Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Merhaba kızlar bende aranızda yerimi alayım yaşım 36 ilk çocuğum (daha önce çook kez kimyasal geçirdim)bugün doktor kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür 4+2 haftalık hamileyim
Sat: 30 kasım
Bek. doğ. Trh : 6 eylül dedi doktorum
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Evet randevu al 2 hafta sonraya falan her şeyin belli olur ben öyle yapacağım
Bende aynı fikirdeyim yarın kan testi vereceğim aile hekiminde. Ondan sonra jinekoloğa randevu alıcam 2 hafta sonraya ilk muayene için (yeri varsa tabi) kese ve bebişi görmek isterim ilkinden

Bende aynı fikirdeyim yarın kan testi vereceğim aile hekiminde. Ondan sonra jinekoloğa randevu alıcam 2 hafta sonraya ilk muayene için (yeri varsa tabi) kese ve bebişi görmek isterim ilkinden
Mantıklı, ben de birkaç jinekoloğa mail attım bekliyorum yurtdışındayım umarım birisi kabul eder
Kan testi sonucunu yazarsınız merak ettim

Mantıklı, ben de birkaç jinekoloğa mail attım bekliyorum yurtdışındayım umarım birisi kabul eder
Kan testi sonucunu yazarsınız merak ettim
Bende yurtdışındayım, yer bulmak çok zor dediğiniz gibi Yarın arayacağım bende jinekologları umarım istediğimiz doktorda yer vardır Haber veririm tabi, sen verdinmi kan?

İlk beta değeriniz kaçtı acaba aynı sizinle sat tarihimiz

Bende yurtdışındayım, yer bulmak çok zor dediğiniz gibi Yarın arayacağım bende jinekologları umarım istediğimiz doktorda yer vardır Haber veririm tabi, sen verdinmi kan?
Hayır ben bu bölgeye yeni taşındığım için Hausarzt’ımda yok o yüzden mecbur doktor bulmaya çalışacağım ama bir sıkıntım yok bence her şey şu an yolundadır stres yapmıyorum test pozitif çıktı ya tadını çıkarıyorum

Ahsoo anladım, inşaallah iyi bir doktor bulursun. Aynen bende öyle pozitifliğin tadını çıkartıyorum kötü düşünmüyorum. (Eşime bile söylemedim henüz)

Söylememek için zor tutuyorum Kan testi vermeden söylemek istemedim. Ve süpriz yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremiyorum birtürlü Beklemiyor çünki
Sen nasıl söyledin?
Yaa çok tatlısın Ben de sürpriz yapacaktım video çekecektim vs ancak o gün kavga ediyorduk :d söyledim ve de her gün bana mutlaka sorduğu merak ettiği için çokta bekletmek içimden gelmiyordu. Bir an önce o da sevinsin rahatlasın istiyordum kavgayı da uzatmamış oldum yoksa günlerce küsmem gerekecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…