• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    51
Öncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldum 😅 doktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte 😍❤️
Maşallah ,sağlıkla gelsin.🥰💗

Öncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldum 😅 doktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte 😍❤️
Hayirli olsun sağlıkla gelsin prenses ❤️😍

Genelde rüyalar gerçek oluyor ben çok inanıyorum ya😍gözün aydın sağlıkla gelsin😍😍🤲🏻

Genelde rüyalar gerçek oluyor ben çok inanıyorum ya😍gözün aydın sağlıkla gelsin😍😍🤲🏻
Sağol canim amin🙏😘 şükür kızımda oğlumda malum olmustu suan ki kızımda da malum oldu masalim çok sevinecek onun adına daha çok sevindim yoksa erkek olsa da sevinecektim evlat adı üstünde her türlü de tadı bal kaymak 😍

Sağol canim amin🙏😘 şükür kızımda oğlumda malum olmustu suan ki kızımda da malum oldu masalim çok sevinecek onun adına daha çok sevindim yoksa erkek olsa da sevinecektim evlat adı üstünde her türlü de tadı bal kaymak 😍
Ben kızın için daha çok mutlu oldum hep diyorum kız büyüdükce kız kardeşi istiyor erkekler hiç demezler bunu anneye☺️

Bu gebeliğimde çok baş ağrısı yaşıyorum umarım tansiyon diğildir

Günaydın🤍 maalesef ben de son 3 gündür öyleyim lavaboya kalkıyorum sonra uyuyamıyorum bir de dönerken zorlanıyorum daha bu ayda çok erken bence
Bencede erken şimdiden uykularımız giderjeb yazın o sıcaklarda napıcaz 😔
Evet artık 2. Trimestere girdik ya düzenli olmayacak galiba alışmak lazım buna da. Benim o tatlı uykukar gitti gece kaç kez uyanıyorum.
Sanki ilk hamileliğimde bu kadar erkn olmamıştı. Tuvalet bazen 2 kere uyandırıyor
Ya ben uyanınca mutlu oluyorum sürece hazırlık gibi geliyor ben mi fazla mutlu oluyorum acaba 😂😂
😁zamanı gelince hazırlanırdık yaa şimdi bari uyusak biraz
İkinci bebeği bekleyenler hiss ediyormusunuz haraketlerini ben pek yok
Ben ara ara ama tam anlayamıyorum. Karnımız mı genişledi ne olduysa

Bencede erken şimdiden uykularımız giderjeb yazın o sıcaklarda napıcaz 😔

Sanki ilk hamileliğimde bu kadar erkn olmamıştı. Tuvalet bazen 2 kere uyandırıyor

😁zamanı gelince hazırlanırdık yaa şimdi bari uyusak biraz

Ben ara ara ama tam anlayamıyorum. Karnımız mı genişledi ne olduysa
Haraket ediyordu önceden anlıyordum ama şimdi yok yani bilemedim

İsmi de çok güzelmiş , sağlıkla gelsin minik prenses 😍
Sağol canım eşimin listesinden seçtim 2.ismi eylülü ben ece yi o istemis oldu anlaşma sagladik😂 bütün bebislerimiz adıyla yaşasınlar sağlıkla alalım kucağımıza 🙏

Back
X