• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    51
Günaydın çiçeklerim 🌸
Bir iki gündür ne bulantım ne bel kasık ağrım var bazen böyle geçiyor gibi olup sonra geri gelen var mı? Annelik ne zor ya iyi mi değil mi göremedikçe daha çok panik oluyor insan. Kontrole de 15 gün var zaman geçmiyor 🥺
Günaydın 🤍
Karnın büyümüyo mu canım ben biraz o şekilde rahatlıyorum bebek de büyüyodur diye 🙂

Günaydın 🤍
Karnın büyümüyo mu canım ben biraz o şekilde rahatlıyorum bebek de büyüyodur diye 🙂
Ya aslında şöyle bel kasık ağrılarım çok oluyordu pazar günü böyle adet sancısı gibi dayanamadım acile gittim taş düşürüyor olabilirmişim antibiyotik başladı ondan sonra geçti ağrılarım. Normal olan ağrı olması mı olmaması mı bilmiyorum ki. Belki antibiyotik iyi geldi şikayetlerim anormaldi

Günaydın çiçeklerim 🌸
Bir iki gündür ne bulantım ne bel kasık ağrım var bazen böyle geçiyor gibi olup sonra geri gelen var mı? Annelik ne zor ya iyi mi değil mi göremedikçe daha çok panik oluyor insan. Kontrole de 15 gün var zaman geçmiyor 🥺
günaydınn
bazen benimde oluyor. tamamen bitmedi bulantım , öğürme geliyor arada ama geçen haftalar göre hafifledi şükür

günaydınnn
gece uykusuzlukları başladı mı ?
benim erken başladı sanki. kaç gecedir uyanıyorum tuvalete gidiyorum sonra uyuyamıyorum :(

Ya aslında şöyle bel kasık ağrılarım çok oluyordu pazar günü böyle adet sancısı gibi dayanamadım acile gittim taş düşürüyor olabilirmişim antibiyotik başladı ondan sonra geçti ağrılarım. Normal olan ağrı olması mı olmaması mı bilmiyorum ki. Belki antibiyotik iyi geldi şikayetlerim anormaldi
Biraz Ağrı normal rahim göbek derimiz vs genişliyor kolay değil mutlaka hissederiz, bazı insanların ağrı eşiği yüksek ya da bazılarımız çok hassas o yüzden herkeste farklı.. taş düşürme gebelikte ilk defa duyduk kolaylık diliyorum çok geçmiş olsun

Bence olmaması da normal biraz hareket etsem hemen ağrım oluyo ondan da korkuyorum ben ama o da normal çünkü büyümek için yer açıyo bebişler 🙂
Geçmiş olsun 🌸

Biraz Ağrı normal rahim göbek derimiz vs genişliyor kolay değil mutlaka hissederiz, bazı insanların ağrı eşiği yüksek ya da bazılarımız çok hassas o yüzden herkeste farklı.. taş düşürme gebelikte ilk defa duyduk kolaylık diliyorum çok geçmiş olsun
İlk bebeğimde de düşürdüm baya zorluyor

Öncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldum 😅 doktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte 😍❤️

Back
X