- 18 Ağustos 2024
- 260
- 150
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.781
Ekledim canim saglikla gelsin bebiskoMutlutablo etiketleyemedim seni ama mesajları görürsün diye düşünüyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı bebegimizin cinsiyeti erkek.
Yaş 28
Sat.24.09.2024
Kalp atışı.6 haftalık
Ultrasonda şuan güncel 17+1 iz.
Cinsiyet erkek
İlk bebek
Bende tabloya eklenmek üzere hazırım.
Ben hâlâ krem alamadim vucudum bile kupkuru ona firsat gelmedi ve gogus uclarimda kuruluktan aci agri sizi her sey var ellerim zaten bahsetmiyorumKızlar cildi hassaslaşan var mı ellerimin üstü resmen kaşınıyor egzama gibi pul pul
Kimyasal kullanmıyorum aslında normal dalan sıvı sabun ve fairy ile temas halindeyim
El kremide yakıyor ne yapacağımı şaşırdım cildiyeye gitsem kortizonlu krem verecektir kullanamam
Ben hissediyorum hatta dun hastaneye giderken elim karnimdaydi 2 defa tekme attiKızlar hareket hissedeniniz oldu mu?
Merhabalar ben Liv Hastanesinde Nazlı hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden.Ankara’da yaşayanlar hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede acaba
Selam canımKizlar sac boyatabiliyor muyuz ya
Organik boyalar varya hamileler icin doktoruma sormayi hep unutuyorum
Aslinda hic boyle dusunceler icine girmem ama nedense kendime sarasim var galiba sacima taktim
İki kez boyadım organikle bugüne kadar, ilkinde de bunda da hiç sorun görmedi drKizlar sac boyatabiliyor muyuz ya
Organik boyalar varya hamileler icin doktoruma sormayi hep unutuyorum
Aslinda hic boyle dusunceler icine girmem ama nedense kendime sarasim var galiba sacima taktim
Benim sacim kahve kizil karisimi evde hep kendim boyarim ama kendim boyama enerjisi gormedigim icin boya alip kuaforde boyatsam mi diye dusundum koyu kahveye donmek istiyorum sonra diyorum dogum sonrasi sari istiyorsun ellemeSelam canım
Açıcı işlemi dışında risksiz bir gebelikte 3 ay sonrası boyatabilirsin dedi doktorum. En başından beri bana boyatabilirsin diyor :)) bende boya aldım dibime dokunmadan uçlarındaki sarıları tek renge boyayıp doğuma kadar ellemeyi düşünmüyorum.
Ya ne guzel bakimli bakimliİki kez boyadım organikle bugüne kadar, ilkinde de bunda da hiç sorun görmedi dr
Bacaklarım çok kurudu benimKızlar cildi hassaslaşan var mı ellerimin üstü resmen kaşınıyor egzama gibi pul pul
Kimyasal kullanmıyorum aslında normal dalan sıvı sabun ve fairy ile temas halindeyim
El kremide yakıyor ne yapacağımı şaşırdım cildiyeye gitsem kortizonlu krem verecektir kullanamam
Çok saçma bunu anlamadım. Sen şimdi doktora gidiyosun, doktorun odasında ultrason yok mu bakmıyo mu. Anlamadım bunu yani. Burda küçücük ilçede gidiyoruz devlet hastanesine bakıyorlar, burdaki doktor alan açayım mhrs'den bak dedi. Senin doktora sorman gerekiyor, o yapacak, hemşire falan değil. Hakikaten ya parası olmayan yaptırmasın diyolar. Zaten açıldığında ben 1-2 kez denk geldim, günde sadece 2 seans açıyorlar. Normalde daha fazla bakılabilir.Kendileri aciyormus sordum onuda kendileri acip oyle yonlendiriyor
Yani perinatoloji icin once ulturasona yonlendiriyorlar sonra ulturasonda sira varsa açılıyormusmus daha gelemem dedim ulturasondaki hemsireye santrali arayin ona gore gelin ama subat icin bile açılması zor gibi dedi
Parasi olmayan napsin yaptirmasin mi yani ben bir ozele bir devlete gitmeyeyim dedim ama yok
Bende Bursa'da yaşıyorum hayat hastanesine gidiyorum fiyatları baya uygun kaliyo diğer hastanelere göre aklınızda olsun detaylı için 3200 civarı ödeyeceğiz normal randevu ücretimizde 1250 falan. Doğum paketini de ordan aldık 28 bin liraya. Hatta vazgeçme durumunda para iadesi de yapiyolar zamlanmadan yeni yıldan önce aldık iade seçeneğine güvenipBen bugün 4.500den randevu aldım detaylı için. Profesör bir doktor vardı onun için 7bin dedi. Bursadayım, doğum için bilmiyorum sigortamız doğumu karşılıyor ama evet 60-70lerde bahsedildiğini de duydum çevremde açıkçası
Korkma Allah’a emanetler ama kendini takipte kal. ben 4-5 gündür öksürüyorum. Hemde krize girmiş gibi. Dün ilk defa kbb ye gittim. Alerjik rinite virüs neden olmuş dedi alerji ilacı verdi. Tabi önce ilk gitmeden kadındoğum doktoruma yazdım onun demesiyle gittim. Test vs yapılmadı. Bir kullan duruma göre test yaparız dendi. Virüs ama ne bilmiyoruz. Hatta dün ilk defa 38 e çıktı ateşim parol aldım hemen.Kızlar kızlar çok ağır hasta oldum. Doktor ilaç vermedi. O kadar öksürdüm ki inşallah bebeğe bir şey olmamıştır. Gece gündüz 2 gündür öksürüyorum.
bizde 18. haftada muayene olduk en son 240gr dıkKızlar 19 hafta civarı bebelerinizin boy kilosu neydi. Benim 18+5 idi bugün 21 cm 255 gram idi .
Onlar elde kuruluk ve egzama gibi yarıklar vs yapıyor benim hep oluyor. Doktorum lipo ürederm %10 luk emülsiyon verdi bir önceki hamileliğimde de vermişti. Bunu sadece cilt doktorları yazarsa bir kısmını devlet karşılıyormuş. Ben direkt aldım fazla temasa girmemek için..Kızlar cildi hassaslaşan var mı ellerimin üstü resmen kaşınıyor egzama gibi pul pul
bendede arada böyle oluyor arkonun sade kremi var onu kullanın bir gecede geçiriyor. diğer kremler daha çok kaşıntı ve kızarıklık yapıyorduKızlar cildi hassaslaşan var mı ellerimin üstü resmen kaşınıyor egzama gibi pul pul
Ben normalde yemeyi severim ama yemekleri normal seviyede yerim ekmekle çok aram yoktur sadece tatlıdır abur cuburdur onlara kaydigim zaman kilo alırdım şimdi oğlusun iştahını aynı babasına benzetiyorum eşime çok kızardım çok hızlı kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyo diye su ara aynı o şekildeyim kendimi hiç doymicak gibi hissediyorum yerken yemekten sonra da hazımsızlık çekiyorum diyorum bu ben değilim ben asla böyle yemek yememBende aynı durumdayım. Gebelikten önce çok daha iştahlı idim çok daha fazla şey yerdim. Bende 1 ya da 2 kilo aldım şimdiye kadar ama sanki heo böyle kalcakmışım gibi
Küçük yerlerde bazen işler daha hızlı ve kolay ilerliyor. Bende Marmaris’e gidicem inş orada tahlil işlerimi halledeyim diyorum. Devleti bile özel gibiÇok saçma bunu anlamadım. Sen şimdi doktora gidiyosun, doktorun odasında ultrason yok mu bakmıyo mu. Anlamadım bunu yani. Burda küçücük ilçede gidiyoruz devlet hastanesine bakıyorlar, burdaki doktor alan açayım mhrs'den bak dedi. Senin doktora sorman gerekiyor, o yapacak, hemşire falan değil. Hakikaten ya parası olmayan yaptırmasın diyolar. Zaten açıldığında ben 1-2 kez denk geldim, günde sadece 2 seans açıyorlar. Normalde daha fazla bakılabilir.
Of sevemedim Kayseri'yiİstanbul'da hiç böyle sorunlar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?