Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
34+6 haftalık doğum yaptım. Bebiş küvezde.

Tansiyon problemim vardı bir de bebeğin suyu azalmıştı toparlayamadık suyu. Kontrole diye gittim acil sezeryana aldılar
Merhaba canım kaç kilo doğdu küvezde kalma sebebi ney kaç gündür küvezdee ?yakın haftalarda doğum yapmışız

Bende düşünmekteyim ya normalde pat küt vururdu dün hep gerinme hareketi yaptı şimdi uyandım Bi kere hafif gerindi birde küçük Bi pıt hissettim tedirgin olsam mı acaba

Aynı şekilde düşündüm benimki de dün ve cumartesi tam bir çılgındı tekme tokat dövdü beni hiç uyumadı diyebilirim. Bugün tam tersi daha normal ve sakindi az önce başladı tekmelere hatta🥹 Ben galiba doğum sonrası bu hareketlerini özleyeceğim kızlar.
Gerçekten analık delilik canım😍 doğması için şafak sayıyorum bazen de hep orada kalsın diyorum🥹🥹 sanırım ben de cok özleyeceğim ama kavusmak icin de sabırsızlanıyorum🙈

Merhaba canım kaç kilo doğdu küvezde kalma sebebi ney kaç gündür küvezdee ?yakın haftalarda doğum yapmışız
2200 doğdu geçen hafta perşembe günü. Tedbiren küvezde bir de hortumla besleniyor henüz emme yok dediler. Bayramda çıkmasını beklemeyin dediler. Bayramın bitmesini bekliyoruz.
Senin neden küvezde

2200 doğdu geçen hafta perşembe günü. Tedbiren küvezde bir de hortumla besleniyor henüz emme yok dediler. Bayramda çıkmasını beklemeyin dediler. Bayramın bitmesini bekliyoruz.
Senin neden küvezde
Doğduğunda solunumu iyiydi sonra bozulmuş oksijen desteği alıyordu en son 2 saat flnn küveze girmedii sonra küveze girdii henüz net birşeyde sölemediler belki emzirmek için yanına gidersin öğlen dediler ama net bilgi yok

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden🙏🏻
Canımm hayırlı olsun en yakın zamanda kavuşacaksınız inşallah minnoşunla ❤️

Kızlar ben hiçbir hazırlığı yapamadım ama bugün en azindan hastane çantasını hazırlayayım diyorum.

Bebiş için
1 penye battaniye
2 müslin örtü ( 1 i tek katlı diğeri 4 katlı)
6 çift çorap
4 yedek zıbın
1 tulum icerisinde zıbını şapkası vs var (yedek)
2 adet 5 li hastane çıkışı ( 1 i yedek olarak diğeri ebeye verilecek)
Bez
Islak mendil
Alt açma örtüsü
Temizleme pamuğu
Ağız bezi
Emzik
Biberon

Hastanede emzik ve biberon onermiyoruz dediler. Yine de koyayım mı bilemedim. Emzik yerine kaşık ya da şırınga yöntemi ile veriyorlarmış. Bir de pişik kremi eklemeli mıyım?
Eksik ya da gereksiz gördüğünüz şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim.
Kendim için eksiklerim var hala, onlari da tamamlam gerek. Siz neler eklediniz?

Kızlar ben hiçbir hazırlığı yapamadım ama bugün en azindan hastane çantasını hazırlayayım diyorum.

Bebiş için
1 penye battaniye
6 çift çorap
4 yedek zıbın
Bez
Islak mendil
Alt açma örtüsü
Temizleme pamuğu
Ağız bezi
Emzik
Biberon

Hastanede emzik ve biberon onermiyoruz dediler. Yine de koyayım mı bilemedim. Emzik yerine kaşık ya da şırınga yöntemi ile veriyorlarmış. Bir de pişik kremi eklemeli mıyım?
Benim de böyle ben ekstra bir takım daha ekledim toplam hemşireye vereceğimle birlikte 3 yenidoğan takımı 1 tane de zıbın var. Ne olur ne olmaz evle hastane arası 20 dakika falan sürüyor o nedenle. Ben emzik ve biberon da ekledim kullanmazsam da dursun eve gelince sterilize etmesi kolay. 😊 bebeğin durumuna göre emziği hastanede de verebilirim :D

Bebiş için
1 penye battaniye
6 çift çorap
4 yedek zıbın
Bez
Islak mendil
Alt açma örtüsü
Temizleme pamuğu
Ağız bezi
Emzik
Biberon

Canım biz de dün bebişin kiyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirdik. Hastane çantasıni da hemen hemen aynı şekilde hazırladım. Bir de manuel pompa koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz... Benim de eksiklerim var hala. Bu hafta tamamliycaz umarim

Gerçekten analık delilik canım😍 doğması için şafak sayıyorum bazen de hep orada kalsın diyorum🥹🥹 sanırım ben de cok özleyeceğim ama kavusmak icin de sabırsızlanıyorum🙈
Aynennn doğsa da kavuşsam öpsem koklasam diyorum, sonra hep yenidoğan kalsa keşke diyorum. Bi yandan karnımda hareketlerini hıçkırıklarını hissetmeye bayılıyorum orada kalsın hep diyorum. Gerçekten tarifsiz duygular, her anlarını doya doya yaşamak lazımmm 🥰

Benim de böyle ben ekstra bir takım daha ekledim toplam hemşireye vereceğimle birlikte 3 yenidoğan takımı 1 tane de zıbın var. Ne olur ne olmaz evle hastane arası 20 dakika falan sürüyor o nedenle. Ben emzik ve biberon da ekledim kullanmazsam da dursun eve gelince sterilize etmesi kolay. 😊 bebeğin durumuna göre emziği hastanede de verebilirim :D

Canım biz de dün bebişin kiyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirdik. Hastane çantasıni da hemen hemen aynı şekilde hazırladım. Bir de manuel pompa koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz... Benim de eksiklerim var hala. Bu hafta tamamliycaz umarim

Çok teşekkür ederim kızlar, ben de ne olur ne olmaz ekleyeyim biberon, emzik falan. Belki gerekli olur. Bir takım daha koyayım 😂 eksik olmasın fazla olsun. 💖

Doğduğunda solunumu iyiydi sonra bozulmuş oksijen desteği alıyordu en son 2 saat flnn küveze girmedii sonra küveze girdii henüz net birşeyde sölemediler belki emzirmek için yanına gidersin öğlen dediler ama net bilgi yok
İnşallah emzirme için çağırırlar canım. Ben dokunamadım koklayamadım hemen küveze aldılar. Sütüm daha bugün gelmeye başladı bu yüzden. Emzirme ten tene temas yaptırırlarsa daha iyi toparlar merak etme. AllAllah'ım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.
Biz her gün 5 dk görebiliyoruz babası ile. Bayram bitsin diye bekliyoruz.

Canım çok kalacağını sanmam. Haftası çok iyi. Sağlıcakla hemen gelsin kucağına 🙏🏻 Dualarımız seninle. Ben de ilk doğumu sana yakin, 35+5 te yapmıştım
Süreç nasıl ilerlemişti canım me sıkıntısı vardı kaç gün küvezde kaldı lütfen yazarmısınn net bilgi hiç alamıyorum hep beklemedeyim beklemek çok zorr

Back
X