Normalde içiyormuydun ?Hiyy Hiyy yuhum gelir tam o noktadayım bi de masa başı oturmaktan belim ağrıdı ya odaya koltuk isticem yüzsüzlük olcak diye isteyemiyorum tek istediğim uzanayım uyuyayım sigara da Allaha büyük konuşmayım ama içmicem organları sımdı den olusuyomuş korktum
Yorumlarda ücretli olduğu yazıyor onla ilgili olabilir mi acabaArkadŞlr banu çiftçi nin uygulamasında sorun yaşayan var mı? Bende ana ekran vs her şey açılıyor sadece nasıl beslenmeliyiz neler yememeliyiz gibi bilgilendirici videolra bastığımda ekran donuyor ve açılmıyor
O hangi bölümde ben nasıl beslenmeliyiz ile ilgilş bi alan göremedim gözden kaçırdım sanırım canım.ArkadŞlr banu çiftçi nin uygulamasında sorun yaşayan var mı? Bende ana ekran vs her şey açılıyor sadece nasıl beslenmeliyiz neler yememeliyiz gibi bilgilendirici videolra bastığımda ekran donuyor ve açılmıyor
Bugün bikaç video izledim açıkçası ücretli bir şey çıkmamıştı karşıma.Yorumlarda ücretli olduğu yazıyor onla ilgili olabilir mi acaba
Aşağıda gebelik yazıyor ona basınca gebelik rehberin kısmına giriyorsunuz orda bölğmler ve videolar var bakr mısınız sizde açılıyor mus diyeO hangi bölümde ben nasıl beslenmeliyiz ile ilgilş bi alan göremedim gözden kaçırdım sanırım canım.
Aşağıda gebelik yazıyor ona basınca gebelik rehberin kısmına giriyorsunuz orda bölğmler ve videolar var bakr mısınız sizde açılıyor mus diyeBen de indirecektim yorumlarda öyle yazıyordu şimdi denedim normal açıldı
Ooo orada çok büyük bi dünya daha varmışAşağıda gebelik yazıyor ona basınca gebelik rehberin kısmına giriyorsunuz orda bölğmler ve videolar var bakr mısınız sizde açılıyor mus diye
Dediğim gibi o kısımlar ücret istiyor o yüzden açılmıyor sizdeAşağıda gebelik yazıyor ona basınca gebelik rehberin kısmına giriyorsunuz orda bölğmler ve videolar var bakr mısınız sizde açılıyor mus diye
Ücretli kaydolmuş olanilir misin? Her yerde ücretli açıldığı yazıyorOoo orada çok büyük bi dünya daha varmışşimdi açtım bende açıldı canım, uygulamanın güncellenmesi gelmiş olabilir sen de bi kontrol et istersen. Bi de telefonunu kapat aç internet bağlantını kontrol et. Videoların çoğu Banu Hanım’ın youtube sayfasından zaten.
Çok saçma ya aylık 200 liraDediğim gibi o kısımlar ücret istiyor o yüzden açılmıyor sizde
Dediğim gibi o kısımlar ücret istiyor o yüzden açılmıyor sizde
Ücretli kaydolmuş olanilir misin? Her yerde ücretli açıldığı yazıyor
Valla hiç böyle bi üyelik yapmadım, direkt indirdim kayıt oldum içine girdim. Herhangi premium üyelik dahi görmedim. Başka bi uygulama olmasın? İndirip deneyin siz de isterseniz isteyecek mi bi ödeme.Evet çok saçma her yerde olan ulaşabilir şeyler bir de
Selam merve sat neydi senin bi de en son beta hcg kaçtı kalp sesi dinlemeye gittin mi? Benim sat 29 ağustos beta 5073 çarşamba randevum var beta az mı biraz diye canım sıkıldıAy uyuyamiyorum midem cok kotubulaniyormu kavruluyormu anlamda veremiyorum oturdum yatakta, karnimda gurul gurul. 5+6 dayim bulantim yok diye havalaniyordum kendi kendime nazar ettm
günde 1 paket net bitiririm normalde küt diye bıraktım sımdıNormalde içiyormuydun ?
Aynı bengünde 1 paket net bitiririm normalde küt diye bıraktım sımdı
ay evet ya bende öyle pazardan beri içmiyorum hiç de zorlamıyo cidden. Ya benim alt karnıma doğru böyle içinde serttlik hissi falan var doktor normal dedi ama sende de oluyo muAynı benama çok zor olmadı biliyormusun bırakmak kafada bitirince oluyormuş . 3 gün oldu sıgarasız