Ya bende dün ağrı girince bebeğime bir şey mi oluyor diye oturup ağladımSağol canım doktorda öyle dedi ama insan işte herşeyden pimpirik yapıyo
4 Ekim tarihi olması gerekiyoryumurtlama zamanınızı biliyor musunuz?
Öyle olmasını umucaz canım yoksa ultrason dışında bunu bilemiyoruz ben onceki gebeligimde 7. Hafta kalp atışı duydum tamam rahatim dedim 10. Haftada hafif bir kanama ile gittim kalbi durmus ve kese dağılmış o zamana kadar hiç anlamadım ben o yüzden şuan böyle bişey yaşamış biri olarak her gün her gün gidesim var ama çözüm değil biraz tevekkül edip Allah a birakcaz inşallah sağlıcakla alalım bebislerimizi kucağımıza hepimizArkadaşlar Allah korusun bi sorun olursa kalp durması düşük vs gibi ( hepimizden uzak olsun amin) kanama ya da ciddi bi ağrı olur di mş? Kanama yoksa ciddi ağrı yoksa her eşy yolunda demek di mi
Arkadaşlar Allah korusun bi sorun olursa kalp durması düşük vs gibi ( hepimizden uzak olsun amin) kanama ya da ciddi bi ağrı olur di mş? Kanama yoksa ciddi ağrı yoksa her eşy yolunda demek di mi
Geçmiş olsun. Ama neticede kanamanız olmuş. Yani belli olmuş bi problem plduğu. Bir daha yaşamayın inşallahÖyle olmasını umucaz canım yoksa ultrason dışında bunu bilemiyoruz ben onceki gebeligimde 7. Hafta kalp atışı duydum tamam rahatim dedim 10. Haftada hafif bir kanama ile gittim kalbi durmus ve kese dağılmış o zamana kadar hiç anlamadım ben o yüzden şuan böyle bişey yaşamış biri olarak her gün her gün gidesim var ama çözüm değil biraz tevekkül edip Allah a birakcaz inşallah sağlıcakla alalım bebislerimizi kucağımıza hepimiz
Belirtiler mi azalıyormuş? Onda damkanama ya da ağrı olmqz mıAllah korusun kanama olursa parçalı düşük oluyor
Kalp durmasında hamilelik belirtilerin de azalması bulantı, kusma, aşerme, memelerde dolgunluk gibi oluyormuş
Belirtiler mi azalıyormuş? Onda damkanama ya da ağrı olmqz mı
Kaçıncı güne denk geliyor bilmiyorum ama eğer erken bir zamanda yumurtladıysanız da olabilir beta yüksekliği. Benim de 4+3’de 6000’di, hala kafama takılıyor4 Ekim tarihi olması gerekiyor
Bugün randevum vardı kızlar. 6+1 günlüğüm. Gls 16 mm dedi galiba doktor. Şükür normal gebelik dedi. Ama kalp atışını duyamadık, haftaya gidicez alttan muayene de dinlenir miş ama doktor da ben de istemedim. O hastanenin aleti tam net değilmiş o yüzden. Şimdilik sıkıntı yok şükür. O gün bikaç arkadaşlarla burda yazıştık. Kim olduklarını unuttum. Mesajımı görürseniz diye yazayım dedim şükür içim bi nebzede olsa da rahatladı. Haftaya bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşaAllah.Son adet tarihim 9 eylül
7 Ekim'de 214
9 Ekim'de 438
18 Ekim'de 1341 çıktı
21 Ekim'de doktor randevum var hayırlısı inşaAllah.
Şu an 5 hafta 6 günlüğüm
Bende o moddayım hepYa bende dün ağrı girince bebeğime bir şey mi oluyor diye oturup ağladıminsan ister istemez korkuyor
Sizin daha yüksekmişKaçıncı güne denk geliyor bilmiyorum ama eğer erken bir zamanda yumurtladıysanız da olabilir beta yüksekliği. Benim de 4+3’de 6000’di, hala kafama takılıyor
Ben de bugün kan verdim tekrar 4161 çıktı bende şuan 4+3 teyim demek ki kişiden kişiye göre değişiyorKaçıncı güne denk geliyor bilmiyorum ama eğer erken bir zamanda yumurtladıysanız da olabilir beta yüksekliği. Benim de 4+3’de 6000’di, hala kafama takılıyor
Evet ama muhtemelen adet günü 1000 küsürdü benim de katlanarak artıyor ya. 5. Hafta bugün. Sat 15 Eylül.Sizin daha yüksekmişşuan kaçıncı haftadasınız
Kaç gün arayla böyle oldu sizin?Ben de bugün kan verdim tekrar 4161 çıktı bende şuan 4+3 teyim demek ki kişiden kişiye göre değişiyor
Benim 18 Ekim 1586Kaç gün arayla böyle oldu sizin?
ikiz mi diye takıntı yaptım da, 4+3'te 6200 1-2 gün erken döllenmeyle açıklanabilir gibi kendi adımaBenim 18 Ekim 1586
21 Ekim 4161