Ben de ogretmenim mecburen iciyorum bogazimi yumusatmak için kahveyi daha az tuketmeye calisiyorum ama çay iki üç bardak oluyor bazen bence o kadardan bir sey olmaz sonuçta uzun bir süreç strese girmeden ilerlemeliyizKızlar çay kahve işini ne yaptınızNe kadar içiyorsunuz? Ben kahvaltıda bir fincan çay içiyorum. Öğretmenim okulda boş derslerimde bir kahve içiyorum bazen akşam eve geldiğimde de canım çekiyor 2 oluyor kahve inşallah yanlış yapmıyorumdur
Ya evet sıcak bir şeyler içmem gerekiyor boğazlarımı yumuşatmak için bitki çayından korktuğumdan kahve içiyorum bende azalttım eskiye göre amaBen de ogretmenim mecburen iciyorum bogazimi yumusatmak için kahveyi daha az tuketmeye calisiyorum ama çay iki üç bardak oluyor bazen bence o kadardan bir sey olmaz sonuçta uzun bir süreç strese girmeden ilerlemeliyiz
Çalıştığım için gün içinde kahve değil ama 1-2 açık çay içiyorum. Bende migren var onu biraz olsun engelliyor çünkü. İlaç içmektense çay içiyorum ama çok değil tabiKızlar çay kahve işini ne yaptınızNe kadar içiyorsunuz? Ben kahvaltıda bir fincan çay içiyorum. Öğretmenim okulda boş derslerimde bir kahve içiyorum bazen akşam eve geldiğimde de canım çekiyor 2 oluyor kahve inşallah yanlış yapmıyorumdur
Bunu ben de merak ediyorum tam olarak nedir bilmiyorum ama sonuca göre hareket etmeyeceksek yaptırmak mantıksız sankiKızlar daha erken ama , Fetal Dna yaptırmayı düşünüyor musunuz? Bu test hakkında bilgisi olan var mı 2li tarama vs den daha mı güvenilir ?
Öyleyse 2li testi vs de mi yaptırmayı düşünmüyorsunuz?Bunu ben de merak ediyorum tam olarak nedir bilmiyorum ama sonuca göre hareket etmeyeceksek yaptırmak mantıksız sanki
Ben öneririm. Aklınızda soru işareti kalmıyor. İkili test sadece ihtimal verir. Fetal dna sendroma göre %99 doğru sonuç veriyor. Sonuca göre ileri tetkiklere yöneliniyor. Hatta imkanlar dahilinde testi yurtdışına gönderen firmaları öneririm. Türkiyede yapılan testlerde yanlış sonıç oranı daha çok olabiliyor.Kızlar daha erken ama , Fetal Dna yaptırmayı düşünüyor musunuz? Bu test hakkında bilgisi olan var mı 2li tarama vs den daha mı güvenilir ?
Kızımda hepsini yaptırdım ikili üçlü falan filan o zamanlar bu nipt test mi yoktu olsa kesin onu da yaptirirdim ama şimdi daha olgun bakıyorum her şeye diyelim ki yaptırdık sonuç kötü çıkınca müdahale tedavi gibi bir durum olmayacak ki bilemiyorum testler zaten ihtimal yaptirmam çünkü yaşım ilerledi ve olumsuz cikacaktir ama fetal dna hakkında çok da bilgiye sahip değilim o yüzden onla ilgili soru isaretleri var kafamdaÖyleyse 2li testi vs de mi yaptırmayı düşünmüyorsunuz?
Ben yaptırdım bu hamileliğimde de yaptırmayı düşünüyorum dr um da içimiz rahat etsin demiştiKızlar daha erken ama , Fetal Dna yaptırmayı düşünüyor musunuz? Bu test hakkında bilgisi olan var mı 2li tarama vs den daha mı güvenilir ?
Dr um ilk gebeliğimde kahveyi iç günde bir ama bitirme demişti, çayı da çok açık ve limonlu falan içiyodum bir iki bardakKızlar çay kahve işini ne yaptınızNe kadar içiyorsunuz? Ben kahvaltıda bir fincan çay içiyorum. Öğretmenim okulda boş derslerimde bir kahve içiyorum bazen akşam eve geldiğimde de canım çekiyor 2 oluyor kahve inşallah yanlış yapmıyorumdur
Söyle söyleyeyim 10 gün gece ben test yaptım çünkü hiç ihtimal vermiyor muhtemelen geciktim mevsim değişikliği stres falan diyordum üstelik korunuyorduk arkadaşımın ısrarı ile test yaptım iki tane koyu çizgi çıktı hemen ertesi gün betaya baktırdım 5000lerde çıktı zaten sonrası hemen kadın doğuma gittim kese yeni oluşmuş muhtemelen 3/4 haftalık dedik 2 kasıma çağırdı tekrardanadete kaç gün kala/geçe 5000? :)
Evet bir tane oğlum var 2 sınıfa gidiyor :) o kadar yıldan sonra maceram yeniden başlıyor teşekkür ederimGözünüz aydın bu arada, hayırlı olsunikinci çocuk mu?
Kızlar öldüm bu gece de kusma yok ama bulantıda geberdim resmen gece 3:30 da uykumdan uyandım 5:30 a kadar bulandı oturarak uyuya kalmışım . Sabah işe gelirken yolla birlikte dahada bir bulandım şirkete geldim hiç iyi değilimkızlar ben midesi bulananlara abartıo falan diodum ilk hamilelğimde sıfır sıkıntıyla geçti çünkü uyku yapmadı bulantı falan ama bu hamileliğim beş gündür perişan etti bulantının dibindeyimher hamilelik bambaşkaymış gerçekten
Merhaba çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız? Çubuk kraker yiyin midenizi boş bırakmayın bıraktıkça daha da bulanır. Zor da gelse bol su için. Çubuk çok işe yarıyor aynı zamanda yoğurtta çok işe yarıyor. Benim sadece sabahları öyle şıan için ama berbat bir durum ılduğunu biliyorumKızlar öldüm bu gece de kusma yok ama bulantıda geberdim resmen gece 3:30 da uykumdan uyandım 5:30 a kadar bulandı oturarak uyuya kalmışım . Sabah işe gelirken yolla birlikte dahada bir bulandım şirkete geldim hiç iyi değilim