Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
evet doğrudur. benimde öyle aslında ilk uyanınca bi bulanıyor. kahvaltı ediyorum. bu saatlerde de öğle yemeği vakti yine hafif geliyor. yemekten sonra muhtemelen geçer :)

Dün anneme diyorum elmayı sevmeyen ben mide bulantıma tek elma iyi geliyor hemen dediği cevab bu kız demekkine alaka diyorum ya

Hanımlar merhaba. Benim de HCG değerimi yorumlar mısınız. Biraz endişeliyim ve sabırsızim.
Sat tarihim 16 Aralık
Bat tarihim 14 Ocak
İlk HCG 13 Ocak akşam 9 gibi verdim ve 284 çıktı
2. HCG 14 Ocak saat 18:30 civarı 350 çıktı
3. HCG 16 Ocak gece saat 1:30 da verdim 516 çıktı.
Sizce sağlıklı mı artıyor?

HAYIRLI OLSUN CANIM HOS GELDİNN
Artışın güzel canım hcg ye kafanı takıp kendini yorma. iki günde bir baktırmıştım ben kese görünce bıraktım.

HAYIRLI OLSUN CANIM HOS GELDİNN
Artışın güzel canım hcg ye kafanı takıp kendini yorma. iki günde bir baktırmıştım ben kese görünce bıraktım.
Teşekkür ederim herkes inşallah sağ salim kucağına alır. Ben ilk hamilelik olduğu için biraz endişe yapıyorum. Gittiğim doktor da hiç olumlu bişey söylemedi sanırım o yüzden de iyice takıntı yaptım. Henüz kese felan da görünmedi. Normal mi görünmemesi

kuzucum çok normal hcg değerin 3000 i falan geçsin öyle git. hatta tavsiyem 5000 den sonra gitmen :)

merhaba, benim de ilk hamilelik o yüzden biraz tedirginim. henüz tam anlayamıyorum hislerimi daha erken olduğu için doktor fazla yorum yapmamış olabilir, kese göründükten sonra daha iyi bilgi veriyorlar galiba. benim de sat 13 aralık, daha gitmedim doktora.

Ben kasık sancısı için acile gittiğimde her ihtimale karşı kontrol edildiği sırada öğrendim gebeliği. Şuan da ara sıra kasıklarıma yoğun bir sancı girip çıkıyor. Sizin de oluyor mu ? Bende 1-2 hafta bekleyip öyle gideceğim

Evet özellikle kendim test yapıp öğrendiğim gün kasıklarım çok ağrıdı acaba psikolojik mi diye düşündüm. 2 gündür de ara ara hem sağ hem sol kasığa giriyor ağrı. Aile hekimim sordu kasık ağrısı oldu mu diye oldu dedim olumsuz bir şey söylemedi, normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…