- 29 Kasım 2023
- 728
- 569
Yok hicbi sey demedi, iyot bile demedi bana.Bende geçen ay 25mg kullandım canım değerim düşmedi 4,87 gibi hatırlıyorum bu ay 50mg yaptı bakalım umarım fayda görürüm. Yeme içme olarak birşey tavsiye etti mibenim doktorum ilaç yeterli iyot alman lazım oda imom folik asitte var dedi ama ikna olmadım illa bir şeyler daha yapmam lazım
Resmen fırsatçılık sinir oldum
Sag ol canimİyi bari çok sevindim o ilacın hicbi yan etkisi yok yalnız sabah uyanır uyanmaz içmeye dikkat et sakın tok karna icme çok feci mide ağrısı yapar onun dışında yıllardır 75 kullanıyorum bı sıkıntısı yok şuan 100e çıkardık haftaya bence dahada yukseltecek en son degerimde düşüş yoktu çünkü
En yakın tarihe randevu alıp usgyi tekrarla için rahatlamış olur
Aa ben de Ankaradayım doktorunuzdan memnun musunuz acabaHayır aldığımız fiyata dahil muayeneler , testler ve doğum hastanede yatış vs. Ankara Liv benim doktorum orada.
İnşallah haftaya güzel haberler alırsınızKızlar güzel haberler alamadım malesef, geçen hafta gelişimi bir hafta geriden geliyordu. Ve kalp atışını duymamıştık. 6+4 tük. Bu hafta 7+3 ken geldim. Bebeğin kalp atışı duyuldu ama yavaş dedi doktor. 100 ün altında. Ve bebeğin üstünde ikinci bir yolk sac var sandı önce sonra bebek sağlıksız olduğu için su kesesi oluşabiliyor üstünde ona benziyor dedi. Boyunu ölçerken de tam boyunu almadı sanki doktor. 2.39 mm çıktı. Geçen hafta 2.7 çıkmıştı. Küçülemez herhalde. Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi? Haftaya belli olacak her şey.
Haftaya inşallah güzel haberler alırsınız, stres çok yapmamaya çalışın. isterseniz 2. Bi doktor onayı olsun diye farklı doktora da gözükün. cihazlardan cihazlara da değişebiliyormuş çünkü.Kızlar güzel haberler alamadım malesef, geçen hafta gelişimi bir hafta geriden geliyordu. Ve kalp atışını duymamıştık. 6+4 tük. Bu hafta 7+3 ken geldim. Bebeğin kalp atışı duyuldu ama yavaş dedi doktor. 100 ün altında. Ve bebeğin üstünde ikinci bir yolk sac var sandı önce sonra bebek sağlıksız olduğu için su kesesi oluşabiliyor üstünde ona benziyor dedi. Boyunu ölçerken de tam boyunu almadı sanki doktor. 2.39 mm çıktı. Geçen hafta 2.7 çıkmıştı. Küçülemez herhalde. Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi? Haftaya belli olacak her şey.
Liv’de hangi doktora gidiyosun canım? Medicana’da Ayla hoca’dan da çok memnun kalmıştım ben tabi bayram zamanı gitmiştim. Sgk anlaşması da var hocanın tss geçer yani, liv le anlaştık dedin gerçi ama kafanda soru işareti kalırsa oradan da bilgi al yine canımHayır aldığımız fiyata dahil muayeneler , testler ve doğum hastanede yatış vs. Ankara Liv benim doktorum orada.
Dr da vajinal belki görünür dedi ama bakmadık. Teşekkür ederimBence normal canım kese içi su dolu küre gibi düşünmelisin yolk sac karından görünmeyecek yerde olabilir vajinal baksa görünürdü bence
İnşallah. Yarın başka doktora randevu aldım. Ama belirsizlik çok üzücü. İki haftadır bu belirsizlikle hüsrana uğruyoruz. Bu hafta randevu zamanı gelmedi. 1 hafta daha beklememiz gerekiyor netleşmesi için. Hayırlısı olsunHaftaya inşallah güzel haberler alırsınız, stres çok yapmamaya çalışın. isterseniz 2. Bi doktor onayı olsun diye farklı doktora da gözükün. cihazlardan cihazlara da değişebiliyormuş çünkü.
Teşekkür ederim canım6+4 te kese ölçmediler bebeği ölçtü 9,72mm
Canım çok normal bende 5+4 te gittim kese 22mm idi ve gözükmedi
Seninki sanki gözüküyor aşağıda bişey var kesenin içinde
İnşallah haftaya güzel şeyler soylerler eğer istersen Bi Dr a daha git aklında şüphe kalmasinKızlar güzel haberler alamadım malesef, geçen hafta gelişimi bir hafta geriden geliyordu. Ve kalp atışını duymamıştık. 6+4 tük. Bu hafta 7+3 ken geldim. Bebeğin kalp atışı duyuldu ama yavaş dedi doktor. 100 ün altında. Ve bebeğin üstünde ikinci bir yolk sac var sandı önce sonra bebek sağlıksız olduğu için su kesesi oluşabiliyor üstünde ona benziyor dedi. Boyunu ölçerken de tam boyunu almadı sanki doktor. 2.39 mm çıktı. Geçen hafta 2.7 çıkmıştı. Küçülemez herhalde. Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi? Haftaya belli olacak her şey.
Rabbim yardımcınız olsunİnşallah. Yarın başka doktora randevu aldım. Ama belirsizlik çok üzücü. İki haftadır bu belirsizlikle hüsrana uğruyoruz. Bu hafta randevu zamanı gelmedi. 1 hafta daha beklememiz gerekiyor netleşmesi için. Hayırlısı olsun
Aa çok üzüldüm basınız sağolsun evlat acısını kucağıma almadan yaşadım o bile çok kötüydü Rabbim size şefaatçi kılsın meleginizi elden bir şey gelmiyor maalesef yeni bebeğiniz umut olsun inşallah sizeCanimsinevet 5. Ama gecen yıl 7 yasindaki oglumu kuzumu kaza kaybettim hala ilk gunki gibi kötüyüm Rabbim aldi Rabbim verdi diye kabulleniyorum ama bu mutsuzlukla nasil olacak bilemiyorum Rabbim kimseye yasatmasin cocuklarim icin tokezleyerek yaşarken gelecegimden umudu kesmisken icimde bi gelecek var suan adi bile belli cinsiyeti ne olursa olsun umut olacak dedim ilk ogluma gidip soyledim sefaatni isteyecegim bi kardesin daha olacak diye yuce rabbim hepinize saglikli uzun omurlu evlartlar nasip etsin
İnşallah yarın güzel haberler alırsınız bazı makineler daha teknolojik daha net gösteriyor belki cihazla ilgili bir sorundur içinizi ferah tutun bol dua edin Rabbim yar ve yardımcınız olsunİnşallah. Yarın başka doktora randevu aldım. Ama belirsizlik çok üzücü. İki haftadır bu belirsizlikle hüsrana uğruyoruz. Bu hafta randevu zamanı gelmedi. 1 hafta daha beklememiz gerekiyor netleşmesi için. Hayırlısı olsun
Çok üzüldüm başınız sağ olsun, Allah size şefaatçi eylesin. Allah diğer çocuklarınıza ve anne baba olarak sizlere sağlık sıhhat selamet versin. Hayırlısıyla evladınızı da huzurla kucağınıza almanız nasip olsun.Canimsinevet 5. Ama gecen yıl 7 yasindaki oglumu kuzumu kaza kaybettim hala ilk gunki gibi kötüyüm Rabbim aldi Rabbim verdi diye kabulleniyorum ama bu mutsuzlukla nasil olacak bilemiyorum Rabbim kimseye yasatmasin cocuklarim icin tokezleyerek yaşarken gelecegimden umudu kesmisken icimde bi gelecek var suan adi bile belli cinsiyeti ne olursa olsun umut olacak dedim ilk ogluma gidip soyledim sefaatni isteyecegim bi kardesin daha olacak diye yuce rabbim hepinize saglikli uzun omurlu evlartlar nasip etsin
Kadın doğuma da gitseniz dahileye yönlendiriyor iki defa rand. uğraşmak zorunda kalırsınız direkt dahileye gidin.Devlette randevu bulamadim. Yarin ozele gidicem artik yapcak bi sey yokbebisimiz icin elimizden geleni yapicaz, yeter ki tutunsun iyice gelissin bu arada tiroid ilacini yalnizca dahiliye mi yaziyor? Mesela baska kadin doguma gitsem o yazar mi? Oyle olursa kadin doguma giderim daha iyi doktor yuzu gormus olurum
Gittim gittim, bugun hallettim, yarin sabah baslicam ilaca ac karnaKadın doğuma da gitseniz dahileye yönlendiriyor iki defa rand. uğraşmak zorunda kalırsınız direkt dahileye gidin.
Yarın gidip, pazar ilaca başlarsınız hemen