Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de kızlar yakın çevremize ne zaman söylenmeli sizce ben henüz söylemedim kimseye 🤭

Ben söyleme taraftarı değildim kimseye ilk 3 ay en azından eşim oğlum çıldırdı bari annemlere söyleyelim, diye öyle olunca sadece benim ve onun ailesi biliyor çünkü daha kap atışı duymadık ne olacak belli değil

Kızlar size bir şey sormak istiyorum da. Benim SAT 9 eylül tahmini doğum tarihi 22 haziran diyor uygulamam da ama internette 15-16 haziran gösteriyor. Çoğu zaman vaktinde doğmaz lar ama baktıklarımda arada 6 gün oynuyor resmen. Belki size saçma gelebilir ama o an kafama taktım ya. Uygulamam reglimi ve ovülasyonumu doğru gösteriyordu.
Benim 10 eylül 16 haziran diyor uygulamalar

Arjin anlamı ne ilk kez duydum
Kullanıcı adına kadar işlemişsin inş sağlıkla kız olur :))
Yiğit , yaşam ateşi anlamına geliyor abimin göbek adı aynı zamanda 🤭
Evet kızlara ayrı bı zaafım olduğu için ortada bişey yokken kullanıcı adına koyup manifestledim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥰

Kızlaaar sat 22 eylül bat 18-20 ekim betam 1600 çıktı bugün yarın 4+3 olcam kese için erken mi küçük bi yerdr yaşıyorum cumaya randevu aldım doktor iptal etmiş neden bilmiyorum bi randebu buldum o da yarım

Çok teşekkür ederim.sizleri takip edeceğim.hepinizin güzel haberlerini duymayı diliyorum .sevgiler ❤️🌸
Çok geçmiş olsun yaşadıklarınızı yaşamış biri olarak gerçekten çok üzüldüm ben de kalp atışını duyup sonra olumsuz haberler aldım. Şimdi o yüzden korku dolu bir surecin icindeyim.Rabbim dayanma gücü versin yerini doldurmaz ama tekrar nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 🤗 3 ay oldu Combïnol kullaniyorum bitmek üzere aşılama yaptık doktor bitince folbiol al dedi kadın dogumcuya gidip tüm hormon vitaminlere bakayım dedim hipotroidimde var hamile kalınca tekrar baktırıp doz yükseltecez demişti doktorum
Ben kızımda folbiol kullanmıştım ama şuan çok fazla doz olduğu soyleniyormus onun için multi vitamin onerdi daha az var onların içinde diye İMom kullanıyorum ama farkli markalarda da çok var omega falan da var icinde

Bir de kızlar yakın çevremize ne zaman söylenmeli sizce ben henüz söylemedim kimseye 🤭
Biz daha hiç kimseye söylemedik. Bugün 6+0 cumartesi günü kalp atışı için gideceğiz eğer duyarsak hemen memlekete uçakla gidip söyleyeceğiz ama sadece anne babalarımıza çok heyecanlıyız 😍😍

Ben kızımda folbiol kullanmıştım ama şuan çok fazla doz olduğu soyleniyormus onun için multi vitamin onerdi daha az var onların içinde diye İMom kullanıyorum ama farkli markalarda da çok var omega falan da var icinde
İmom ve combïnol benzer içerikler gebelik öncesi öneriliyorlar bugün sordum devam edeyim mi diye artık onu kullanma bitince folbiol al dediler ama kadın dogumcuya keseye gidinceye kadar bişey kullanmam combïnol bitsin bide kendim progestan fitil kullanmıştım aşılama gününden beri bitti tekrar istedim keseye gidince alırsın dedi doktor

Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz ya? Ben genelikten öncede dikkat ederdim pek yemezsim. Ama şuan o kadar çok canım pide lahmacun vs istiyorki. İş yerindeyim evden tavuk ve salata getirmiştim ama allah affetsin canım o ıadwr istemiyorki🤣 dışardan kuşbaşı pide istedim. Herhalde bir şey olmaz ya sık yemediğimiz sürece . Güvenilir olduğuju düşündüğüm yerden aldım
Valla ben de yiyorum gayet. Hatta koku hassasiyetim çok fazla olduğu için evde haftada 1-2 yemek yapabiliyorum gerisi hep dışardan yiyoruz 😔
Kızlar ya ben bugün hayatımda ilk defa mumbar yedim temiz bi yerden 😂 o da gebeliğe denk geldi çok güzel bir şeymiş midye gibiydi 😂😂
ağzıma bir lokma attıktan sonra bi araştırayım dedim bu yeniyo mu gebelikte diye, sakatat kesinlikle yasak ve tehlikeliymiş. Sonradan devam etmedim 1 lokma yemiş oldum bir şey olmaz di mi ondan ya 😅

Kızlar ben yarın tekrar doktora gidcem 5+5 olcak ta acaba kese içinde minik gözükürmü ? Sadece boş bi kese gözüktü 5+0 da

Bence hamileligi hayatimizin bı parçası olarak oturtursak daha rahat bı süreç geçiririz annelerimiz bize hamileyken bizim dikkat ettiğimizin çeyreği bile etmiyolardi bilgisizlerdi çünkü çok şükür hepimiz sağlıklı bireyler olduk büyüdük 😂 bazen diyorum cahillik mi daha iyi acaba tabiki belli başlı şeylere dikkat edilecek ama yemeğime koyduğum baharata kadar dikkat etmek araştırmak incelemek benim için çok yorucu ve stresli bı hamilelik olur genel belli vasli zararlı şeylerden uzak sürdüğümüz şekilde ve her şeyden kontrollü yediğimiz surece hicbi sıkıntı yok bence benim geçen gün canım hamburger çekti normalde de aylardır yemiyodum yedim canım cips çekti onu da yedim amanporsiyon kontrollü gidiyorum cogunluk sağlıklı beslenmeye çalışıyorum içinizi ferah tutun 💖
Katılıyorum ama sonradan aklıma şu geliyo eskiden annelerimizin zamanında glikoz şurubu gibi saçma tatlandırıcılar, katkı maddeli şeyler ve hatta sebzeler meyvelerdeki mineral oranları bile daha doğal organikti. Şimdi yediğimiz meyve sebzelere bile güvensizlik yaşıyoruz, hormon yiyoruz. O yüzden folik asit kullanıyoruz zaten.
Ben çoğu zaman çok hassas oluyorum, yani market alışverişlerimde aldığım çoğu şeyin içeriğini okuyacak seviyede hatta 😅 bazen bu hassasiyet beni strese sokmuyo değil sakınan göze çöp batar misali diye de korkuyorum. Ama engel de olamıyorum, çünkü o E kodlu katkı maddelerinden bazıları korkunç tehlikeli şeyler hele ki gebelikte.
Dışarıdan yiyorum ama temiz olan bildiğim yerleri tercih edip fastfood olarak da ev pizzası gibi tercih ediyorum. Burger mc filan büyük konuşmayayım ama yemem sanırım.

Valla hayırlısıyla şu 1. Ve 2. trimesteri atlatsaydık hatta tüm gebeliği sağlıkla sonuçlandırsaydık başka dileğim yok bu zamanlarda 🙏🌸

Valla ben de yiyorum gayet. Hatta koku hassasiyetim çok fazla olduğu için evde haftada 1-2 yemek yapabiliyorum gerisi hep dışardan yiyoruz 😔
Kızlar ya ben bugün hayatımda ilk defa mumbar yedim temiz bi yerden 😂 o da gebeliğe denk geldi çok güzel bir şeymiş midye gibiydi 😂😂
ağzıma bir lokma attıktan sonra bi araştırayım dedim bu yeniyo mu gebelikte diye, sakatat kesinlikle yasak ve tehlikeliymiş. Sonradan devam etmedim 1 lokma yemiş oldum bir şey olmaz di mi ondan ya 😅
İnsanlar zararlı olduğunu bilmeden neler neler yiyerek çocuk doguruyolar bı lokma sakatattan zarar gelmez merak etmeyin 😂

X