Arkadaşlar . Şimdi benim gibi ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlar biraz bilgş alışverişi yapabilir miyiz
şimdi ilk üç ay yürüyüş tamamen mi yok yoksa az az yapmak mı lazım yani hareket konusunda nasıl olamloyız? Özellikle benim gihi masa başı çalışan kadın arkadaşlarım nasıl yapmalıyız ? Beslenme konusu rutin sağlıklr beslenmemize devam ediyoruz değil mi. Yani belli başlı yenmeyen yiyecekleri yemicez onun dışında saplıklo bir beslenme rutini. Onun dışında enfeksiyon vs gibi durumlar , gripler vs bunlardan korunmak için neler yapacağız . Erken doğum vs riski nrden oluşuyor bunun için neler yapmalıyız. Bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız içij neler yapmalıyız . Vitamin olarak şuan sadece folik asiy kullanıyorum başka vitaminleri doktor mu öneriyor daha sonraşarı mı başaltoyot?
Kısacası hamilelik süreci çok mu zor bir
Süreç? Her detayıula her aurıntısıyla çok mu dikkatli olmwk lazım? 9 ay bpyunca diken ğzerinde mi olcaz hem beslenme hem hareket hem hasyalık vs ?
Sonra düşünüyorum da 18 yaşında kozlar binbşr zorlukla sapasağlam bebek doğuruyor , çokta kasmamak mı lazım?