sacı gördük 4+5’de. Bir de bu hafta gideceğim, 5+4’de. Siz naptınız?
Çiğköfte haric Allah ne verdiyse yiyorum valla :))Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz ya? Ben genelikten öncede dikkat ederdim pek yemezsim. Ama şuan o kadar çok canım pide lahmacun vs istiyorki. İş yerindeyim evden tavuk ve salata getirmiştim ama allah affetsin canım o ıadwr istemiyorkidışardan kuşbaşı pide istedim. Herhalde bir şey olmaz ya sık yemediğimiz sürece . Güvenilir olduğuju düşündüğüm yerden aldım
Kesinlikle öyle.Bence hamileligi hayatimizin bı parçası olarak oturtursak daha rahat bı süreç geçiririz annelerimiz bize hamileyken bizim dikkat ettiğimizin çeyreği bile etmiyolardi bilgisizlerdi çünkü çok şükür hepimiz sağlıklı bireyler olduk büyüdükbazen diyorum cahillik mi daha iyi acaba tabiki belli başlı şeylere dikkat edilecek ama yemeğime koyduğum baharata kadar dikkat etmek araştırmak incelemek benim için çok yorucu ve stresli bı hamilelik olur genel belli vasli zararlı şeylerden uzak sürdüğümüz şekilde ve her şeyden kontrollü yediğimiz surece hicbi sıkıntı yok bence benim geçen gün canım hamburger çekti normalde de aylardır yemiyodum yedim canım cips çekti onu da yedim amanporsiyon kontrollü gidiyorum cogunluk sağlıklı beslenmeye çalışıyorum içinizi ferah tutun
Ama olmadı şimdi o niye hariçÇiğköfte haric Allah ne verdiyse yiyorum valla :))
Etsiz yeriz onu da yaAma olmadı şimdi o niye hariç
O da lavb. sıkıntı yoksa acımam ona daAma olmadı şimdi o niye hariç
Ben 5+2 bugün keseyi gördü doktor çok şükürSağlıkla büyüyüp sağlıkla doğsunlar bütün duam buben de cumaya görürüm keseyi heralde 4500 üstü olur cuma hesapladıgıma göre. Zaten yarın 5.haftamın ilk günü
muhtemelen görünür. kalp atışı da olabilir. :)Bende pazartesi günü gideceğim ilk defa 6+1 oluyor hesaplamama göre keseyi görürüz diye tahmin ediyorum inşallah görebiliriz
Etsiz yeriz onu da ya
O da lavb. sıkıntı yoksa acımam ona da
Hayırlı olsunBen 5+2 bugün keseyi gördü doktor çok şükürkalp atışı için de şuan erken 10-12 gün sonra gel duyarız dedi
İnsallah heyecanlaniyorum düşündükçe :)muhtemelen görünür. kalp atışı da olabilir. :)
SAT a göre 16 haziranKızlar size bir şey sormak istiyorum da. Benim SAT 9 eylül tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor uygulamam da ama internette 15-16 haziran gösteriyor. Çoğu zaman vaktinde doğmaz lar ama baktıklarımda arada 6 gün oynuyor resmen. Belki size saçma gelebilir ama o an kafama taktım ya. Uygulamam reglimi ve ovülasyonumu doğru gösteriyordu.
Yaa evette. İnşaAllah ben normal doğum istiyorum duam bu yönde. Sağlıkla keyifle ve mutluluk lâ güzel hamilelik geçirelim. Normal doğum yapmayı nasip etsin çok istiyorum bu şekildeSAT a göre 16 haziran
Sezaryenlerde öncesi oluyor
Benim 10 gün önce doğumum gerçekleşmişti
Önce sağlıkla, sonra da gönlünüze göre olur inşallahYaa evette. İnşaAllah ben normal doğum istiyorum duam bu yönde. Sağlıkla keyifle ve mutluluk lâ güzel hamilelik geçirelim. Normal doğum yapmayı nasip etsin çok istiyorum bu şekilde
Teşekkür ederim inşaAllahÖnce sağlıkla, sonra da gönlünüze göre olur inşallah