- 2 Haziran 2024
- 139
- 118
- 18
- 32
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.121
Ben yanımda şişe gezdiriyorum 1,5litrelik iki kere bitirmeye çalışıyorum gözünün önünde olunca içmesi daha kolay oluyorÇok sağol canim 3 gün rapor aldım bol bol su içip uzanicam ama doktor hemsire sağlık ocağındaki ebe hepsi üstüne basa basa günde 3 litreye yakın su içmek gerektiğini söyledi anca kendimi zorlayarak 1.1.5 litre icebiliyorum hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu daha sık oluyomus korunmak için de atlatmak için de tek çare bol su icmekmis siz de zorlayın kendinizi içmeye calisin
Allah korusun dikkat et kendine yine de sen bazende rahim büyüdüğü içinde olabilir yazıyordu innternette. Rabbim şifa versin bir an önce inşallah sağlıkla alırız. Sen yine dinlenmeye devam etValla bende tam aksine aksama kadar yatiyorum evdeyim, gelen gidende olmuyor :/
Ona ramen cok kasilma oluyor anlamadim gitti.
Tesekkurler, sanada cok gecmis olsunAllah korusun dikkat et kendine yine de sen bazende rahim büyüdüğü içinde olabilir yazıyordu innternette. Rabbim şifa versin bir an önce inşallah sağlıkla alırız. Sen yine dinlenmeye devam et
Ben çok su iciyorum şişeyle yapışık ikizler gibi yaşıyoruz bı ayagim tuvalete zaten icmezsem de çok gidiyorum bebiş baskı yaptığı ve enfeksiyonum olduğu için dışarda sıkışınca benzinlik avm en olmadık marketlerden rica edip onların tuvaletini kullanıyorum hatta bı ara evle aramda iki bina kala tutamayıp gelinlikçiye koştuğum bile oldu iyice sidikli etti bizi bu bebelerKızlar su icebilenler tuvalet işini nasıl başa cikiyorsunuz ben evdeyken iciyorum habire tuvaletteyim de dışarda icmesem bile tuvaletim geliyor e gün içinde de illa bir yerlere gidiliyor korkumdan su icemiyorum ya
Çok sağol canımTesekkurler, sanada cok gecmis olsun
Teşekkür ederim. Evet mamografi gibi değilmiş basit bir şey. İnşaallah o da temiz çıkar.Geçmiş olsun önemli birşey olmamasına sevindimEvet hiçbir yan etkisi yok ultrasyonun, jel sürüp aynen bebeğe bakarkenki gibi memeye bakılıyor. inşallah temiz çıkar
Haha aynı ben işte otobüse falan binmeye korkuyorum ani ya gelirse diye kızımda son aylarda sanki böyle olmustum bunda en başından beri tuvaletten çıkamıyorum dışarda bide mikrop kapcam diye de korkuyorum ama sıkışınca mecbur pecete falan serip giriyorum ama acaip geriliyorumBen çok su iciyorum şişeyle yapışık ikizler gibi yaşıyoruz bı ayagim tuvalete zaten icmezsem de çok gidiyorum bebiş baskı yaptığı ve enfeksiyonum olduğu için dışarda sıkışınca benzinlik avm en olmadık marketlerden rica edip onların tuvaletini kullanıyorum hatta bı ara evle aramda iki bina kala tutamayıp gelinlikçiye koştuğum bile oldu iyice sidikli etti bizi bu bebelersen suyunu ihmal etme otobüsteyken gelmezse dışarda yine hallediliyor
Genelde son aylarda olur derler ama ben hamileliğimi bile sık tuvalete çıkmayla öğrendim malesef mikrop kapma riskimiz çok yüksek ama mecbur olunca peceteyi ikişer kez seriyorum yada alaturkalari tercih ediyorum enfeksiyon riski azalmış gibi hissediyorum kendimceHaha aynı ben işte otobüse falan binmeye korkuyorum ani ya gelirse diye kızımda son aylarda sanki böyle olmustum bunda en başından beri tuvaletten çıkamıyorum dışarda bide mikrop kapcam diye de korkuyorum ama sıkışınca mecbur pecete falan serip giriyorum ama acaip geriliyorum
Ay nasıl ya ben daha hiç bişi hissedemedimSelam,
Bugün miniğimin hıçkırığını hissettim ilk defabüyük oğlum da çok hickirirdi. Bir an aa bi saniye ben bu hissi hatirliyorum oldum.
Hareketlerini zaten epeydir hissediyorum
Umarım henüz hissedememis olanlar da bir an önce bu harika hissi tadardilerim hayırlısı ile zamanında sağlıkla doğurup birlikte eve dönmek nasip olur herkese
İlk gebelik mi ? İlk gebelikte ben de ilk hareketi 19. Haftada hissetmiştim, hıçkırığını ise cok daha sonra.Ay nasıl ya ben daha hiç bişi hissedemedimacaba ben mi anlamıyorım ya
Evet çok heyecanlı sağlıklı olsunlar da bekliyoruz bakalım22. Haftama aldım, haftaya pazartesi gideceğiz. Sabırsızlıkla bekliyorum
Anladım güzel sonuçlar alalım inşallahBenim kendi doktorumda 18.haftadaydı randevum 20-22 hafta arasında al dedi dış klinikten doktor önerdi perinotolog onu arayıp müsaitliğe göre aldım canım bende
Evet ilk :) ama ilklerde de genelde 17-18de hissedilebilir diyorlar herkes soruyo hissediyo musun diye yok hiç bişi ultrasona gidene kadar hamile değilmişim gibi geliyor hep hahaİlk gebelik mi ? İlk gebelikte ben de ilk hareketi 19. Haftada hissetmiştim, hıçkırığını ise cok daha sonra.
Ancak 2. Hamilelikte nasil bişey olduğunu bildigimizden muhtemelen ayirt ediliyor hemen.
Ayy benim de aynıBenim baştan beri ekşi çekiyor öyle höyle değil. Tatlıyı ise mormalde severken şuan pek yiyesim gelmiyor . Ama çocuk erkek
Canım çok üzüldüm sana. 8'den 17. haftaya kadar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilirKızlar gebeliğimin 21. Haftasindayim. Kusmalarim devam ediyor. Su icemiyorum. İcsem hemen kusuyorum. Benim gibi olan var mı? Çok mutsuzum, depresyona sürükleniyorum resmen.
Ben ilkinde dediğim gibi 19. Haftada ilk defa hissettim o da nasil biliyo musun sirt üstü dümdüz yaticam sessizlikte konsantre olucam o sekilde :) ama simdi yürürken, otururken bile hissediyorum yani bu haftada.Evet ilk :) ama ilklerde de genelde 17-18de hissedilebilir diyorlar herkes soruyo hissediyo musun diye yok hiç bişi ultrasona gidene kadar hamile değilmişim gibi geliyor hep haha
Aynen ultrasona girip görünce şaşırıyorum ben de her seferinde. Bazen değilmişim hamile gibi geldiği bana da oluyor. Benim ikimci hamileliğim. Bazen tek tük hissediyor gibiyim ama tam da anlam veremedim daha.Evet ilk :) ama ilklerde de genelde 17-18de hissedilebilir diyorlar herkes soruyo hissediyo musun diye yok hiç bişi ultrasona gidene kadar hamile değilmişim gibi geliyor hep haha
Ben de en baştan beri hep ekşi istiyorum. Benimki de erkek. Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi değil. Ye ekşiyi çıkar Ali’yi bence.Ayy benim de aynıbütün gün ekşi yemek istiyorum. Otururken canım limon istiyor ama erkek olacak kandırmışlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?