Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    54
Alıntı yapamadım hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun prenses 🌸💜

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 🙏
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlar 🤲🧿 Tek tek etiket yapamadım kaçırdığım biri olur diye 🙏

Birde kızlar benim mide bulantım kesildi içim içimi yiyor ama sakin kalmaya çalışıyorum bayramdan önce gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim inşallah evham yapıyorumdurda bebeğim sağlıklı ve benimledir 🤲 Benim gibi olan varmı kızlar 🥹
Sabah gruba bulantılarım ağrılarım kaç gündür yok iyi midir diye endişelendim yazdım maşallah dediğim üç güne varmıyor hesabı bir geldi vurdu anlatamam bu saat oldu hala kendime gelemedim bulanıyor nazar etmemek lazım 😀

Ne bileyim kızlar kayıplar olunca insan aşamıyor o korkuyu rabbim hepimizin bebeklerini koruyup kollasın inşallah zamanında sağlıkla kolaylıkla kucaklayalım 🤲
Amin canım🤲🏻çok haklısın kayıplar olunca insan korkar oluyor

Sabah gruba bulantılarım ağrılarım kaç gündür yok iyi midir diye endişelendim yazdım maşallah dediğim üç güne varmıyor hesabı bir geldi vurdu anlatamam bu saat oldu hala kendime gelemedim bulanıyor nazar etmemek lazım 😀
Bir yandan kendimide teselli ediyorum ama birden kesildi ya ona takıldım biran önce hareketleri hissetsek rahatlıycaz gibi 🤲🥹

Öncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldum 😅 doktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte 😍❤️
Yaaa 🥰 hayırla sağlıkla gelsin bebişin 🤲🏻

Eşimle bayramda İstanbul'dayız daha sonra o eve geri dönecek ben biraz daha kalacağım beraber görelim diye düşündüm de bilemedim size sorayım dedim erken mi olur diye :KK64:
Erken kuzum biraz büyüsün bebiş öyle görsün doktor ben 21 bile erken diyorum daha net görsün istiyorum ama doktor 21 iyi dedi

Öncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldum 😅 doktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte 😍❤️
Çok sevindim canımm sağlıkla gelsin inşallah 😍♥️♥️🌹

Eşimle bayramda İstanbul'dayız daha sonra o eve geri dönecek ben biraz daha kalacağım beraber görelim diye düşündüm de bilemedim size sorayım dedim erken mi olur diye :KK64:
Canım burda tam 20 haftalıkken yapılıyor detaylı ultrason. Bence biraz erken olur şimdi gidersen. 20 haftaya denk gelecek tarihe randevu almaya çalış ❤️

Back
X