- 20 Ağustos 2024
- 449
- 306
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.221
Doktorum bana kasık ağrın , beyaz-sarı akıntın mide bulantın olacak dedi:) rahmimiz genişliyor normal bunlar. akıntı kahve-pembe-kırmızı olmazsa üzmeyin kendiniziiEvet özellikle kendim test yapıp öğrendiğim gün kasıklarım çok ağrıdı acaba psikolojik mi diye düşündüm. 2 gündür de ara ara hem sağ hem sol kasığa giriyor ağrı. Aile hekimim sordu kasık ağrısı oldu mu diye oldu dedim olumsuz bir şey söylemedi, normal sanırım
doğruu teşekkür edeirmFırından cipsler var en azından daha iyi diğerlerinden onlardan ye
Bana dün gece kadın doğum acilde ebe dedi sancın olması çok normal çünkü yerleşme , tutunma bu süreçte oluyor dedi.Evet özellikle kendim test yapıp öğrendiğim gün kasıklarım çok ağrıdı acaba psikolojik mi diye düşündüm. 2 gündür de ara ara hem sağ hem sol kasığa giriyor ağrı. Aile hekimim sordu kasık ağrısı oldu mu diye oldu dedim olumsuz bir şey söylemedi, normal sanırım
Canim cok zor beklemek ya ben de bugun 6+2 vallahi zaman gecmiyor31 ine kalp atısı için randevu aldım. bugün 6 haftalık olduk :) gittiğimde 8+1 olacak ama naısl sabredeceğim bilmiyorum. sizde durumlar ne ? duydunuz mu kalp atışını?
Ben beeen son adete göre 4+3 normalde asla sivilcem çıkmaz ama sivilcelendimKızlar selam 5 haftalık hamileyim bulantı kusma halsizliklik hiç biri daha başlamadı ama yüzüm sivilce doldu ya deli olucam bi kızım var onda hiç böle olmamıştım aynı durumu yaşıyan var mı yüz temizleme jeliyle yıkayıp saf gül suyuyla tonikliyorum ama sabah uyanıyorum yine çıkıyor
geçmiyor valla yaCanim cok zor beklemek ya ben de bugun 6+2 vallahi zaman gecmiyor
maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına :) benim de 31 inde randevum. sat nedir?Kızlar merhaba.Ben de iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim.Çok şükür bu ay gebelik testim pozitif çıktı.Dün de kan verdim acilde beta hcg 5000 çıktı.Randevu aldım ama ayın 31’ine var en erken.Sabırsızlanıyorum :) aslında bir kızım var 7 yaşında ama araya baya zaman girince insan tekrar baştan başlıyor gibi oluyorAllah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bence o kadar da değil ya çok canım çekerse ben yiyorum yani nefsimi köreltecek kadar. İnsan sürekli onu düşünürse daha çok strese girer.ya ben de çok dikkat ediyorum canım da istemiyo allah var ama biraz cips yesem olur mu sizce? canım istiyo
Yarın randevum2 katı artmış güzel canım maşallah
ne zaman gideceksin
haftaya filan git bence
Kontrol ettiğimde kan grubundan lenf bezlerine varana kadar tahlil istemiş, normal mi bu kadari bileniniz var mı?canım hangi tahlillere baktıracaksın doktor mu talep etti?
benden hiç kan almadı sordum 8.haftada bakcam dedi
ayy bekliyoruz güzel haberleriniYarın randevum
ÇOK HAKLISINNNBence o kadar da değil ya çok canım çekerse ben yiyorum yani nefsimi köreltecek kadar. İnsan sürekli onu düşünürse daha çok strese girer.
Normaldir herhalde ya bilmiyorum canımmKontrol ettiğimde kan grubundan lenf bezlerine varana kadar tahlil istemiş, normal mi bu kadari bileniniz var mı?
Hayırlısıyla su hafta bir geçse. Gerçi arkadaşlar da yazmış bu stresli süreç hiç bitmiyor diye bakalım
Bendende doktorum 2 sayfa test istedi. 30 ocak randevu verdi o tarihe kadar yaptırmam lazım. Bence normal ve yapılması gereken bir şey diye düşünüyorumKontrol ettiğimde kan grubundan lenf bezlerine varana kadar tahlil istemiş, normal mi bu kadari bileniniz var mı?
Hayırlısıyla su hafta bir geçse. Gerçi arkadaşlar da yazmış bu stresli süreç hiç bitmiyor diye bakalım
merhaba, tahlilleri özelde mi yaptırıyorsunuz yoksa devlet hastanesinde miKontrol ettiğimde kan grubundan lenf bezlerine varana kadar tahlil istemiş, normal mi bu kadari bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?