- 14 Kasım 2024
- 35
- 7
yapmadim bundan once kimyasal gebelik oldu o yuzden cok heveslenmek istemiyorumİdrar testi yaptınız mı
Hayır randevu bulmaya çalışıyorum :)Azönce bendede vardı 5 dk sonra geçti. Okuduğuma göre normalmişPazartesi kan vermeye gideceğim. Sen gittinmi kan vermeye?
Ya tabi belki referans aralıkları var ama bu öyle değişken ki kişiden kişiye, burada önemli olan kaç çıkarsa çıksın öncelikle 2 günde 1 düzenli artış göstermesi, gerisi sonra geliyor Allahın izniyle :)kizlar normal gebelikte bat tan 2 gun sonra kac civari deger cikmali?
evet haklisinYa tabi belki referans aralıkları var ama bu öyle değişken ki kişiden kişiye, burada önemli olan kaç çıkarsa çıksın öncelikle 2 günde 1 düzenli artış göstermesi, gerisi sonra geliyor Allahın izniyle :)
Merak ettiğim bi konu var, neden türkiyede gebeler sürekli kan veriyor? Hergün veya iki günde bir? Ben yurtdışındayım burda öyle yapılmıyor, geçikince bir kere kan testi yapılıyor hamileliğin kesinleşmesi için sonrasında ise 8 haftalıkken ilk muayene gidiyosun jinekologa. Hergün kan vermenin bir sebebimi var?Ya tabi belki referans aralıkları var ama bu öyle değişken ki kişiden kişiye, burada önemli olan kaç çıkarsa çıksın öncelikle 2 günde 1 düzenli artış göstermesi, gerisi sonra geliyor Allahın izniyle :)
Tam olarak sebebini bilmemekle birlikte bence buradaki sağlık sisteminde doktora/tedaviye kolay ve dilediğince ulaşım imkanından doğan bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum :)) her ülkede bu tip sağlık politikaları farklı farklı tabi ki, biz istediğimiz zaman ultrasona da girebiliyoruz doktorlara istediğimiz kadar gidebiliyoruz, istediğimiz doğum yönetimini seçebiliyoruz, sadece kan baktırmak da değil :)) ama keşke biz de bu kadar ayrıntılı gitmesek ya daha rahat olmayı dilerdim dün kan verdim yarın için tekrar istediler, çok büyük bir stres gerçekten.Merak ettiğim bi konu var, neden türkiyede gebeler sürekli kan veriyor? Hergün veya iki günde bir? Ben yurtdışındayım burda öyle yapılmıyor, geçikince bir kere kan testi yapılıyor hamileliğin kesinleşmesi için sonrasında ise 8 haftalıkken ilk muayene gidiyosun jinekologa. Hergün kan vermenin bir sebebimi var?
Anladımm gerekli değil yaniTam olarak sebebini bilmemekle birlikte bence buradaki sağlık sisteminde doktora/tedaviye kolay ve dilediğince ulaşım imkanından doğan bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum :)) her ülkede bu tip sağlık politikaları farklı farklı tabi ki, biz istediğimiz zaman ultrasona da girebiliyoruz doktorlara istediğimiz kadar gidebiliyoruz, istediğimiz doğum yönetimini seçebiliyoruz, sadece kan baktırmak da değil :)) ama keşke biz de bu kadar ayrıntılı gitmesek ya daha rahat olmayı dilerdim dün kan verdim yarın için tekrar istediler, çok büyük bir stres gerçekten.
Rica ederimmm :))Anladımm gerekli değil yaniBen zorunlu zannetiğim için çok garip geldi dedim burda güzel kontrol edilmiyormuyuz Keyfiyse önemli değil, anne adayının kendi bileceği birşey sonuçta. Merakımı giderdiğin için teşekkür ediyorum:)
Benim daha başlamadı bulantılarımKızlar sizdede oluyormu 4 gündür sabahları midem. Bulanıyor kalktigimda
Benimde gün içinde de midem bulanıyor başım dönüyor baya halsizleştimKızlar sizdede oluyormu 4 gündür sabahları midem. Bulanıyor kalktigimda
Bence hemen gitme daha zaman var başındayızKızlar gunaydinnn bir şey diyeceğim cuma 33 pazar da 103 değerim oldu ama doktora gitmedim henüz görülmez diye haftaya gideyim diyorum sizce doğru mu yapıyorum
Bence de bekle ya ben de birazdan kan vereceğim acilden veriyorum kanı sonuç çıkınca doktorumu bilgilendireceğim bugün, henüz kadın doğumcuma söylemedim beta değerimi haberi yok gebelikten ondan bilgilendireceğim sadece ama en etken haftaya çağırır o da bence beni, böyle sürekli kan ver sürekli hastaneye git çok stresli yaKızlar gunaydinnn bir şey diyeceğim cuma 33 pazar da 103 değerim oldu ama doktora gitmedim henüz görülmez diye haftaya gideyim diyorum sizce doğru mu yapıyorum
Evet bendede var dün başladı. Hatta akşam üstüde bulanıyorKızlar sizdede oluyormu 4 gündür sabahları midem. Bulanıyor kalktigimda
Evet randevu al 2 hafta sonraya falan her şeyin belli olur ben öyle yapacağımTabii hemen gitmek geliyor içimden ama mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sonra gel diyecek.