Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
ben de bunu çok beğendim. İlk doğduğunda kullanamayacağım sanırım ama ekstra puset alırsam üstteki kısım çıkıyormuş. Ama çok pahalıya geliyor bu indirimli hali 14.000

Eklentiler

• IMG_3346.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 8
Hep çift yön alın diyorlar bence güzel bişi ya çevrilmesi. Ağır olmasaymış iyiymiş ben de hafif istiyorum bakalım başka modellere
Rüzgarda kendinize çevirirsiniz vs dedi ama yani ne bileyim ikna olasım varmış işte anladın sen beni
Kafamdaki miktarın üzerindeydi taksitli olunca alıp kurtulduk işte ne bileyim olan oldu
Eve asansörle çıkıyoruz bagaja koyma işi var sadece onuda bir şekilde halledicez aldık artık

ben de bunu çok beğendim. İlk doğduğunda kullanamayacağım sanırım ama ekstra puset alırsam üstteki kısım çıkıyormuş. Ama çok pahalıya geliyor bu indirimli hali 14.000
Yani işte özellik eklendikçe fiyat artıyor
Ben sürekli dışarı çıkan biriyim yürüyüş market vs evde duramam sıkılırım o yüzden puset lazım dikişim tutsun ben dolaşmaya başlarım
Buna puset eklersen evet aynı fiyata gelecek bilmiyorum her türlü battık işte bu süreçte

Ya evet bence de araba önemli. Ben diğer şeyleri çok önemsemiyorum aşırı paralar harcamam da ama en uzun süre araba kullanılacak ve her bakımdan konforlu olsa çok güzel olur. Güzel yapmışsınız boşverin güzel günlerde sağlıcakla kullanın

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun güzel günlerde kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…