Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    63
Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz? 🤔Tecrübeli annelerimize soralım

Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz? 🤔Tecrübeli annelerimize soralım
İlk 1 ay sleepy kullandım sonra sızdırmaya başladı 2 numaraya geçince sonra Molfix aldım çok beğeniyorum onunla devam ediyorum sızdırma kızarıklık yok

Kızlar mide yanması yaşayan var mı? İki gündür acı falanda yemedim ama oluyor erken sanki bulantılarımda devam benim gibi hala sabah bulanmaları yaşayan var mı? Me zaman rahatlar acaba 🥺

Kızlar mide yanması yaşayan var mı? İki gündür acı falanda yemedim ama oluyor erken sanki bulantılarımda devam benim gibi hala sabah bulanmaları yaşayan var mı? Me zaman rahatlar acaba 🥺
Bennnn :) mide yanması ve baş ağrısı 2 gün geçiyor sonra 1-2 gün yine başlıyor. Mide yanmama soğuk süt iyi geliyor, bir de tahin çok önermişler ama onu denemedim

Bennnn :) mide yanması ve baş ağrısı 2 gün geçiyor sonra 1-2 gün yine başlıyor. Mide yanmama soğuk süt iyi geliyor, bir de tahin çok önermişler ama onu denemedim
Süt denedim kısa etkili oluyor tahin açken deniyim bari ama yanma yemeklerden sonra oluyor baş ağrısı bende de ara ara oluyor

Bu
Bulantılarım kesildi şükür ama şimdi de yanma başladı çok zorluyor bazen 🥹

Bu

Bulantılarım kesildi şükür ama şimdi de yanma başladı çok zorluyor bazen 🥹
Kizlar hep yazıyorum ama belki gormussunuzdur. Tahin yanmaya birebir. Sabah kalktığında bir tatlı kaşığı kadar ye üstüne biraz bir şey içme o yanma acı alıyor.

Back
X