Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar merhaba benim sat:2 Aralık transferim 12. Günü ama henüz kan tahlili veremedim 2 gün bi lekelenme yaşadım şuanlık bileyim yok inşallah pazartesi bende buraya yazar takip ederim. Eylül gözüküyor ama sezeryan olacağım için olursa ağustosta doğum olur diye düşünüyorum

kizlar normal gebelikte bat tan 2 gun sonra kac civari deger cikmali?
Ya tabi belki referans aralıkları var ama bu öyle değişken ki kişiden kişiye, burada önemli olan kaç çıkarsa çıksın öncelikle 2 günde 1 düzenli artış göstermesi, gerisi sonra geliyor Allahın izniyle :)

evet haklisin

Merak ettiğim bi konu var, neden türkiyede gebeler sürekli kan veriyor? Hergün veya iki günde bir? Ben yurtdışındayım burda öyle yapılmıyor, geçikince bir kere kan testi yapılıyor hamileliğin kesinleşmesi için sonrasında ise 8 haftalıkken ilk muayene gidiyosun jinekologa. Hergün kan vermenin bir sebebimi var?

Tam olarak sebebini bilmemekle birlikte bence buradaki sağlık sisteminde doktora/tedaviye kolay ve dilediğince ulaşım imkanından doğan bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum :)) her ülkede bu tip sağlık politikaları farklı farklı tabi ki, biz istediğimiz zaman ultrasona da girebiliyoruz doktorlara istediğimiz kadar gidebiliyoruz, istediğimiz doğum yönetimini seçebiliyoruz, sadece kan baktırmak da değil :)) ama keşke biz de bu kadar ayrıntılı gitmesek ya daha rahat olmayı dilerdim dün kan verdim yarın için tekrar istediler, çok büyük bir stres gerçekten.

Anladımm gerekli değil yani Ben zorunlu zannetiğim için çok garip geldi dedim burda güzel kontrol edilmiyormuyuz Keyfiyse önemli değil, anne adayının kendi bileceği birşey sonuçta. Merakımı giderdiğin için teşekkür ediyorum:)

Rica ederimmm :))

Kızlar gunaydinnn bir şey diyeceğim cuma 33 pazar da 103 değerim oldu ama doktora gitmedim henüz görülmez diye haftaya gideyim diyorum sizce doğru mu yapıyorum

Kızlar gunaydinnn bir şey diyeceğim cuma 33 pazar da 103 değerim oldu ama doktora gitmedim henüz görülmez diye haftaya gideyim diyorum sizce doğru mu yapıyorum
Bence de bekle ya ben de birazdan kan vereceğim acilden veriyorum kanı sonuç çıkınca doktorumu bilgilendireceğim bugün, henüz kadın doğumcuma söylemedim beta değerimi haberi yok gebelikten ondan bilgilendireceğim sadece ama en etken haftaya çağırır o da bence beni, böyle sürekli kan ver sürekli hastaneye git çok stresli ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…