• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    51
Bencede erken şimdiden uykularımız giderjeb yazın o sıcaklarda napıcaz 😔

Sanki ilk hamileliğimde bu kadar erkn olmamıştı. Tuvalet bazen 2 kere uyandırıyor

😁zamanı gelince hazırlanırdık yaa şimdi bari uyusak biraz

Ben ara ara ama tam anlayamıyorum. Karnımız mı genişledi ne olduysa
Ay ne bileyim heyecan benimki 😂😂

Cevablar iyi dedi doktor şükür yaştan dolayı yine bir değer yüksek çıkmış ama doktor önemsememiş detaylı ultrason mayıs için randevu almıştım doktor değişmiş Nisan ayına 21 haftada olucam detaylıyı🤲🏻
Hayırlısı olsun canim detaylı ultrasonu da atlattin mi tamamdır hepimiz için geçerli tabi 🙃

Gunaydin kızlar bugün büyük gün cinsiyeti ogrenicem 🙃 doktor görmezse çok gülerim sırf cinsiyeti öğrenmek için özele gidicem ahahaha😅 eğer öğrenirsem sizlere yazicam off heyecan yaptım 😂😂
Bizde şimdi çıktık doktordan belli oldu yazdırdık akşam balon patlayınca ögreneyeciz

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 🙏
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlar 🤲🧿 Tek tek etiket yapamadım kaçırdığım biri olur diye 🙏

Birde kızlar benim mide bulantım kesildi içim içimi yiyor ama sakin kalmaya çalışıyorum bayramdan önce gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim inşallah evham yapıyorumdurda bebeğim sağlıklı ve benimledir 🤲 Benim gibi olan varmı kızlar 🥹

Cevablar iyi dedi doktor şükür yaştan dolayı yine bir değer yüksek çıkmış ama doktor önemsememiş detaylı ultrason mayıs için randevu almıştım doktor değişmiş Nisan ayına 21 haftada olucam detaylıyı🤲🏻
Çok şükür canım darısı detaylıya inşallah 🤲❤️

Amin kuzum🤲🏻benimde bulantılarım kesildi bu gün şiddetli baş ağrılarım var sadece
Aniden kesilince korkuttu canım bayramın ilk haftası gidicem Allah nasip kısmet ederse inşallah herşey yolundadır 🤲 Benim başından beri baş ağrım var özellikle yemekten sonra oluyor hatta şimdi bile ağrıyor 😑

Aniden kesilince korkuttu canım bayramın ilk haftası gidicem Allah nasip kısmet ederse inşallah herşey yolundadır 🤲 Benim başından beri baş ağrım var özellikle yemekten sonra oluyor hatta şimdi bile ağrıyor 😑
İlk gebeliğimde aniden kesilmişti ve çok erken haftalardaydım koşarak doktora gittim doktor dedi nazar edicen ne güzel dedi ama işte biz korkuyoruz.Benimde hala baş ağrım var öğlen saatlerinde başladı durmuyor

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 🙏
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlar 🤲🧿 Tek tek etiket yapamadım kaçırdığım biri olur diye 🙏

Birde kızlar benim mide bulantım kesildi içim içimi yiyor ama sakin kalmaya çalışıyorum bayramdan önce gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim inşallah evham yapıyorumdurda bebeğim sağlıklı ve benimledir 🤲 Benim gibi olan varmı kızlar 🥹
Kuzum öncelikle çok sagol 😘 panik yapma canim bi anda mide bulantısı geçmiş olabilir bu illa bi sknti olduğunu göstermez bence artık bulanmayacagi için tadını cikar oh bayramda ne güzel götürürsün tatlıları 😅😂

İlk gebeliğimde aniden kesilmişti ve çok erken haftalardaydım koşarak doktora gittim doktor dedi nazar edicen ne güzel dedi ama işte biz korkuyoruz.Benimde hala baş ağrım var öğlen saatlerinde başladı durmuyor
Kuzum öncelikle çok sagol 😘 panik yapma canim bi anda mide bulantısı geçmiş olabilir bu illa bi sknti olduğunu göstermez bence artık bulanmayacagi için tadını cikar oh bayramda ne güzel götürürsün tatlıları 😅😂
Ne bileyim kızlar kayıplar olunca insan aşamıyor o korkuyu rabbim hepimizin bebeklerini koruyup kollasın inşallah zamanında sağlıkla kolaylıkla kucaklayalım 🤲

Eklentiler

• 058B06DC-7E79-4532-80A5-040B64B5BBEF.webp
    058B06DC-7E79-4532-80A5-040B64B5BBEF.webp
    179,1 KB · Görüntüleme: 37
Back
X