- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
Çok teşekkür ederimZararı yoktur kuymak çok sık yerim oğlumda da yemiştim. Acı da sıkıntı olmaz bence abartmadan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimZararı yoktur kuymak çok sık yerim oğlumda da yemiştim. Acı da sıkıntı olmaz bence abartmadan![]()
Bende 16+4 üm hâla başlamadım cinsıyyetı dahi bilmiyorumkızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
cinsiyeti bilmeden çok zorrrrBende 16+4 üm hâla başlamadım cinsıyyetı dahi bilmiyorum![]()
Kesinlikle 18 e kadar beklemeyi düşünüyorum o zaman cinsiyet için gideceğim inşallah erken öğrenip sonradan değişsin istememcinsiyeti bilmeden çok zorrrr![]()
haklısın sonradan değişmesi çok yorucuu çin takvimi baktın mıKesinlikle 18 e kadar beklemeyi düşünüyorum o zaman cinsiyet için gideceğim inşallah erken öğrenip sonradan değişsin istemem![]()
Yok o nasl duymuştum ama hiç bakmadım bide ilk olucak inşallah o yüzden tecrübem yok diyebilirimhaklısın sonradan değişmesi çok yorucuu çin takvimi baktın mı![]()
bakayım sanaYok o nasl duymuştum ama hiç bakmadım bide ilk olucak inşallah o yüzden tecrübem yok diyebilirim![]()
Olur teşekkür ederimbakayım sanason adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at
![]()
Yazdım ama ilk kez kullanıyorum burayı dün actım bu hesabı umarım mesajım gelmiştirbakayım sanason adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at
![]()
Baktiginiz sitenin adi ney acaba?bn iki kere farkli sitelerden baktim birinde kiz birinde erkek dedi kafam karistibakayım sanason adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at
![]()
Chinese Baby Gender Predictor, Baby Gender Pregnancy Calendar Chart ben buradan şaşmamBaktiginiz sitenin adi ney acaba?bn iki kere farkli sitelerden baktim birinde kiz birinde erkek dedi kafam karisti![]()
Tamam bende bakayim bir tesekkur ederim
rica ederimm gmt kısmı da önemli ama türkiyede iseniz -2 oluyorTamam bende bakayim bir tesekkur ederim![]()
Kız çıktı benimki doğru
Detaylı ultrasondan sonra başlıcam oğlumdan kalanlar var bu defa çok fazla almıcam o konuda şanslıyımkızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
O ilaç beni mahvediyor zaten fmfliyim o yüzden her ay kontrol ettiriyorum karaciğer vs başka doktor kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum zaten sürekli kontroldeyim iyice mahvolurum kullanırsam hamileliğim çok konforlu hiç midem vs bulanmadı ve bünyem direkt zayıflıyor öncesinde de kullandım 176 boyumla 55 kiloya kadar düşmüştüm korktum açıkcası homa ır. Kaç
Cook geçmiş olsun umarım sağlıkla doğar şeker yüklemesini sana da 24 haftadan sonra mı dediHaklisin canım yararı olduğu kadar zararı da var...ama ben gebelik önceside 2 tablet kullanıyordum zaten tıp 2 diyabet hastasıyım..
O ilaç beni mahvediyor zaten fmfliyim o yüzden her ay kontrol ettiriyorum karaciğer vs başka doktor kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum zaten sürekli kontroldeyim iyice mahvolurum kullanırsam hamileliğim çok konforlu hiç midem vs bulanmadı ve bünyem direkt zayıflıyor öncesinde de kullandım 176 boyumla 55 kiloya kadar düşmüştüm korktum açıkcası homa ır. Kaç
Aminnnn inşallah canımCook geçmiş olsun umarım sağlıkla doğar şeker yüklemesini sana da 24 haftadan sonra mı dedi
Homa ir 3.5 4 arası e nabıza giremedim ama sınır 180se 186 falan geliyorHaklisin canım yararı olduğu kadar zararı da var...ama ben gebelik önceside 2 tablet kullanıyordum zaten tıp 2 diyabet hastasıyım..
Aminnnn inşallah canımyok ben zaten şeker hastası olduğum için yaptırmıyorlar sizin açlik tokluk şekerleriniz nasıl geliyor