- 1 Ekim 2020
- 1.776
- 1.234
- 83
- 34
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.201
evet doğrudur. benimde öyle aslında ilk uyanınca bi bulanıyor. kahvaltı ediyorum. bu saatlerde de öğle yemeği vakti yine hafif geliyor. yemekten sonra muhtemelen geçer :)Canım doktorum bana günde 3 kere yemek yerine 6 küçük porsiyon ye böylelikle miden boş kalmayınca bulantıda minimuma iner dedi. Zaten dayanamıyorumda sürekli acıkıyorum bir iki lokma yiyip doyuruyorum. Bu şekilde sadece sabah uyandığımda bulantım oluyor yemek yiyince geçiyor. Dene iyi gelebilir
İNŞALLAHHdoğru gerçekten öyle
bende 25 ine aldım ama çok mu geç aldım diye düşüüyourmsabredemiyorum
olsun değiştirmicem
sağlıkla duyalım inşallah
Şafak sayıyorum31 ine kalp atısı için randevu aldım. bugün 6 haftalık olduk :) gittiğimde 8+1 olacak ama naısl sabredeceğim bilmiyorum. sizde durumlar ne ? duydunuz mu kalp atışını?
HAYIRLI OLSUN CANIM HOS GELDİNNHanımlar merhaba. Benim de HCG değerimi yorumlar mısınız. Biraz endişeliyim ve sabırsızim.
Sat tarihim 16 Aralık
Bat tarihim 14 Ocak
İlk HCG 13 Ocak akşam 9 gibi verdim ve 284 çıktı
2. HCG 14 Ocak saat 18:30 civarı 350 çıktı
3. HCG 16 Ocak gece saat 1:30 da verdim 516 çıktı.
Sizce sağlıklı mı artıyor?
Teşekkür ederimHAYIRLI OLSUN CANIM HOS GELDİNN
Artışın güzel canım hcg ye kafanı takıp kendini yorma. iki günde bir baktırmıştım ben kese görünce bıraktım.
canım hangi tahlillere baktıracaksın doktor mu talep etti?Şafak sayıyorum
Haftayı bekliyorum sonra da kan tahlillerimi yaptıracağım inşallah
kuzucum çok normal hcg değerin 3000 i falan geçsin öyle git. hatta tavsiyem 5000 den sonra gitmen :)Teşekkür ederimherkes inşallah sağ salim kucağına alır. Ben ilk hamilelik olduğu için biraz endişe yapıyorum. Gittiğim doktor da hiç olumlu bişey söylemedi sanırım o yüzden de iyice takıntı yaptım. Henüz kese felan da görünmedi. Normal mi görünmemesi
merhaba, benim de ilk hamilelik o yüzden biraz tedirginim. henüz tam anlayamıyorum hislerimiTeşekkür ederimherkes inşallah sağ salim kucağına alır. Ben ilk hamilelik olduğu için biraz endişe yapıyorum. Gittiğim doktor da hiç olumlu bişey söylemedi sanırım o yüzden de iyice takıntı yaptım. Henüz kese felan da görünmedi. Normal mi görünmemesi
Öyle yapacağım HCG takip edip yukselince gitmek daha mantıklıkuzucum çok normal hcg değerin 3000 i falan geçsin öyle git. hatta tavsiyem 5000 den sonra gitmen :)
Canım listede hepsi yazıyo, gönder ekleyeyim hemen
Ben kasık sancısı için acile gittiğimde her ihtimale karşı kontrol edildiği sırada öğrendim gebeliği. Şuan da ara sıra kasıklarıma yoğun bir sancı girip çıkıyor. Sizin de oluyor mu ? Bende 1-2 hafta bekleyip öyle gideceğimmerhaba, benim de ilk hamilelik o yüzden biraz tedirginim. henüz tam anlayamıyorum hislerimidaha erken olduğu için doktor fazla yorum yapmamış olabilir, kese göründükten sonra daha iyi bilgi veriyorlar galiba. benim de sat 13 aralık, daha gitmedim doktora.
aynen ama 2 günde bir verÖyle yapacağım HCG takip edip yukselince gitmek daha mantıklı
YAŞ 28Canım listede hepsi yazıyo, gönder ekleyeyim hemen
Evet özellikle kendim test yapıp öğrendiğim gün kasıklarım çok ağrıdı acaba psikolojik mi diye düşündüm. 2 gündür de ara ara hem sağ hem sol kasığa giriyor ağrı. Aile hekimim sordu kasık ağrısı oldu mu diye oldu dedim olumsuz bir şey söylemedi, normal sanırımBen kasık sancısı için acile gittiğimde her ihtimale karşı kontrol edildiği sırada öğrendim gebeliği. Şuan da ara sıra kasıklarıma yoğun bir sancı girip çıkıyor. Sizin de oluyor mu ? Bende 1-2 hafta bekleyip öyle gideceğim
Fırından cipsler var en azından daha iyi diğerlerinden onlardan yeya ben de çok dikkat ediyorum canım da istemiyo allah var ama biraz cips yesem olur mu sizce? canım istiyo
Şimdi bugün bakılmış oldu. Pazartesi sağlık ocağına gidip baktiracagim inşallahaynen ama 2 günde bir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?