• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
haklısın sonradan değişmesi çok yorucuu çin takvimi baktın mı :D
Yok o nasl duymuştum ama hiç bakmadım bide ilk olucak inşallah o yüzden tecrübem yok diyebilirim🙈🥹

bakayım sana :D son adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at :D
Yazdım ama ilk kez kullanıyorum burayı dün actım bu hesabı umarım mesajım gelmiştir

bakayım sana :D son adet tarihinin ilk günü ve doğum gününü yazar mısın istersen özelden at :D
Baktiginiz sitenin adi ney acaba?bn iki kere farkli sitelerden baktim birinde kiz birinde erkek dedi kafam karisti😅

kızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
Detaylı ultrasondan sonra başlıcam oğlumdan kalanlar var bu defa çok fazla almıcam o konuda şanslıyım🤭

Haklisin canım yararı olduğu kadar zararı da var...ama ben gebelik önceside 2 tablet kullanıyordum zaten tıp 2 diyabet hastasıyım..
O ilaç beni mahvediyor zaten fmfliyim o yüzden her ay kontrol ettiriyorum karaciğer vs başka doktor kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum zaten sürekli kontroldeyim iyice mahvolurum kullanırsam hamileliğim çok konforlu hiç midem vs bulanmadı ve bünyem direkt zayıflıyor öncesinde de kullandım 176 boyumla 55 kiloya kadar düşmüştüm korktum açıkcası homa ır. Kaç

Haklisin canım yararı olduğu kadar zararı da var...ama ben gebelik önceside 2 tablet kullanıyordum zaten tıp 2 diyabet hastasıyım..
Cook geçmiş olsun umarım sağlıkla doğar şeker yüklemesini sana da 24 haftadan sonra mı dedi

Devamlı ultrasona girmek zararlı diyorlar sizce de öylemi
Ben o yüzden 2 ayda bir gitmeye başladım

O ilaç beni mahvediyor zaten fmfliyim o yüzden her ay kontrol ettiriyorum karaciğer vs başka doktor kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum zaten sürekli kontroldeyim iyice mahvolurum kullanırsam hamileliğim çok konforlu hiç midem vs bulanmadı ve bünyem direkt zayıflıyor öncesinde de kullandım 176 boyumla 55 kiloya kadar düşmüştüm korktum açıkcası homa ır. Kaç

Cook geçmiş olsun umarım sağlıkla doğar şeker yüklemesini sana da 24 haftadan sonra mı dedi
Aminnnn inşallah canım 🤲 yok ben zaten şeker hastası olduğum için yaptırmıyorlar sizin açlik tokluk şekerleriniz nasıl geliyor

Aminnnn inşallah canım 🤲 yok ben zaten şeker hastası olduğum için yaptırmıyorlar sizin açlik tokluk şekerleriniz nasıl geliyor
Homa ir 3.5 4 arası e nabıza giremedim ama sınır 180se 186 falan geliyor

Back
X