Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    54
Kreşe düşünmüyorum koymaya belkide kendim kreşe gitmedim diye ondan istemiyorum☺️Ama evet ikisi ikiz gibi büyüyürler🤲🏻☺️
Kreşe evde olursam göndermem ancak iş hayatına dönersem en azından %40 vs o zaman günde birkaç saat bırakırım bakalım daha en az 3,4 yıl var 😍😍

İlk çocuğum hareketi çok çok azdı ya da ben anlamıyordum bilmiyorum 🤦‍♀️ ikinci erkek daha çok farkındaydım ancak öyle sürekli hareket etmiyordu. Sizinki nasıl hareketli mi
Çok hareketli 3. Aya girmiştik hissetmeye başladım her saat hareket halinde desem abartmam. çok hareketli sanki hiç uyumuyor gibi ve her yerimde hareket ediyor sağım da solunda haretlerini hissediyorm şuan 20 haftalık hala aynı hareketli azalma yok

Daha önce de yazmıştım 13. Haftadan beridir kanamam devam ediyor bu sabah kırmızıya döndü ve pıhtı geldi. Doktora gittim vajinal usg yaptı. Çocuk iyi suyu iyi rahim ağzı iyi dedi. Progestan kullanıyorum 15 günden beridir de hiç bir şey yapmıyorum yatıyorum. Bugün 15+4teyiz. Lütfen başından geçen sonra sağlıkla devam eden bebeğini kucağına alan var mı. Tecrübeli anneler yazarsa sevinirim. İlk kanamada hastanede yatmıştım şimdi evdeyim. Geçse bir rahatlayacağım çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun 🙏 bebek iyi demiş doktor üzülme, inşallah birseycik olmicak ,saglikla kucağımıza alicaz.iyi düşünelim iyi olsun👐.benimde her ay adet donemimde iki gün kanama oluyor geçiyor genelde.bu ay inşallah olmaz .igne ve hap kullanıyorum progestan hala devam

Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız Bi kız Bi erkek dendi bana suan 16 haftalık acaba hangisi doğru

Eklentiler

• 1000080521.webp
    1000080521.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın çiçeklerim 🌸
Bir iki gündür ne bulantım ne bel kasık ağrım var bazen böyle geçiyor gibi olup sonra geri gelen var mı? Annelik ne zor ya iyi mi değil mi göremedikçe daha çok panik oluyor insan. Kontrole de 15 gün var zaman geçmiyor 🥺

Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız Bi kız Bi erkek dendi bana suan 16 haftalık acaba hangisi doğru
Merhaba en son 16.haftada söylenen doğru çıkıyor genellikle tam net 16.haftadan sonra kesin oluyor zaten ondan önceleri tahmin ediyor doktor en son söylenen doğrudur büyük ihtimalle

Çok hareketli 3. Aya girmiştik hissetmeye başladım her saat hareket halinde desem abartmam. çok hareketli sanki hiç uyumuyor gibi ve her yerimde hareket ediyor sağım da solunda haretlerini hissediyorm şuan 20 haftalık hala aynı hareketli azalma yok
arttık daha öok hisssedersin büyüdükçe 😍😍 ben bir kaç kere hissettim kızımı şimdiye kadar ama eninde değilim

Günaydın çiçeklerim 🌸
Bir iki gündür ne bulantım ne bel kasık ağrım var bazen böyle geçiyor gibi olup sonra geri gelen var mı? Annelik ne zor ya iyi mi değil mi göremedikçe daha çok panik oluyor insan. Kontrole de 15 gün var zaman geçmiyor 🥺
Günaydın ♥️♥️
Benim de dediğin gibi bazen çok iyiyim bazı günler ise belim ağrıyor bugün mesela bel ağrısı ile uyandım..
bir sorun yoktur canını sıkma rahat ol bolca dinlen

Daha önce de yazmıştım 13. Haftadan beridir kanamam devam ediyor bu sabah kırmızıya döndü ve pıhtı geldi. Doktora gittim vajinal usg yaptı. Çocuk iyi suyu iyi rahim ağzı iyi dedi. Progestan kullanıyorum 15 günden beridir de hiç bir şey yapmıyorum yatıyorum. Bugün 15+4teyiz. Lütfen başından geçen sonra sağlıkla devam eden bebeğini kucağına alan var mı. Tecrübeli anneler yazarsa sevinirim. İlk kanamada hastanede yatmıştım şimdi evdeyim. Geçse bir rahatlayacağım çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun bu haftalarda yoğun kanama bir sorun yoksa plasentanın yerinden dolayı olabiliyor. Oğlum da yaşamıştım. Plesentanın yeri iyi miymiş acaba?

Fetal dna kromozom yani dnaya bağlı bozukluklara bakar detaylı bebeğin iç organlarına dair hastalıklara bakar ikisi farklı konular birbirinden
Bende ilk gebeliğimde yaptırdım ama yine son ayına kimi stres üzüntü yaşadım İn şa Allah bu gebeliğimde gerek kalmaz fetala🤲🏻

Gunaydin kızlar bugün büyük gün cinsiyeti ogrenicem 🙃 doktor görmezse çok gülerim sırf cinsiyeti öğrenmek için özele gidicem ahahaha😅 eğer öğrenirsem sizlere yazicam off heyecan yaptım 😂😂
Hadi bakalım sana devlette tahmin yaptılarmı?

Back
X