Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benim de dün değer 1200 cıktı yarın 2400 olur o yüzden dayanamadım randevuyu öne çektim yarın kese görmek için gidicem dua edin bana
Görürsün görürsünn inşallah. Ben hep şey için dua ettim Allahım vajinal ultrasona gerek kalmadan inşallah direk normal ultrasondan görünür dedim çok şükür göründü senin de öyle olur inşallah

Yaa söylendiği zaman da iyi oluyor da aslında ona göre de davranıyorlar sana karşı. Dün mesela düğüne gittim zorla kaldırmaya çalışıyorlar oynamam için ama gebe olduğumu söyleyemiyorum da ee normal şartlarda da oynayan bir insan olduğum için de direk kendileri bebeğe bağlıyor ya da zorluyorlar bazı şeylerde bilmedikleri için gebe olduğumu

Hayırlı olsun size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize inşaAllah

Merhabalar benim sat 20 Eylül. Beta takibim
18 Ekim 30.9
20 Ekim 157
22 Ekim 540 yani bugün. Perşembe gününe randevu almıştım ama karından ultrasonla görünmez diye tahmin ediyorum 1000 kusur olacağı için nasipse. Ben ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için sizce. Cumartesi mi yoksa pazartesi mi gitsem kararsızım bana tavsiyeniz nedir sabırsızlaniyorum sağlıklı bi gebelik mi öğrenmek için artışlar normal mi sizce 2 kattan fazla çünkü

Yüzde 66 olması gerekiyor zaten canım benimde 48,143,402,1000 diye arttı sonuncuyu bugün verdim bende kese günü için kararsız kaldım kalp atışıyla bir gitmek istiyorum ama randevu bulamıyorum hipotroidim var ve önceden düşüğüm olduğu için belki önleyici bı ilaç verir kan sulandiriciya ihtiyacım olur diye ne zaman gidebilirim araştırıyorum bende inşallah sağlıkla kucağımıza alırız uzun süre bekleyince insan daha mı pimpirikli oluyor ne

Kızlarrrrrr ya çok mutluyum ama bazen anlık vesvese oluyor bende acaba bebeğim sağlıklı mı diye . Bütün hamile kadınlarda olan bir durum mudur nasıl atabilirim üzerimden o hisleri o anlarda?
O vesvese yüzünden eşimi uykudan kaldırıp acilde kan vermişliğim var desem

Çok teşekkür ederim .haklısınız inanılmaz zor bir süreç…bu gün öyle canım acıdıki hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim diye düşündüm.Rabbim düşmanıma bile göstermesinbakalım atlatacağız inşallah .sevgiler

Ben dr konusunda çok kararsızım. Devlette randevu yok normal sıra beklesem aşırı kalabalık. Üniversitede hocaları da denk getiremiyorum. Normal sıra alsam asistan bakacak içime sinmiyor. Özel bi hastaneye şimdilik randevu aldım ama arayış içindeyim. Bu arada bari keseyi bebeği vs göreyim diye sabredemiyorum çünkü orda mi var mı emin olmak istiyorum senin öyle bir öykün de varsa tabi erken gitmende fayda var. Benim ilk pozitif gördüğüm bu o yüzden Bi sorunum var mı onu da bilmiyorum. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin süreçleri erken öğrenmenin dezavantajları işte bunlar

Merhaba. Benim de SAT 19 Eylül
Geç döllenme oldu
Bugün HCG 150 çıktı
Ben galiba 15 gün sonra doktora gidicem, siz haftaya perşembe cuma gitseniz olabilirmiş gibi geldi.

Bu arada uzuuuun bir aradan sonra tekrar burada olmak güzel. Herkese selamlar.
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Rabbim sabırlar versin cok üzüldüm Inşallah en yakın zamanda en kolay şekilde nasip eder ve sağlıkla olur bu kez

Ben pazartesiye kadar bile zor dayanırım gibi geliyor ilk kan sonucu mu tekrar baktıracak mısınız

O vesvese yüzünden eşimi uykudan kaldırıp acilde kan vermişliğim var desem
Ahah beklerim ya. Bana da ara ara geliyor o vesveseler bu akşaö böyle çöktü üzerime . Sanki sağlıklı bebek doğurmaj çok düşük ihtimalmiş gibi. Halbuki yüksek ihtimal sağlıklı doğuyor bebekler . Ama işteeeee gel de dinlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…