Son adet tarihim 30 Ağustos düzenli 24 gün de bir adet oluyorum 23 eylülde adet olmam lazım di geçen hafta doktora gittim kese göründü bebek için erken 10 gün sonra gel sonuclarada öyle bakalım dedi daha kontrol günüm gelmedi beklemedim bendeMerhaba beklenen adet tarihin neydi
23 eylülde adet olman gerekiyorsa normal üstünden 15 gün geçti . Şöyle düşün adetin ilk günü betan 100 olsa bugün en az 30.000 olurdu o sebeple normal , bebekte gözüktüyse artık betanın bir önemi yok içini ferah tutSon adet tarihim 30 Ağustos düzenli 24 gün de bir adet oluyorum 23 eylülde adet olmam lazım di geçen hafta doktora gittim kese göründü bebek için erken 10 gün sonra gel sonuclarada öyle bakalım dedi daha kontrol günüm gelmedi beklemedim bende
Merhaba beklenen adet tarihin neydi
Yaa gercekten mi inşallah bir sorun olmaz 6 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu hala korkuyorum bebek henüz görünmedi salı günü gideceğim kese göründü bebek için biraz daha bekleyelim dedi23 eylülde adet olman gerekiyorsa normal üstünden 15 gün geçti . Şöyle düşün adetin ilk günü betan 100 olsa bugün en az 30.000 olurdu o sebeple normal , bebekte gözüktüyse artık betanın bir önemi yok içini ferah tut
Yaa gercekten mi inşallah bir sorun olmaz 6 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu hala korkuyorum bebek henüz görünmedi salı günü gideceğim kese göründü bebek için erken 10 gün sonra gel dedi23 eylülde adet olman gerekiyorsa normal üstünden 15 gün geçti . Şöyle düşün adetin ilk günü betan 100 olsa bugün en az 30.000 olurdu o sebeple normal , bebekte gözüktüyse artık betanın bir önemi yok içini ferah tut
İnşallah sorun çıkmaz. Doktora gidince sonuçları alınca beni de bilgilendirin inşallah güzel sonuçlar yazarsınAy inşallah benimde öyledir . Igg negatif
Igm de sınır değerde . Benimde inşallah yanlış çıkmıştırçok korkuyorum tüp bebek ile çok zorluklarla hamile kaldım . Şuan sevinemiyorum bile
Başın sağolsun canım merak etme kese ve bebek gözüktükten sonra betanın hiç bi önemi yokYaa gercekten mi inşallah bir sorun olmaz 6 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu hala korkuyorum bebek henüz görünmedi salı günü gideceğim kese göründü bebek için erken 10 gün sonra gel dedi
Benimkilerde bana ağır gelmeye başladı yaArkadaşlar bu göğğs ağrıları ne zaman geçecekjj gece mahvoluyorum
Doktorunuz normal gorduyse bence normaldir, yerlesme kanamasi zamani herkeste farklilik gosteriyor sanirim cunku haftalik zaman farki var yerlesmelerde okudugum kadariyla.Merhaba 6+4 haftalık benim ki dün kahverengi ve pembe lekelenmeler oldu dr gittim kalp atışını duyduk yerleşme kanaması olabilir dedi serum verdi iki tane hastanede yattıım yarın kontrolüm var yine sizce normal mi baya korkuttu beni
Ben aynada taniyamiyorum goguslerimiBenimkilerde bana ağır gelmeye başladı yataşımakta zorlanıyorum
Keşke benim de azalsaben şuan 6+3 görünüyorum ve meme hassasiyeti, yemek yedikten sonra sindirim problemi sanki çok yemişim gibi şişiyorum, mide bulantılarım çok hafif ve yemeklere karşı ilgim azaldı.
Bende yuruyus yapiyordm gebelikte tehlikelimi ilk 3 ay, plesanta yerini ogrenmek ne demek acabaKeşke benim de azalsatroid ilacına başladım ondan mı bilmiyorum inanılmaz iştahlandım
Oğlumda 25 kilo almıştım
Bu da o yönde ilerliyor
Plasentamın yerini öğreneyim yürüyüşe başlayacagim
Pihtilasma sorunu ilk gebelik basinda yapilan tahlillerde belli oluyormuBu aralar herkeste duyuyorum önceki bebeğimin kalbi durdu diye ben kendim yaşayınca şok olmuştum ne kadar çokmus yasayan covidde oldugumuz aşılardan mı acaba diyorum arttı iyice pıhtılaşma sorunları.
Evet bu güzel bi soru? Erkenden anlayabilmek için neye baktırmak lazım?Pihtilasma sorunu ilk gebelik basinda yapilan tahlillerde belli oluyormu
+1 ile katıldığım yakarışArkadaşlar bu göğğs ağrıları ne zaman geçecekjj gece mahvoluyorum