Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    54
o değilde pilatese başlayan , başlamayı düşünen var mı
ben daha düşünme aşamasındayım. çok üşeniyorum
Ben kanamalar yüzünden öyle korktum ki yatıcam doğuma kadar 🤣🤣
Sağlıklıysan hafif hafif yap iyi gelir kolay doğum olur vajinal istiyorsan tabi

Herkese merhabalarrrr 🥰🥰 Kız beklerken meğer oğlum yoldaymış. 😊 Doktor 1-2 hafta sonra daha da kesinleşir dedi ama minnak pipisini gördük diyebilirim 🫢😅 13+4 sanarken 14+4 olduğunu öğrendik bu arada 🤔
yaaa bak işte bak
doktor önce kız demişti dimi :D
banada büyülk ihtimal kız dedi ama ben çok erkek hissediyorum :D
sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Ben yer bile bulmuştum ama plasenta olayı yüzünden maalesef yasak. Çok hoşuma gidiyordu hamilelik platesi
yasaksa zaten olmaz canım, başlamadan önce doktor onayı aldınız mı diye soruyorlar zaten.
olsun sağlıklı olsunlar da pilates şart değil
@saedgr Woodys Woodys kızlaaarr kız tahmininiz tutmadı 😀 bir oğluş geliyorr 😀❤️
:D yaaa sağlıkla gelsin maşallah
Ben kanamalar yüzünden öyle korktum ki yatıcam doğuma kadar 🤣🤣
Sağlıklıysan hafif hafif yap iyi gelir kolay doğum olur vajinal istiyorsan tabi
yok ilk doğum sezeryan benim , vajinalden korkuyorum yine sezeryan olurum herhalde
üşenmezsem başlıcam

Çok Güzel isim klasik ama şık hayırlı olsun hep mutlu sağlıklı yaşasın 🌹🌹
Türk doktor buldum 😍 kız dedi 😍😍👍🏻
Kanamam da plesanta aşağıdayımış ondan oluyormuş ama 3,4 gündür kanamam yok inşallah daha gelmez 🙏🙏 Türk doktorları iyiki varlar her şeyimle ilgilendi artık ona gideceğim içim çooook rahatladı..
Senin için çok sevindim canım, doktorundan çok hoşlanmıyordun. Gerçekten türk doktoru daha bi farklı oluyor. Minik kızın sağlıkla gelsin💕🌸

Kiz annesi olacaksın artik kesinleşti yani çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah 😍
Çok teşekkür ederim iki erkekten sonra farklı bir duygu olacak heyecanla bekliyorum 😍😍
Senin diğer çocukların cinsiyeti neydi şeninde 3. Gebeliğin sanırım benim gibi ☺️😍

Yaaa o zaman gözün aydın😍benimki ilk erkek ama bu ikisine şükür zor yardım olmadan büyütmek☺️🤲🏻🤲🏻
2 erkekte çok güzel oluyor benimkiler abi kardeş şimdiden top oynuyorlar, yakalamaya çalışıyorlar birbirlerini çok tatlılar 😍😍
Tek olmaya ben alışkınım hiçbir zaman yardım alamadım herkesten uzak olduğum için 😆😆
çocuk büyütmek zaten zor yıpratıcı bu kesin.. seviyoruz ama her günümüz onlara gidiyor en azından kreş okul zamanı gelene kadar

Daha önce de yazmıştım 13. Haftadan beridir kanamam devam ediyor bu sabah kırmızıya döndü ve pıhtı geldi. Doktora gittim vajinal usg yaptı. Çocuk iyi suyu iyi rahim ağzı iyi dedi. Progestan kullanıyorum 15 günden beridir de hiç bir şey yapmıyorum yatıyorum. Bugün 15+4teyiz. Lütfen başından geçen sonra sağlıkla devam eden bebeğini kucağına alan var mı. Tecrübeli anneler yazarsa sevinirim. İlk kanamada hastanede yatmıştım şimdi evdeyim. Geçse bir rahatlayacağım çok üzgünüm

Back
X