• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
merhaba sizin doktorunuz hafta ve gununuzu sat a gore mi transfer tarihine gore mi hesapliyor acaba? Ben son adet tarihime gore persembe gunu 7+2 yim. Transfer tarihine gore 7+0. Cumartesi gunu perinatolog ile randevumda bebegi tam 6+0 olctu. Sat a gore 6+4, transfer tarihine gore 6+2 idi. Ben gec transfer oldum adetin 21. gununde. Simdi doktor bisey yok dese de 4 gun gozume cok geliyor, sanki transfer hesabi ile daha rahat ediyorum 🤷🏻‍♀️
Merhaba canım, 5.gün transfer olduysan, transfer günün 19 günlük hamile sayılıyorsun 😍

Yaaa bu insanlar kendini ne sanıyor 🥹 milletin tepkisinden hamile olduğumuzu rahatla söyleyemez hale geldik ya doktor bile böyleyse . Benim bebeğim de 9 aylık doktor belki de bu yüzden ilgilenmedi benimle demekki sinir oldu
Ağzı olan konuşuyor sanki kendileri bakacak çocuğa 😅

Aa edepsize bak 😁 kafaya takılacak biri değilmiş. Yaş aralığının erken olması bence çok güzel birşey ben başka sebeplerden hemen yapamadım oğlan 6 yaşına geldi. Çok istersim birlikte büyümelerini. Sakın üzülme aksine çok sevin 🥰
Sevincimi kursagimda bıraktı olumsuz saçma sapan yorumlarıyla ama hayırlısı bakalım umarım bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🥰

Kızlar selam idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bugün sağlık ocağına tahlil verdim ama hâlâ sonuç sisteme düşmedi. Bu durumu yaşayan var mı. Meraktan çıldırıcam.
Merhabalar, hayırlı olsun 🙏🏻 benim de kan testi sonucum 3 gün içinde çıktı, aşırı meraklanmıştım. Benim doktorum 39 adet değere baktı o yüzden geç çıkmış olabilir, ama dün tekrar verdim 24 saatte çıktı bu kez de, o yüzden normaldir 🌸

Kızlar kesemizi gördük çok şükür 🙏❤️❤️
2 hafta sonra kalp taşını dinlicez dedi doktor 😍

Eklentiler

• IMG_3407.jpeg
    IMG_3407.jpeg
    341,9 KB · Görüntüleme: 31
Back