Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah gruba bulantılarım ağrılarım kaç gündür yok iyi midir diye endişelendim yazdım maşallah dediğim üç güne varmıyor hesabı bir geldi vurdu anlatamam bu saat oldu hala kendime gelemedim bulanıyor nazar etmemek lazımHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlarTek tek etiket yapamadım kaçırdığım biri olur diye
Birde kızlar benim mide bulantım kesildi içim içimi yiyor ama sakin kalmaya çalışıyorum bayramdan önce gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim inşallah evham yapıyorumdurda bebeğim sağlıklı ve benimledirBenim gibi olan varmı kızlar
![]()
Evet kuzum çok şükür şimdi sıra detaylıdaCanim gözün aydın bak ne güzel gelmiş![]()
Amin canımNe bileyim kızlar kayıplar olunca insan aşamıyor o korkuyu rabbim hepimizin bebeklerini koruyup kollasın inşallah zamanında sağlıkla kolaylıkla kucaklayalım![]()
Bir yandan kendimide teselli ediyorum ama birden kesildi ya ona takıldım biran önce hareketleri hissetsek rahatlıycaz gibiSabah gruba bulantılarım ağrılarım kaç gündür yok iyi midir diye endişelendim yazdım maşallah dediğim üç güne varmıyor hesabı bir geldi vurdu anlatamam bu saat oldu hala kendime gelemedim bulanıyor nazar etmemek lazım![]()
18 hafta erken bence kuzum ben 21 haftada giricemKızlar ben 18. Haftada detayliya girsem sizce sorun olur mu?
Ben de 18. Haftadayım erken bence 20 21 dedi doktorKızlar ben 18. Haftada detayliya girsem sizce sorun olur mu?
YaaaÖncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldumdoktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte
![]()
Eşimle bayramda İstanbul'dayız daha sonra o eve geri dönecek ben biraz daha kalacağım beraber görelim diye düşündüm de bilemedim size sorayım dedim erken mi olur diye18 hafta erken bence kuzum ben 21 haftada giricem
Erken kuzum biraz büyüsün bebiş öyle görsün doktor ben 21 bile erken diyorum daha net görsün istiyorum ama doktor 21 iyi dediEşimle bayramda İstanbul'dayız daha sonra o eve geri dönecek ben biraz daha kalacağım beraber görelim diye düşündüm de bilemedim size sorayım dedim erken mi olur diye![]()
Çok sevindim canımm sağlıkla gelsin inşallahÖncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldumdoktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte
![]()
O zmaan beklemek en iyisi. Çok teşekkür ederim iyi ki yazmış sormusumErken kuzum biraz büyüsün bebiş öyle görsün doktor ben 21 bile erken diyorum daha net görsün istiyorum ama doktor 21 iyi dedi
Çok sagol canim benim aminÇok sevindim canımm sağlıkla gelsin inşallah![]()
Canım burda tam 20 haftalıkken yapılıyor detaylı ultrason. Bence biraz erken olur şimdi gidersen. 20 haftaya denk gelecek tarihe randevu almaya çalışEşimle bayramda İstanbul'dayız daha sonra o eve geri dönecek ben biraz daha kalacağım beraber görelim diye düşündüm de bilemedim size sorayım dedim erken mi olur diye![]()