Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Benim sonucumun çıkması 1 ayı buldu ama yine de Eskişehir’de yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben gittiğimde bekleyen diğer hastalarla konuştuk ankarada gelen biri vardı başkent üniversitesi hastanesinden Eskişehire yönlendirilmişler oldukça kapsamlı bir yer. Test öncesinde ve sonuç çıktıktan sonra birebir genetik uzmanı hekimle görüşüyorsunuz eve hemşirenin gelip kan almasından çok daha profesyonel geldi bana

Peki o serklaj dikişi geri alınabiliyor mu? Siz sağlıkla kavuştunuz yavrunuza inşaallah değil mi? İşte riskleri de var, Allah korusun çok üzücü bir durum gerçekten.
Yok ben de daha yeni hamilelik geçiriyorum. Ama serkşajı doktorum istemedi. Şöyle oluyor serklajda sezaryen doğum yapıyorsınuz doğum sırasında dikişleri de alıyorlar. Doğuma kadar kalıyor yani.

Doktorum 17. hafta kontrolümde ölçtü. Ama uzunluğunu söylemedi. Ölçüyor mesela, rahim ağzı uzunluğu gayet iyi diyor devam ediyor. Böyle sanırım iyi hissediyorum kendimi :) Bilsem araştırım.
Bebeğin kilosu ve boyunu da sormuyorum ben karşılaştırma yapmamak için. Ölçüyor, gayet iyi diyor ve devam ediyor.

Kızlar detaylı ultrason için haftaya randevu buldum 20 haftalık oluyor erken değil değil mi doktoruma sordum uygundur dedi randevu açılınca hmn alayım dedim
Doktorunuzun 'erken değil' demesi, burada bizim söylediklerimizden daha üstündür. Doktorlarımıza güvenelim bence.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar detaylı ultrason için haftaya randevu buldum 20 haftalık oluyor erken değil değil mi doktoruma sordum uygundur dedi randevu açılınca hmn alayım dedim
19-23 arası deniliyor hep bence iyidir randevu bulunca hemen al doktorda onaylamış zaten

Yok ben de daha yeni hamilelik geçiriyorum. Ama serkşajı doktorum istemedi. Şöyle oluyor serklajda sezaryen doğum yapıyorsınuz doğum sırasında dikişleri de alıyorlar. Doğuma kadar kalıyor yani.
Hmm anladım ben önceki hamileliğinizde oldu gibi düşündüm. Evet işte her doktor farklı. Sağlıkla kavuşun inşaallah.

Eşiniz ile tek yumurta ikizi birebir aynı mı acaba? Aile ortamında nasıl ayırt edilebiliyor
Küçüklük fotoğraflarında çok benziyorlar birebir aynı gibi ama şimdi çevre ortam değiştiği için farklılıklar var aile ortamında karışıklık zaten olmuyor benim için eşim kaynımdan çok farklı Şuan dışarıdan bakıldığında da benim eşim daha yapılı işte saç şekilleri vesaire farklı artık çünkü kuaförler farklı. Ama o kadar değişik bir şey ki eşimin bir elinde damar yapısı çok farklı hep düşünürdüm gözüm kapalı olsa farkederdim o olduğunu diye geçenlerde bi baktım ikizinin elindeki damarda öyle

Kızlar 20. haftaya girdik ama bugün sağ kasıkta ara ara sızlama oluyor gelip gidiyor. Yaşayan var mı böyle bir durumu ?
Tam 20. Haftada aynisi oldu acilde gittim bir sey cikmadi, suandada gun icinde kasilmalarim var :/ doktorlar muaynede bise yoksa bunlari buyume kasilmasi ve agrisi kabul ediyor ama surekli istirahat oneriyor

Tam 20. Haftada aynisi oldu acilde gittim bir sey cikmadi, suandada gun icinde kasilmalarim var :/ doktorlar muaynede bise yoksa bunlari buyume kasilmasi ve agrisi kabul ediyor ama surekli istirahat oneriyor
Ya o kasılma dediğiniz nasıl bir his belki de yaşayıp anlamıyor olabilirim benim bazen dinlenirken sertleşme oluyor ama bebek pozisyon değişiyor gibi hissediyorum çünkü 10 saniye felan sürüyor

Dun kasilmalardan dolayi acildeydim, rahim uzunlugu ve nst yaptilar bisey cikmadi. Bugunde rahat edemedim randevu bulup doktora geldim, kasilmalar erken baslamis dedi ve magnezyum onerdi ama ben iciyorum zaten. Bol istirahat onerdi bunun icinde.

Hep tok giderdim, bebek uyurdu bacaklari.kapali olurdu cinsiyet gozukmezdi. Bugun ilk defa ac gittim muzla 1 litre su, daha doktor kapisinda oynamaya basladi ve ilk defa bacaklari rahat bir konumdaydi kasmamisti kendini, bebegim kiz
Kesinlesti sukur artik.
Bebisi oynamayanlar bunuda deneyin isterseniz, bana cikolata, visne suyu hicbisey fayda etmemisti.

Ya o kasılma dediğiniz nasıl bir his belki de yaşayıp anlamıyor olabilirim benim bazen dinlenirken sertleşme oluyor ama bebek pozisyon değişiyor gibi hissediyorum çünkü 10 saniye felan sürüyor
Karnin birden tas gibi oluyor ve 1 dk sonra yumusuyor, kasilma aninda kasildigini hissediyordunuz ama veya kasilma geldigini hissediyorsunuz. Benim ilk ince belli bolgede yumru seklindeydi ve bebek saniyordum, suan tum karnim tas gibi oluyor ve 1 dk suruyor.
Gun icinde 10 kereyi gecememesi lazim ama benim geciyor :/
Doktorda muayne bulgusunda bisey yoksa rahim buyumesi ve bebegin buyumesi olarak kabul ediyor.

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeklerimizin cinsiyetini doktorumuz söyledi. 1 kız 1 erkek. Sağlıkla gelsinler inşallah . Şimdilik sorun yok dedi hamdolsun. 14+5’iz. Progestan’ a devam, bulantı ilacına ve diğerlerine. Kasık ağrılarım için çok normal dedi . Rahim daha hızlı büyüdüğü için ağrılar olabilirmiş .Sadece çok aşağıda baskı gibi hissedersem kanama vs olursa dedi.

Anladımm teşekkür ederimm geçer inşallah. Prensesin de hayırlı olsun belliydi göstermemesindenn

Bende tek yumurta ikizlerine gebeyim. Diyorum benim çocukalrım sosyal yaşantıları evlilikleri nasıl olur acaba. çok karıştırıp çocukları bunalıma sokarlar mı ya da onlar birisinden nefret eder mi diye çünlü tek yumurta ikizlerini pek seven olmuyor maalesef Sizin için farklı deneyim olmuş

Eşim çocukluğunu pek sevmiyor yani aile içinde olsun dışarda olsun hep tek birey olarak bakılıyormuş. Buna çok dikkat etmek gerekiyor. Biraz araları kötüymüş ikiziyle bu yüzden Üniversiteye kadar berabermişler üniversitede aynı yeri yazmayalım diye anlaşmışlar orada ayrılmışlar ve araları bu ayrılıktan sonra daha güzel olmuş. Ama ne kadar ayrı olsalarda kaderleri hep çok benzer şuan meslekleri bile aynı Evlilikte de şöyle yani kaynım bizden önce evlendi kimsede kimsenin gözü kalmasın diye ona ne yapmışlarsa bizede aynısını yapıyorlar eşitliği sağlıyorlar bu yüzden evliliklerde de sıkıntı olmuyor zaten bu eşitlik olmasa kıskançlık olur ve uzaklaşabilirler. Birde okul çağında kesinlikle farklı sınıflarda olsunlar çünkü öğretmenler dahil tek kişi olarak bakıyor ve arkadaşlık çok edinemiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…