• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
kızlar valla ben de geçen gün yazmıştım ama artık daha da belirgin hale gözle görülür hale geldim. Göğüslerim zaten büyük benim daha da şişti, giydiklerimden farkediyorum vücudum da şişti. Normal mi herkes böyle mi?
Bugün tam 6 hafta oldum. Doktor kontrolüm yarın doktoruma da sorucam.
Benim o gaz şişkinliği biraz bitti göbeğim kalmadı çok su içiyorum ve yürüyorum o yüzden sanırım. Doktora sor bakalım neler yaparsak daha iyi olur çnkü daha başındayız yazın bu şişkinlik devam ederse çok zor geçecek

Vücudunda progestan hormonu arttığı için normalmiş şişmek. karın, kasık, bel ağrısı göğüslerde şişme yapar dedi benim doktorum. ben bir de progesteron kullanıyorum alttan. 4-5 aylık gebe gibi göbeğim var maşallah. sizi de gaz çok rahatsız ediyor mu?
Progesteron kullanmıyorum ben ama evet gaz da yapıyorum, alt karnım da şişmeye başladı gayet. Çok erken değil mi diye şaşırdım kaldım.
Benim o gaz şişkinliği biraz bitti göbeğim kalmadı çok su içiyorum ve yürüyorum o yüzden sanırım. Doktora sor bakalım neler yaparsak daha iyi olur çnkü daha başındayız yazın bu şişkinlik devam ederse çok zor geçecek
yani ben de su çok tüketirim normalde de ama anlamadım. TR’ye geldiğimden beri özlediğil her şeyi de yiyorum onunla da mı alakalı anlamadım ama yani bu kadar hızlı şaşırttı beni. Göğüslerim de maşallah şiştikçe şişti zaten göğüslüyüm füze gibi patlicak moddayım 🫣😂🧿

.

yani ben de su çok tüketirim normalde de ama anlamadım. TR’ye geldiğimden beri özlediğil her şeyi de yiyorum onunla da mı alakalı anlamadım ama yani bu kadar hızlı şaşırttı beni. Göğüslerim de maşallah şiştikçe şişti zaten göğüslüyüm füze gibi patlicak moddayım 🫣😂🧿
yediklerindendir 😂😍 ne zaman döneceksin

Benimde tam tersi sanki o şişkinlik gitti ama ben aşırı yemiyorum

yediklerindendir 😂😍 ne zaman döneceksin
Belli değil mart başı olabilir, her şey netleşsin bikaç muayeneye daha gireyim de sonrasında bakacağım daha dönüşümü almadım.

Benim ilk boş gebelik geçirdiğimde de hemen alt karnım çıkmış ve gazım olmuştu göğüslerim de çok şişmişti. ama şu anda bunların yanı sıra extradan vücudum da ödem yapıyo gibi hissettim onu soracağım. Bi de acıktığım an bi anda gözüm dönüyo hemen yemek gerekiyo o anda bir şeyler hissedip yiyorum. hayatım boyunca hiç hissetmediğim bi açlık duygusu bu 😁 ilginç gerçekten.

Belli değil mart başı olabilir, her şey netleşsin bikaç muayeneye daha gireyim de sonrasında bakacağım daha dönüşümü almadım.

Benim ilk boş gebelik geçirdiğimde de hemen alt karnım çıkmış ve gazım olmuştu göğüslerim de çok şişmişti. ama şu anda bunların yanı sıra extradan vücudum da ödem yapıyo gibi hissettim onu soracağım. Bi de acıktığım an bi anda gözüm dönüyo hemen yemek gerekiyo o anda bir şeyler hissedip yiyorum. hayatım boyunca hiç hissetmediğim bi açlık duygusu bu 😁 ilginç gerçekten.
Arabistan uzun bir yolculuk diye hatırlıyorum doktora bunu sorabilirsin. Ben de acıkıyorum yiyorum sonra baş dönmesi mide bulantısı oluyor :(

acaba kız - erkek hamileliği de farklı olur mu ? benim ilki kız dı bu kadar bulantım olmamıştı sanki .şimdi acaba erkek mi diye düşünüyorum

Kizlar ben 6+1 haftadayim canim erik çekti 6.haftalarda aşeren oldumu hic biryerde de görmedim sabah bi kalktim söyle sulu sulu bi erik olsada yesem dedim resmen 😄😄
aaa hadi bakalım :D
benim geçen haftalarda 2 tane bi şey çekti. yedim :D
aşermek miydi bilmiyorm
hamile manavları diyorlar öyle bi yer varsa bulabilrsiniz aslında

Aklima tatli hiç gelmiyor ama kisir çig kofte erik bu tur seyler istiyor canim hep😄🌸
bende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
çin takvimine baktın mı ?
çin takvimine göre erkek benim

annenin gebe kaldığı andaki yaşı ve gebe kaldığı ay
1739357610359.webp

acaba kız - erkek hamileliği de farklı olur mu ? benim ilki kız dı bu kadar bulantım olmamıştı sanki .şimdi acaba erkek mi diye düşünüyorum
Kuzu bence bu farketmiyo ama tabi aynı hamileliği yaşıyan bünyede d farkedebilir belki, normalde kızda bulantı çok olur derler. Ama bilimsel kanıtı da yok tabi kız erkek bulantısı olan da olmayan da bol.

Kuzu bence bu farketmiyo ama tabi aynı hamileliği yaşıyan bünyede d farkedebilir belki, normalde kızda bulantı çok olur derler. Ama bilimsel kanıtı da yok tabi kız erkek bulantısı olan da olmayan da bol.
evet dimi sabah bulantısı kızlarda çok oluyor diyorlar
aman ne bileyim
şunun şurasında 1 ay sonra öğrenicez ama merak işte :D
1 ay bile değil 3 hafta

Back
X