Kızlar iyi akşamlar. Perinatolojiye gittim. Üç hafta önce incelemişti organları zaten tekrar inceledi. Tabi ben sürekli dua ediyordum. Çünkü kalp konusunu biliyorsunuz. Damarlar biraz dar ama kalp fonksiyonlarını olumsuz etkileyen bir durum yok dedi. Eğer böyle kalır ise bir sıkıntı yok dedi. O an ağlıcaktım zor tuttum kendimi. Üç hafta çünkü türlü türlü şeyler geldi aklıma. Binlerce kez şükürler olsun.
Sonra kanamam için baktı. Plasenta yukarı çıkmaya başlamış çok şükür. Demek ki ondan çok kanaman olmuş dedi. Plasenta yukarı çıkarken kanama yapabiliyormuş. 24. Haftaya kadar tamamen çıkar inşallah. En son rahim ağzını tamamen kapatıyordu ama şimdi rahim ağzından çekilmeye başlamış çok şükür. Şu aşamada kanama beklemiyoruz dedi. İnşallah olmaz bi daha.
bir ara sırtını döndü yüzünü dönmek istemedi kalbine bakamadı doktor. Meyva suyu iç yürü odada dedi. Öyle bir 20 dk bekledik. Neyse sonra geç te olsa bakıldı. İlk başta çok hareketliydi sonra uyudu kaldı herhalde.
Allah’ın izni ile bından sonra inşallah 4 ayımı huzurla geçirebilirim. Çok şükür. Kendi doktorun ile devam edebilirsin dedi. Kalp takibi için ise 2 ay sonra tekrar görmek istedi. 28. Haftada tekrar gel dedi.
Herkes hayırlı haberler alır inşallah kızlar. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.