- Konu Sahibi topraktonlari
- #1.801
Valla burdan yazışıyor mu yoksa mesaj mı atılıyor hiç bilmiyoeum ilk defa kullanıyorum platformuEvet İstanbul Avrupa yakasındayim tavsiye edersen çok sevinirim
Acaba servest mi yazmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla burdan yazışıyor mu yoksa mesaj mı atılıyor hiç bilmiyoeum ilk defa kullanıyorum platformuEvet İstanbul Avrupa yakasındayim tavsiye edersen çok sevinirim
İnan ben de bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olurValla burdan yazışıyor mu yoksa mesaj mı atılıyor hiç bilmiyoeum ilk defa kullanıyorum platformu
Acaba servest mi yazmak
Evet bana da benzer tepkiler annemle ablamdan geldi ancak susturdum çünkü iki çocuğumun doğumunda bile yoklardı hep kendim büyüttüm eşimle hiç destek almadan yani yine kendim doğurup bakacağım ben böyle istiyorum dedimBu insanların çocuk yapmasına bile karışan insanların kafasını duvara sürtesim geliyor vallahi
Oğlum 10 yaşında bu güne kadar herkes ay yapsana bi tane daha aman tek kalmasın falan diyenler şimdi aaa bunca yıl rahata alıştın nasıl olacak yapabilecekmisin aman rahatın bozulacak diyip mod düşürme derdindeler
Ben gerçekten insanları anlamakta zorlanıyorum
Özelden mesaj attımİnan ben de bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
en güzelini söylemişsin herkes herşeyde hakkını olduğunu düşünmemeli gerçektenEvet bana da benzer tepkiler annemle ablamdan geldi ancak susturdum çünkü iki çocuğumun doğumunda bile yoklardı hep kendim büyüttüm eşimle hiç destek almadan yani yine kendim doğurup bakacağım ben böyle istiyorum dedim
Sağlık ocağında sonuçlar ertesi güne çıkıyor canımKızlar selam idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bugün sağlık ocağına tahlil verdim ama hâlâ sonuç sisteme düşmedi. Bu durumu yaşayan var mı. Meraktan çıldırıcam.
Yaaa bu insanlar kendini ne sanıyor milletin tepkisinden hamile olduğumuzu rahatla söyleyemez hale geldik ya doktor bile böyleyse . Benim bebeğim de 9 aylık doktor belki de bu yüzden ilgilenmedi benimle demekki sinir olduGerçekten seninki doktorsa benimki ne şöyle pozitif konussaydi ne olurdu bı de bana kızdı senin 14 aylık bebeğin var ne bu acele diye ben de Allah'ın takdiri planlı değildi dedim korunmayı mi bilmiyorsun Meryem Ana misin sen dedi
Devlet hastanesi benim oğluma aylarca kız demişti halbuli özele de gidiyordum biliyordum erkek olduğunu arada uçurumlar oluyor kullandıkları aletlerin canımMaalesef devletti pazartesi özele randevu aldım umarım görünür dünkü doktor moralimi çok bozdu ona kalsa dün hemen kürtaja almıştı
Çok sevindim canım harika çıkmış betannKızlar cuma 1500 Du artış varmı diye kan verdim 4 günde 6 bin olmuş artık nasıl artık kese gözükür dimi bide kalp için beta kaç olması lazım 5+3 üm şuan
Benimki adet günümde 128 sonra 439 çıktı sonra takip vermedim belki cuma veririm ama tüp bebekte normal olabilir döllenme erken olmuşturTüp bebek bnmki transfer hariç 10. Gün 1181 çıktı cnm snnki kaç çıktı
Aa edepsize bak kafaya takılacak biri değilmiş. Yaş aralığının erken olması bence çok güzel birşey ben başka sebeplerden hemen yapamadım oğlan 6 yaşına geldi. Çok istersim birlikte büyümelerini. Sakın üzülme aksine çok sevinGerçekten seninki doktorsa benimki ne şöyle pozitif konussaydi ne olurdu bı de bana kızdı senin 14 aylık bebeğin var ne bu acele diye ben de Allah'ın takdiri planlı değildi dedim korunmayı mi bilmiyorsun Meryem Ana misin sen dedi
Benim 5+6 ve kese 10mm idi sadece çok tedirginimGeçtiğimiz cuma günü 5+3 dedi ve kese 15mm dedi yolk sac bebek hiç bişiy gözükmüyordu ve ben acaba boş gebelik mi dedim doktor bana ne alakası var dedi kese boyutlaı böyle olunca bebek gözüküyor genelde dedim oda hayır lütfen böyle kötü şeyler düşünmeyin geç oluşuyordur bunun için buna boş gebelik diyebilmek için en azından 8. Haftayı görmemiz gerekiyor dedi
Bir doktora daha gözükmem çok daha sağlıklı olacaktır
Rabbim sağlıkla gelişmesini kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Cuma randevum var inş gözükür 5+6 oluyorumÇok sevindim canım harika çıkmış betann
Benim sat 10 aralık geçtiğimiz cuma kese 5+3le uyumlu dedi kese kesin gözükür canım ama kalp atısı için bişiy diyemem tabiki benim ki gözükmedi
Oh oh maşallah görünür artıkKızlar cuma 1500 Du artış varmı diye kan verdim 4 günde 6 bin olmuş artık nasıl artık kese gözükür dimi bide kalp için beta kaç olması lazım 5+3 üm şuan
Aynısı bende de var. Gece bir iki kere kadar kalkıyorum. Tabii ki sıkıcı bir durum ama ben bu sürecin her halini çok seviyorumkıslarr bir şey soracağım. ben kaliteli uyku uyuyamaz oldum sizde de öyle mi? gece devamlı uyanıyorum. sonra bi çişim geliyor vs böyle.
içimde bi huysuzluk var gibi anlamadım
merhaba sizin doktorunuz hafta ve gununuzu sat a gore mi transfer tarihine gore mi hesapliyor acaba? Ben son adet tarihime gore persembe gunu 7+2 yim. Transfer tarihine gore 7+0. Cumartesi gunu perinatolog ile randevumda bebegi tam 6+0 olctu. Sat a gore 6+4, transfer tarihine gore 6+2 idi. Ben gec transfer oldum adetin 21. gununde. Simdi doktor bisey yok dese de 4 gun gozume cok geliyor, sanki transfer hesabi ile daha rahat ediyorumÇok normal, benim perşembe 6+5 olacak tüp bebek dr kalp atışı için çağırdı, ama şu an takip dr kalp atışını duymasanda hiç sorun yok bir hafta sonra buraya gelirsin burada duyarız dedi
Maşallah ay çıksın ne güzel işte mutlaka çatlak yağı kremi ne varsa kullan bu süreçteKızlar cuma günü 2 aylık oluyorum ve şimdiden göbeğim çıktı, bariz belli oluyor bu normalmi? İlk gebeliğim birde (zayıfım kilomda yok)
Dr unsuz kim? Hangi hastane?Nerede yaşıyorusn bilmiyorum ama benim gittiğim doktor hayatımda gördüğüm en naif en açıklayıcı yorumlar yapan doktor
Cok ilgili kendisi ve ne sorarsan sor asla sıkılmıyor ve cevaplıyor
İstanbul avrupa yakasındaysan tavsiye ederim gerçekten
Bu doktora gidince oğlumdaki doktorun bile devletteki bazı doktorlar gibi oldupunu farkettim