Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim simdi gordum hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Ne kadara aldınız bende doğum paketlerine bakacağım

Benim de 2. Bebeğimde 5. Ayda erken doğum riski olmuştu, ilk doktor bana yatacaksın dediğinde ciddiye almadım, eşim çok söylendi bak doktoru dinlemiyorsun diye sonra tekrar kanama yaşayınca eyvah dedim cidden haklılar galiba. Bu sefer ben de doğuma kadar 4 ay yataktan çıkmadım. Ama sabrın sonu selamet. Elhamdülillah sağlıkla vaktinde dünyaya geldi. İnsanın dili yanınca bir defa, çok temkinli oluyor artık mecbur. Siz de bir düşük yaşamışsınız, ben anlıyorum o yüzden ailenizi, bir daha aynı kaybı yaşayıp üzülmek istemiyorlar. Ama doktorunuz ne derse o, eğer rahat olabilirsin diyorsa siz de ona göre aktif bir hamilelik yaşayabilirsiniz. Her gün mesela yürüyüş yapmak bebek için çok önemli. Kendi sağlık durumunuza göre hareket edersiniz. Her hamilelik bir olmuyor. Öncekinde düşük yaşadınız diye bunda da aynı risk olacak diye bir şey yok. Hayırla kucağınıza alın inşaallah.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız doktorda tedaviyle oluşan gebeliklerde risk var diyo aşılama olduğu için dikkat etmem gerekiyor da ben sıkılıyorum yürüyüşü haftada bı dinlenerek yapıyorum evim yüksek ve asansörsüz olduğu için merdiven yürümekte riskliymiş ondan dolayı onlarada bişey diyemiyorum bende 6 yıl boyunca her ay hayal kırıklığı ve üzülerek geçirdiğim için gerekirse 9 ay yatarak geçiririm diye kendimi teselli ediyorum rabbim yavrularimizi bağışlasın kucağımıza alıp buyutmeyi nasip etsin bizde elimizden geleni yaparız artık

Fetal dna için biogen öneririm. Daha önce orada yaptırdım, sonuçlar yurtdışına gidiyor. Zamanında 400 usd tutmuş. Henüz fiyat almadım erken olduğu için.

Amin amin evet sizin de riskliyse yapacak bir şey yok, mecbur dikkatli olacaksınız. Sonu güzel olacak inşaallah. Her zorluğa değer. Ama bir şekilde aylarca yatarken bile Allah onun sabrını da veriyor. Anladığım kadarıyla size destek olacak yardımcı olabilecek kişiler var yakınınızda. O zaman siz de keyfinize bakın, bol bol kitap okuyup kendinize vakit ayırabilirsiniz, o şekilde günlerinizi değerlendirebilirsiniz. Tesbih, zikir çekebilirsiniz, güzel podcast'ler dinleyebilirsiniz, dizi/film vs, öyle böyle bir şekilde vakit geçiyor. Allah güzel günler göstersin.

Elimden geldikçe öyle yapıyorum heleki Meryem suresi hep açıp dinliyorum okuyorum eşim çok yardımcı oluyor annem yakın destek oluyorlar Allah razı olsun bende tadını çıkarmaya bol uyumaya çalışıyorum inşallah nasip olsun doğumdan sonra enerjiye ihtiyacımız olacak. İnşallah rabbim hepimize miniklerimizle çok güzel sağlıklı günler göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…