Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Aynı şeyi geçen gün yaşadım balık yapmıştık roka balık şalgam var sadece rakı eksikti bir iç geçirdim açıkçası

Bu haftalarda garip seyleri aserme basliyormus
Deterjan pecete vb gibi
Dışarda lapa lapa kar yağıyor her yer bembeyaz, hava buz. İnsan bi sicak cikolata iceyim, sütlü kahve yapayim sicacik içeyim fln der ama benim canım ise donmuş meyve istiyor ne alaka bilmiyorum. Meyveleri buzlukta dondurup yemek istiyorum. Donmus meyvelerle yapilan smoothieler içeyim istiyorum. İçim de yanmıyor hee aksine donuyorum hamileligin başından beri sırtım diken diken sanki.

Benim de canım sürekli salata istiyor şaka gibi :) kaç gündür akşam yapıp yiyorum iyi tarafı kilo almıyorum bulantıma da iyi geliyor

Kızlar yarin insallah kontrolum var 16+5 oluyoruz artık cinsiyet vakti yarın bebiş gösterirse insallaah bizde pazar günü öğreneceğiz bide insallah bebiş dönmğştğr 1 hafta önce kafasını rahme dayamıştı bakalım

Kızlar ya ben şimdi işten eve geldim. Akşam iç camasirimi mutlaka değiştiririm. Baktım iki açık renk lekelenme olmuş iç çamaşırın alt kısmı hepsi. Ağrım yok. Sizce acile gitmem gerekir mi?
Acik kahverengi ise bi doktoruna sor yarın canim.

Hayirl8 haberler alın insallah canim. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Temudan hiç alışveriş yapan var mıı güvenilir mi??
Ben yapıyorum ama almanyadayim gümrükle alakali sorun yasamiyorum. Tr de gümrük sıkıntısı var. Göze alip alacaksan açıklamalara dikkat etmelisin boyut, içerik gibi. Yorumlara özellikle dikkat et. Bebek için bisey almam kalitesine/malzemesine guvenmedigimden. Ev için ivir zivir genelde.

Her hastane isleyisi farkli galiba
Bizim burada doktor ulturasona yonlendiriyor orada sira varsa veriyorlar
Perinatolojiye alan vs acmiyorlar
Canım perinatolojiye alan açıyorlar. Ben de Kayseri'ye gideceğim, sen de ordasın biliyorum. Benim doktorum alan açtı, bikaç kez baktığımda randevu da vardı. Haftam erken olduğu için almadım tabii. İnşallah haftam gelince de randevu bulunabilir ama alan açılıyor, istediğin şehirdeki perinatolojiye mhrs üzerinden randevu alabiliyorsun

Bi de hangi özellere sordun?
Erciyes Kartal'da Rakip Bey yapıyormuş sanırım ama o perinatolog mu bilmiyorum. Uygundur orası diye düşünüyorum

Bi de hangi özellere sordun?
Erciyes Kartal'da Rakip Bey yapıyormuş sanırım ama o perinatolog mu bilmiyorum. Uygundur orası diye düşünüyorum
Canim hangi doktora gittin sehir has.mi gittigin yer?
Acmadilar ya sinir oldum haftaici zaten sonuc icin gittigimde soylucem tekrar
System ve melikgazi ozel telefon acmadi tekden detayli bakmiyor
Erciyes kartal bilal arik 3,400 diger doktor senin dedigin 4,500 mu 5000 tl mi neymis
Huma 4000
Dunyam 3,500
Medicana medipol onlardan almadim pahalidir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…