Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Canim simdi gordum hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Ne kadara aldınız bende doğum paketlerine bakacağım

Benim de 2. Bebeğimde 5. Ayda erken doğum riski olmuştu, ilk doktor bana yatacaksın dediğinde ciddiye almadım, eşim çok söylendi bak doktoru dinlemiyorsun diye sonra tekrar kanama yaşayınca eyvah dedim cidden haklılar galiba. Bu sefer ben de doğuma kadar 4 ay yataktan çıkmadım. Ama sabrın sonu selamet. Elhamdülillah sağlıkla vaktinde dünyaya geldi. İnsanın dili yanınca bir defa, çok temkinli oluyor artık mecbur. Siz de bir düşük yaşamışsınız, ben anlıyorum o yüzden ailenizi, bir daha aynı kaybı yaşayıp üzülmek istemiyorlar. Ama doktorunuz ne derse o, eğer rahat olabilirsin diyorsa siz de ona göre aktif bir hamilelik yaşayabilirsiniz. Her gün mesela yürüyüş yapmak bebek için çok önemli. Kendi sağlık durumunuza göre hareket edersiniz. Her hamilelik bir olmuyor. Öncekinde düşük yaşadınız diye bunda da aynı risk olacak diye bir şey yok. Hayırla kucağınıza alın inşaallah.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız doktorda tedaviyle oluşan gebeliklerde risk var diyo aşılama olduğu için dikkat etmem gerekiyor da ben sıkılıyorum yürüyüşü haftada bı dinlenerek yapıyorum evim yüksek ve asansörsüz olduğu için merdiven yürümekte riskliymiş ondan dolayı onlarada bişey diyemiyorum bende 6 yıl boyunca her ay hayal kırıklığı ve üzülerek geçirdiğim için gerekirse 9 ay yatarak geçiririm diye kendimi teselli ediyorum rabbim yavrularimizi bağışlasın kucağımıza alıp buyutmeyi nasip etsin bizde elimizden geleni yaparız artık

Fetal dna için biogen öneririm. Daha önce orada yaptırdım, sonuçlar yurtdışına gidiyor. Zamanında 400 usd tutmuş. Henüz fiyat almadım erken olduğu için.

Amin amin evet sizin de riskliyse yapacak bir şey yok, mecbur dikkatli olacaksınız. Sonu güzel olacak inşaallah. Her zorluğa değer. Ama bir şekilde aylarca yatarken bile Allah onun sabrını da veriyor. Anladığım kadarıyla size destek olacak yardımcı olabilecek kişiler var yakınınızda. O zaman siz de keyfinize bakın, bol bol kitap okuyup kendinize vakit ayırabilirsiniz, o şekilde günlerinizi değerlendirebilirsiniz. Tesbih, zikir çekebilirsiniz, güzel podcast'ler dinleyebilirsiniz, dizi/film vs, öyle böyle bir şekilde vakit geçiyor. Allah güzel günler göstersin.

Elimden geldikçe öyle yapıyorum heleki Meryem suresi hep açıp dinliyorum okuyorum eşim çok yardımcı oluyor annem yakın destek oluyorlar Allah razı olsun bende tadını çıkarmaya bol uyumaya çalışıyorum inşallah nasip olsun doğumdan sonra enerjiye ihtiyacımız olacak. İnşallah rabbim hepimize miniklerimizle çok güzel sağlıklı günler göstersin

Kızlar 12 kasımda fetal dna için panorama firması ile görüştüm daha önceki gebeliklerimdede oraya yaptırmıstım . 500 usd civarında fiyatlar . Farkı paketler var . 10 güne sonuç çıkıyor. Cinsiyetide cogumuz kasım sonu öğreneceğiz cok heyecanlıyımkatalogları ekledim merak edenler için

Eklentiler

• a9d20634-0c0b-47d9-9e65-b5676eca1509.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 781ce27b-944e-48d8-be6d-4851f2464884.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 48
Akşam çok geç olmadan sızmısım sonra tuvaletim geldi tabi simdi de uyku tutmuyor yarın doktor kontrolü var önceki bebegimin bu haftalarda kalbi durmustu o yüzden diken ustundeyiz eşim de ben de o da uyuyamadi stresten dualarınıza talibim güzel haberler alalım inşallah çok korkuyorum cooook

Kalbini ferah tutmaya çalış güzel şeylerin hayalini kur canım senin için dua edeceğim şimdi. Rabbim güzel haberlerle taçlandırsın yarınınızı inşallahh

Allahın izniyle yarın güzel haberlerini almak dileğiyle

Kızlar çevrenizde hamilelikte antidepresan kullanan tanıdığınız var mı ben yıllardır OKB hastasiyim 7 haftalık oldu hamileliğim ilacı hamilelikten bı kaç ay önce azaltarak bırakmıştım ve gayet iyiydim isteyerekte hamile kaldım ama hamileligimi hastalikla birlikte öğrendim şiddetli mide bulantısı kusmayla hasta olmak bana iyi gelmez zaten psikolojik olarakta atak gelir şimdi hamileligimi öğrendiğimden beri ataklarım daha da kötüleşti hormonlardan kaynakli da olabilir bilmiyorum ama öğrendiğimden beri çok kötüyüm çalışıyorum ise zor gidip geliyorum evde kalsam daha çok sararim o da çözüm değil surekli nefesim daraliyo kendimi böyle derin bı kuyuda gibi hissediyorum sürekli dua edip ağlıyorum ama nasıl geçecek ne yapicam bilmiyorum salı günü terapistime randevum var öncesinde de ilaç tedavisiyle birlikte terapi almistim iyi gelmişti hamilelik öncesi günde bi tane prozac içiyodum hatta son zamanlarda 2 günde bir iciyodum ilaç tedavisiyle çabuk toparliyorum ama bebege zararı olucak diye de korkuyorum diğer türlü bu yüksek stres ve sürekli ağlama anksiyete krizleri ile bebek zaten ne kadar sağlıklı olur diye düşünüyorum çok kötüyüm su an bebeğime doğru durust odaklanamiyorum bile ne yapicam bilmiyorum

Allah şifalar versin canım tam olarak senin durumun gibi değil ama benim eşim lustral ve meresa kullanıyor huzursuz bağırsak sendromundan dolayı önceki hamileligimde çok tedirgin olmustuk çocuğu da etkiler mi diye doktorum sadece sperm kalitesini etkileyebilir ki sizde öyle bişey olsa hamile kalamazdin ayrıca benim bir sürü bu ilaçları kullanan anne adayı hastalarım var onlar kullanirken bile bebeğe etkisi olmadı doktor kontrolünde doğru doz ile bebeğe etkisi olmaz demişti o zaman.Sen bu süreçte psikatristin ve kadın dogumcun ile konuşup onların verdiği dogrultuda ilaç o oranda doz alırsan Allah'ın izniyle bir sey olmaz diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun

Bende sanırım öyle yapicam her iki doktorla da görüşüp bı karar vermeye çalışıcam Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor çevresindekiler sanki elimdeymis gibi yorum yapiyo ama insanın elinde olan bı şey değil bende istiyorum böyle olmiyim ama baş edemiyorum olmuyo çok arastirdim bu konuyu doktorlar kar zarar dengesine bakarak veriyolarmis annenin ruhsal durumu ilaçtan daha zararlı olabiliyormuş bebek için hatta biri sigarayi bırakamamış hamilelikte doktor sigaranın antidepresan kullanmaktan daha zarar verdiğini soylemis çok şükür ben sigarayi biraktim ağzıma bile sürmedim öğrendigimden beri ama ilaç konusunda doktorlar ne derse ona göre hareket edicem ama ilaç kullanmicam diye de diretemicem sanırım o halde degilim Allah'ım korusun artık yapacak başka bı şeyim yok Allah'a emanet ettim

İnşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle hicbirsey olmayacak güzel düşün

Merhaba, bende panorama firmasını düşünüyorum. Sitesinden form doldurmuştum. Siz nasıl ulaştınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…