Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar bende pazartesi gidecektim kontrole, dün geceden beri karnımın sağ üst kısmında bir ağrı var riske atmadan geldik bugün. 33+5 olduk, kızım 2320 gram olmuş, baş aşağı duruyordu, kaburgammış ağrıyan aşırı ağrın olunca parol alabilirsin dedi, her şey yolunda çok güzel doğuracaksın dedi 🥹 kontrollerimiz haftada bire düştü. 2 hafta sonra bol yürüyüşe başlarsın, nefes ve yoga egzersizleri yap dedi. Nst bakalm dedi doğumhanenin kapısına bir geldik içeride birisi doğuruyor sesler dehşetti 🥶 doktorum bekleme uzun sürer travmatize olma dedi haftaya kaldı nst 😬 bizden haberler böyle teyzeleriiii 🌸

Hastane ve doktoru çok sevdim ama şu sigorta işi acayip yoruyor beni ya her seferinde elli tane form doldur yok finans ofisi yok doktora imza. Bugün de 14bin lira bırakıp geldik bakalım bir ayda 35bini bulduk 🥲 doğum kaça patlayacak hayal edemiyorum.
Oralarda daha pahalı demekki doğum yada kazanca göre normal kaynım abd de doğum çok pahalı diyo

Beni yok sayiyorlar her zamanki gibi yani sanki oğulları ile evli değilim ben evin hizmetcisiyim hiçbir konuda söz sahibi değilim onların tavırları bu sekilde kv bir şeye karistiginda benim evim benim düzenim diyorum mesela hayır burası benim oğlumun evi diyor ben alisamiyorum gerçekten kaldıramıyorum sahipsiz gibi hissediyorum şuan kendimi.

Eşimle.kavga ettiğim zaman gerçekten zevkten dört köşe oluyor bu bi gerçek yani inkar da etmiyor zaten. Ama ben dayanamıyorum işte sırf bizden büyük diye bize her türlü terbiyesizligi saygısızlığı yapan insanlara saygı duymak zorunda hissetmiyorum kendimi. Deliricem artık saç baş yolmaya başladım ya ben napcam bilmiyorum 🥺

Canım benim kayınvalidem alttan üstten laf sokmaz direk dan diye içinde ne varsa söylüyor yeri geliyor bana hakaret bile ediyor hakkını yemiyim en son bana hakaret ettiğinde eşim 2 ay konuşmadi ama döndü dolaştı yön barışıldı can ciğer olundu ama ben bana edilen hakareti asla unutmuyorum sevemiyorum kadini çünkü sevmem için hiçbir şey yapmıyor zaten. En ufak bir tartışmada benim oğlumdan bosanacaksin deme curetini bile gösteriyor ama her şeyi yapıyor yapıyor 1 2 ay kusuyoruz sonra mecbur barisiliyor ben bundan çok bunaldım ya ömür boyu ben bunun hareketlerini mi çekicem ee o da haklı tabi her türlü şeyi yaparım nasilsa oğlum dayanamıyor essek gibi barisiyor en sonunda diye düşünüyor
Ozaman sen mesafe koyup gidiş gelişi kes onlar gelincede odana git çıkma ben çok bunalinca odamdan çıkmıyorum malesef bunlar oğullarını kiskaniyolar inanılır gibi değil ama öyle benim kayınvalidem evlendikten sonra herkesten haber yollamıştı oğlum beni artık sevmiyo karısını seviyo diye 🤣 şimdi gülüyorum ogunlere

Selam kızlar doktor randevumuz vardı. Bebiş 2700 48 cm şuan 35 haftaya girdik. Hastane çantamı yapmamı söyledi doktor yaptık zaten. Perine masajı önerdi başlayacağız. Sex yapın dedi. Bolca gevşeme hareketleri yap dedi. Kordon kanı düşünüyorsak onu planlamamız lazım. Aranızda saklatacak var mı?
Canim ben cok arastirdim doktorum da gereksiz oldugunu soyledi. Biraz para kazanma stratejisi gibi dusun dedi. Cunku o kordondaki kok hucreler bir tedaviye asla yetmiyo cok az sayida var dedi. Ben de vazgectim

Wiraya Wiraya canim sen de cahil insanlar yuzunden kocanla arani bozma ya. Bir sey soylerlese acik acik yapistir lafi facetimeda, madem kocan laf edemiyo o zaman mahcup olacak. Ya oyle ya boyle. Kayinpederin kaldigini bu kadar karistigini ben hayatimda hic gormedim. Midem bulandi afedersin gaza gelmede. Onlarin da hakki onlarin torunu ok gelsinler gorsun de her b0ka karismayin yani

Bu kadar çok gölge gibi çıkması normal mi geç döllenme olduğu kesin pcosluyum çünkü adetim de gecikti koyulaşma olmadı neden acaba bide testlerimin hepsi anında çıktı
Ben de ilk kest yaptığımda silik çıkmıştı, çok yeniydi muhtemelen senin de öyle. O yüzden silik çıkması olası bir durum. Pcos yok ama gecen döllenme bende de var, adet döngüm uzun. Hemen koyulaşma olmayabilir testte. Kan verirsen daha sağlıklı olur

Beni yok sayiyorlar her zamanki gibi yani sanki oğulları ile evli değilim ben evin hizmetcisiyim hiçbir konuda söz sahibi değilim onların tavırları bu sekilde kv bir şeye karistiginda benim evim benim düzenim diyorum mesela hayır burası benim oğlumun evi diyor ben alisamiyorum gerçekten kaldıramıyorum sahipsiz gibi hissediyorum şuan kendimi.

Eşimle.kavga ettiğim zaman gerçekten zevkten dört köşe oluyor bu bi gerçek yani inkar da etmiyor zaten. Ama ben dayanamıyorum işte sırf bizden büyük diye bize her türlü terbiyesizligi saygısızlığı yapan insanlara saygı duymak zorunda hissetmiyorum kendimi. Deliricem artık saç baş yolmaya başladım ya ben napcam bilmiyorum 🥺

Canım benim kayınvalidem alttan üstten laf sokmaz direk dan diye içinde ne varsa söylüyor yeri geliyor bana hakaret bile ediyor hakkını yemiyim en son bana hakaret ettiğinde eşim 2 ay konuşmadi ama döndü dolaştı yön barışıldı can ciğer olundu ama ben bana edilen hakareti asla unutmuyorum sevemiyorum kadini çünkü sevmem için hiçbir şey yapmıyor zaten. En ufak bir tartışmada benim oğlumdan bosanacaksin deme curetini bile gösteriyor ama her şeyi yapıyor yapıyor 1 2 ay kusuyoruz sonra mecbur barisiliyor ben bundan çok bunaldım ya ömür boyu ben bunun hareketlerini mi çekicem ee o da haklı tabi her türlü şeyi yaparım nasilsa oğlum dayanamıyor essek gibi barisiyor en sonunda diye düşünüyor
Senin kv benim arkadaşımın kayınvalidesinin bir esi gibi anlattığına göre. 😕 o da çok zorlandı çok kavgalar etti kadın evin alışverişine bile karışıyordu. Kız en son bakti olmuyor ben görüşmüyorum evime de almıyorum sen dilediğin gibi görüşebilirsin dedi eşine ve su an konuşmuyor. Esi de en sonunda kabul etti çok şükür o da karışmıyor.
Burada iş esinde bitiyor onun sert çıkması gerek 🥺

Merhaba bana yardımcı olabilir
Misiniz kafam allak bullak oldu adetim on gündür geçiyor pcoslıyum zaten takvime göre öyle 31 inden beri test yapıyorum hep anında silik çizgi çıkıyor Trendyoldan en çok güvenilir olmasa kuruma dahi çıkarmıyor denildiği için prodoctor aldım testlerim bu şekilde Eki Görüntüle 3571077 Eki Görüntüle 3571079 bunu da şimdi yaptım ince kıl gibi çıktı normalde çıkarır mı bu marka Eki Görüntüle 3571080 Eki Görüntüle 3571081 Eki Görüntüle 3571082
Aynı markadan almıştım bende canım, benimde böyle incecik çıkmıştı kan verdim betahcg 36 çıkmıştı 😬 adet gecikmesi yaşamadan öğrendim 5 gün öncesinde, seninde pozitif gibi duruyor kan tahlili yaptırabilirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda 🙏🥰

Aynı markadan almıştım bende canım, benimde böyle incecik çıkmıştı kan verdim betahcg 36 çıkmıştı 😬 adet gecikmesi yaşamadan öğrendim 5 gün öncesinde, seninde pozitif gibi duruyor kan tahlili yaptırabilirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda 🙏🥰
O kadar güzel umut oldun ki bana çok teşekkür ederim senin testin resmi var mı peki şuna hamileliğin devam ediyor dimi 🙂

O kadar güzel umut oldun ki bana çok teşekkür ederim senin testin resmi var mı peki şuna hamileliğin devam ediyor dimi 🙂
Eveet 33+5 olduk teyzesi kızım olacak inşallah darısı başına inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alman için dua edeceğin 🥰🙏 aradım buldum test fotoğrafını 😬
IMG_7733.webp

Herkese merhaba umarım doğru yere yazıyorumdur 😊 sizlerin fikrine ihtiyacım var biz tüp bebek tedavisine başladık şuan transfer aşamasına geldim yani tedaviden sonra 2.adetimde transfer yapılacak 2.adetime 4 gün var yumurtlamamın da 11.günü merak edip test yapmayı denedim ve hayalet bir çizgi belirdi 5 dakika içerisinde markası da laboquick biraz filtre de yaptım fotoda belli olsun diye. 1 senedir deniyoruz olma ihtimali var mı tedaviden dolayı falan 🥹
IMG_7641.webp
25B8419C-413D-432D-8CB8-28E38B3E5AA1.webp
IMG_7641.webp

Herkese merhaba umarım doğru yere yazıyorumdur 😊 sizlerin fikrine ihtiyacım var biz tüp bebek tedavisine başladık şuan transfer aşamasına geldim yani tedaviden sonra 2.adetimde transfer yapılacak 2.adetime 4 gün var yumurtlamamın da 11.günü merak edip test yapmayı denedim ve hayalet bir çizgi belirdi 5 dakika içerisinde markası da laboquick biraz filtre de yaptım fotoda belli olsun diye. 1 senedir deniyoruz olma ihtimali var mı tedaviden dolayı falan 🥹Eki Görüntüle 3571212 Eki Görüntüle 3571213 Eki Görüntüle 3571212
Bence var gibi canım gönlüne göre olsun inşallah 🤲

Sen
Eveet 33+5 olduk teyzesi kızım olacak inşallah darısı başına inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alman için dua edeceğin 🥰🙏 aradım buldum test fotoğrafını 😬Eki Görüntüle 3571211
ay çok teşekkür ederim bana çok güzel umut oldun rabbim kızını sana bağışlasın canım inşallah güzek haberi alınca hemen sana yazarım 🩵

Herkese merhaba umarım doğru yere yazıyorumdur 😊 sizlerin fikrine ihtiyacım var biz tüp bebek tedavisine başladık şuan transfer aşamasına geldim yani tedaviden sonra 2.adetimde transfer yapılacak 2.adetime 4 gün var yumurtlamamın da 11.günü merak edip test yapmayı denedim ve hayalet bir çizgi belirdi 5 dakika içerisinde markası da laboquick biraz filtre de yaptım fotoda belli olsun diye. 1 senedir deniyoruz olma ihtimali var mı tedaviden dolayı falan 🥹Eki Görüntüle 3571212 Eki Görüntüle 3571213 Eki Görüntüle 3571212
Erken gebelik testi sanırım canım, silik görünüyor pozitif olma ihtimali yüksek, kan verebilirsin hayırlısı olsun 🥰🙏

Back
X