- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.801
Ben başlamadımKızlar alışverişe başlayan varmı aranızda 17.haftama giricem ama ben hicbirseye baslamadım nedense hep tereddütte kaldığım için elim hicbirseye gitmiyor cinsiyette belli ama alışveriş yapmaya cesaretim yok hala
Teyzemiz bize philipsin +0 olanını almıştı 5lü set pp olanlardan. Ben küçükleri dezenfekte edip evde bıraktım. Hastane çantama ebebekten biberon kaşık dezenfekte edip almıştım. Biberonu kullanmadım hiç.. Kaşık biberonu çok kullandık meme reddide yapmadı.Biberonu nasil tercih edeceksiniz? Ben alisveris yapmasam bile -ki aslinda yapmayi cok istiyor ama kendimi frenlemeye calisiyorum- ne alacagimi ufak ufak netlestirmek istiyorum, antikolik olacak sekilde dr.browns 0+ genis agiz ve philips avent yenidogan arasinda kaldim, cam istiyordum saglikli diye ama herkes yok kirildi yok bebegin suratina dusuyor cenesine vuruyor vs demis. Pp olani almak daha mi mantikli olur, hem hafif olur hem bebege zarar verme riski olmaz? Daha once kendinden ya da etrafindan bildigi duydugu tecrubesi olan anneler ne dersiniz?
Kan tahlili için arayan olmadı hastanedeki tahlilleri görüyor sanırım. Sadece 2 hafta önce tetanoz günü için aradı. Aile hekimliklerinde illaki farklılık oluyor diye duymuştum kan tahlillerinde..Kızlar sağlık ocağından ebe aradı. Haftaya kan tahlilleri için vs. Ama dr bişey demedi hiç yakın zamanda.
Birde ben ilk testlerde bi tecrübe yaşadım. Sağlık ocağının tahlillerine güvenmiyorum. O yüzden kan vermişken düzgün biyerde yaptırayım. Şuan bunun zamanı mı? Herkes yaptırıyor mu onu sormak istedim.
Evet kasik biberon da baktim, diyorum ki ben sezeryan olacagim icin hemen sutum gelmez bi aksilik olursa diye nolur nolmaz bi biberon bi kasik biberon bi de minik mama alip hastane cantasina koyayim, hemen orda gerekli olursa panik olmam. Set almayayim sonra biberon kullanmazsa da yazik olmaz.Teyzemiz bize philipsin +0 olanını almıştı 5lü set pp olanlardan. Ben küçükleri dezenfekte edip evde bıraktım. Hastane çantama ebebekten biberon kaşık dezenfekte edip almıştım. Biberonu kullanmadım hiç.. Kaşık biberonu çok kullandık meme reddide yapmadı.
ben çoğu büyük şeyi aldımKızlar alışverişe başlayan varmı aranızda 17.haftama giricem ama ben hicbirseye baslamadım nedense hep tereddütte kaldığım için elim hicbirseye gitmiyor cinsiyette belli ama alışveriş yapmaya cesaretim yok hala
Fiyat nedir acabaMerhabalar ben Liv Hastanesinde Nazlı hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden.
Ben öyle denk geldi anne bebek çantası biberon emzik beyaz zıbınlar hastane çıkışı öyle bi kaç tane de tulum aldım ama bence alışverişe başlayınca sürekli bir şeyler alasınız geliyor o yüzden ben daha almamaya çalışıyorum önceden instagramda vakit geçirirdim şimdi alışveriş sitelerinde bataklığa düştümKızlar alışverişe başlayan varmı aranızda 17.haftama giricem ama ben hicbirseye baslamadım nedense hep tereddütte kaldığım için elim hicbirseye gitmiyor cinsiyette belli ama alışveriş yapmaya cesaretim yok hala
Emzirme danışmanı ile çalışmıştım sutum azdi mama vermeye baslamistik kizim uc haftalikken en iyisi lansinoh demişti öyle devam ettim meme+ mama 2,5 yılda emzirdim redsiz cok sukurBiberonu nasil tercih edeceksiniz? Ben alisveris yapmasam bile -ki aslinda yapmayi cok istiyor ama kendimi frenlemeye calisiyorum- ne alacagimi ufak ufak netlestirmek istiyorum, antikolik olacak sekilde dr.browns 0+ genis agiz ve philips avent yenidogan arasinda kaldim, cam istiyordum saglikli diye ama herkes yok kirildi yok bebegin suratina dusuyor cenesine vuruyor vs demis. Pp olani almak daha mi mantikli olur, hem hafif olur hem bebege zarar verme riski olmaz? Daha once kendinden ya da etrafindan bildigi duydugu tecrubesi olan anneler ne dersiniz?
Ben de bu sefer kasik biberon da denicemTeyzemiz bize philipsin +0 olanını almıştı 5lü set pp olanlardan. Ben küçükleri dezenfekte edip evde bıraktım. Hastane çantama ebebekten biberon kaşık dezenfekte edip almıştım. Biberonu kullanmadım hiç.. Kaşık biberonu çok kullandık meme reddide yapmadı.
Doktorum bana alışveriş için detaylıyi beklememi söyledi ben onu bekliyorum 15 şubatta randevumuz sonra nasipse ufaktan başlarız artık sadece bugün bime fisher pricein baya indirimli bı kaç kutu oyunu gelmişti 1 yas için falan bı kaç tane onlardan aldım o kadar kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlarsınız 20 lerin sonlarınadoğru falan da başlanabilir bence :)Kızlar alışverişe başlayan varmı aranızda 17.haftama giricem ama ben hicbirseye baslamadım nedense hep tereddütte kaldığım için elim hicbirseye gitmiyor cinsiyette belli ama alışveriş yapmaya cesaretim yok hala
Anladım size de çok geçmiş olsunKorkma Allah’a emanetler ama kendini takipte kal. ben 4-5 gündür öksürüyorum. Hemde krize girmiş gibi. Dün ilk defa kbb ye gittim. Alerjik rinite virüs neden olmuş dedi alerji ilacı verdi. Tabi önce ilk gitmeden kadındoğum doktoruma yazdım onun demesiyle gittim. Test vs yapılmadı. Bir kullan duruma göre test yaparız dendi. Virüs ama ne bilmiyoruz. Hatta dün ilk defa 38 e çıktı ateşim parol aldım hemen.
Bana da tetanoz aşısını söylediler. Ama kan tahlilinden bahsetmediler.Kızlar sağlık ocağından ebe aradı. Haftaya kan tahlilleri için vs. Ama dr bişey demedi hiç yakın zamanda.
Birde ben ilk testlerde bi tecrübe yaşadım. Sağlık ocağının tahlillerine güvenmiyorum. O yüzden kan vermişken düzgün biyerde yaptırayım. Şuan bunun zamanı mı? Herkes yaptırıyor mu onu sormak istedim.
Çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin.Kızlar kızlar çok ağır hasta oldum. Doktor ilaç vermedi. O kadar öksürdüm ki inşallah bebeğe bir şey olmamıştır. Gece gündüz 2 gündür öksürüyorum.
Bende detaylıdan sonra büyük eşyalara başlamayı düşünüyorum bimden bende bugün bi kac oyuncak aldım ilk hamile kaldığımdada eşimle heves edip patikle yelek almıştık 1-2 kişide bize zıbın hediye etti bakalım benimde 19 subatta detaylım var ondan sonra büyüm ihtimalle ilk önce bebek arabası ana kucağı anne yanı falan almakla baslıycam en sona kıyafet ıvır zıvırı bırakmayi düşünüyorumDoktorum bana alışveriş için detaylıyi beklememi söyledi ben onu bekliyorum 15 şubatta randevumuz sonra nasipse ufaktan başlarız artık sadece bugün bime fisher pricein baya indirimli bı kaç kutu oyunu gelmişti 1 yas için falan bı kaç tane onlardan aldım o kadar kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlarsınız 20 lerin sonlarınadoğru falan da başlanabilir bence :)
Beni 20. Haftada tetenoz için çağırdılar ama gittiğimde bir ay içinde kan vermişsem tekrardan almıyorlar zaten aşağı yukarı aynı oluyor ve takipli doktorum olduğu için sağlık ocağı ilaçta yazmıyor gerek görmüyorlar bizimkiler benceKızlar sağlık ocağından ebe aradı. Haftaya kan tahlilleri için vs. Ama dr bişey demedi hiç yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?