adete kaç gün kala/geçe 5000? :)Merhaba kizlar bende aranıza katıldım7 yıl sonra tekrar anne olmak çok değişik bir duygu biraz korkularım var ama ne yapalım kısmet beta (5000) ama kese çok minik dedi 3 /4 haftalık dedi doktor betam yüksek geldi bana da
Sağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın öyle bişey evet ama 3 hafta sonra o arada ben herkese söyledim falan hiç aklıma olumsuz bişey gelmemisti simdi ailelere bile söylemedik burda konusup rahatlıyorum cok zormus böyle bir haberi icinde tutmakGeçmiş olsun. Ama neticede kanamanız olmuş. Yani belli olmuş bi problem plduğu. Bir daha yaşamayın inşallah
Gözünüz aydın bu arada, hayırlı olsunMerhaba kizlar bende aranıza katıldım7 yıl sonra tekrar anne olmak çok değişik bir duygu biraz korkularım var ama ne yapalım kısmet beta (5000) ama kese çok minik dedi 3 /4 haftalık dedi doktor betam yüksek geldi bana da
Aynen ikiz ihtimali geliyor da insanın aklına ama değerlerle pek alakası yok diyorlar düşük değerli kişilerde de ikiz olmuş ben de mol gebelikten korktum açıkçası o yüzden tekrar baktırmak istedim değerimeikiz mi diye takıntı yaptım da, 4+3'te 6200 1-2 gün erken döllenmeyle açıklanabilir gibi kendi adıma
İnşallah öyledir, ben büyük bir panik içerisindeyimBence erken yumurtlamadan kaynaklı olabilir kızlar. Ben yumurtlamayı takip ettim 14. Günü 103 dü. 4+4 te de 838 di.
Ben de baktım baya, sürekli hesap kitap halindeyimAynen ikiz ihtimali geliyor da insanın aklına ama değerlerle pek alakası yok diyorlar düşük değerli kişilerde de ikiz olmuş ben de mol gebelikten korktum açıkçası o yüzden tekrar baktırmak istedim değerime
Teşekkür ederim amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsunBen de baktım baya, sürekli hesap kitap halindeyimbiraz geç yakaladığım için de epey yükselmiş oldu değerim muhtemelen. Sizin ilk gebelik mi? İnşallah gönlümüze göre olsun
İlk çocuk daha bilinçsizlik mi diyim öyle oluyor, kendi adıma en azından. Seni neyin beklediğini bilmiyorsunTeşekkür ederim amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsunikinci gebeliğim olacak inşallah ilk gebeliğimde hiç bu kadar detaylı araştırmamıştım kan tahlili bile vermemiştim
Canım çok güzel 3 e katlamış işte
Öylesi daha rahatmış aslındaİlk çocuk daha bilinçsizlik mi diyim öyle oluyor, kendi adıma en azından. Seni neyin beklediğini bilmiyorsun
KatılıyorumÖylesi daha rahatmış aslında
Ay süper tamam aşkım cuma gidicem, kalp ne zaman duyuluyor pekiCanım çok güzel 3 e katlamış iştecuma günü git baktır keseyi görürsün bence
Bilmiyorum yaa bende 5+1 ken gittim ama sadece kese vardı 10 gün içinde gel bebeği görelim dedi çarşamba tekrar gidcem 5+6 olcam , kalp 6-7 arasıAy süper tamam aşkım cuma gidicem, kalp ne zaman duyuluyor peki
Sağlıkla büyüyüp sağlıkla doğsunlar bütün duam buBilmiyorum yaa bende 5+1 ken gittim ama sadece kese vardı 10 gün içinde gel bebeği görelim dedi çarşamba tekrar gidcem 5+6 olcam , kalp 6-7 arası
Sen kaç hafta oldun canımSağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın öyle bişey evet ama 3 hafta sonra o arada ben herkese söyledim falan hiç aklıma olumsuz bişey gelmemisti simdi ailelere bile söylemedik burda konusup rahatlıyorum cok zormus böyle bir haberi icinde tutmak
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde Türk kahvesi içmiştim çok aram yoktur sevmem hatta ama yanımda biri eşlik edince ben de içtim. Yani bence Türk kahvesi ve siyah çaya ara verin. Türk kahvesi tansiyon düşürüyor. Siyah çay demir eksikliği yapıyor. Süt için diyorlar ama ℅50 . Ama ben onu da içmiyorum bana iyi gelmiyor. İçmek isterseniz ev yapımı yoğurttan ayran için bir de bebek gelişimi için maden suyu ama tabiki doktora danışın sonra. Yani ben şahsen öyle yapıyorum.Kızlar çay kahve işini ne yaptınızNe kadar içiyorsunuz? Ben kahvaltıda bir fincan çay içiyorum. Öğretmenim okulda boş derslerimde bir kahve içiyorum bazen akşam eve geldiğimde de canım çekiyor 2 oluyor kahve inşallah yanlış yapmıyorumdur