Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
İpketoşuum sagol canım benım destegın ıcın.saat 4 ten berı uyumadı aglıyor,zar zor uyutuyoruz 3 dakıka sonra aglayarak uyanıyor,elımı acıyor karnımı agrıyor anlayamadım.Allahım ona gelecek olan bana gelsın o mutlu olsun yeterkı..canı acıdı dıye hala cok uzgunum.mınık bır cana bakmak çok zor en kucuk bır hataya dıkkatsızlıge gelmıyor,nasıl bakacagım bılmıyorum hala annemlerdeyım,eve gecemıyorum bır türlü moralım cok bozuk gercekten.Aslında her konuda el becerım ıyıdır ama bebegı asla gıyındıremıyorum kolu acıyacak dıye,yada stres anında cok aglayınca falan bebek bende onunla aglıyorum panık oluyorum..ne yapsam bılemıyorum nasıl bakacagımı elım ayagıma dolandı.dıkısım kanamıs bugun hep kucakta yada ıkı buklum emzırmeye calısmaktan susturmaya calısmaktan..bıraz depresyondayım sanırım..Allahım bebegım ıyı olsunda ben ıyı olurum..
Elinden dolayı ağlamıyordur canım normal kolik rutinidir hergün aynı saatte başlıyorsa ağlaması gazdandır. Moralini bozma çünkü kolik bebek bakmak normal bebek bakmaktan daha zor canım ve ilk bebeğin benim de ilki öyleydi düşün beni bezdirdi 6 yıl arayla ikinciyi yaptım. Aslında belki kendi evine geçsen daha rahat edersin ben başımda birileri varken elim ayağıma dolanıyor tek başına daha rahat ediyorum mesela ama tabi gece için destek lazım uykusuzluğunu alacak sana yardımcı olacak. Yaparsın zamanla her şey hallolur merak etme sakinken sen yapmaya çalış ağlarken insanın eli ayağına dolanıyor benim de öyle mesela ağladığı zaman panik oluyorum ikinci olmasına rağmen emzik alıyorsa emzikle sakinleştir öyle yap ya da mamayla memeyle yapıyorsun en güzel şekilde de yapıyorsun buna emin ol sadece bebeğinin ağlaması seni strese sokuyor bence emzirme bende de öyle bir türlü çözemedik kambur olcam yakında iki büklüm emzirmekten sırtım belim cok ağrıyor ama hepsini çözecez zamanla 😍 Sende sakinleşmeye çalış kuzum benim mis gibi kokusunu içime cek rahatlamaya çalış bebek bu kuzular ağlıyor gaz muhabbetine az ağlamasından bir şey olmaz 🙏🏻🌸😘

İpketoşuum sagol canım benım destegın ıcın.saat 4 ten berı uyumadı aglıyor,zar zor uyutuyoruz 3 dakıka sonra aglayarak uyanıyor,elımı acıyor karnımı agrıyor anlayamadım.Allahım ona gelecek olan bana gelsın o mutlu olsun yeterkı..canı acıdı dıye hala cok uzgunum.mınık bır cana bakmak çok zor en kucuk bır hataya dıkkatsızlıge gelmıyor,nasıl bakacagım bılmıyorum hala annemlerdeyım,eve gecemıyorum bır türlü moralım cok bozuk gercekten.Aslında her konuda el becerım ıyıdır ama bebegı asla gıyındıremıyorum kolu acıyacak dıye,yada stres anında cok aglayınca falan bebek bende onunla aglıyorum panık oluyorum..ne yapsam bılemıyorum nasıl bakacagımı elım ayagıma dolandı.dıkısım kanamıs bugun hep kucakta yada ıkı buklum emzırmeye calısmaktan susturmaya calısmaktan..bıraz depresyondayım sanırım..Allahım bebegım ıyı olsunda ben ıyı olurum..
Canim ayni sorun bende de var annemle esim giydiriyor bezini degistiriyor hala yapamiyorum onlari cocuga birsey olacak diye

Selam canım benimde daha 4. Günüm aynı durumdayım. Hümgür hüngür ağlıyorum emzirmeye çalışırken. Yemin ederim doğum sancısından bile kötü. Sabah çocuğun ağzı kan olmuştu. Bunun bir çaresi yok mu ya 🥺 sürekli emizrmeye çalılştıkça da nasıl iyileşecek bilmiyorum..
Gümüş kapak kullanıp memnun olanlar var. Onu deneyebilirsiniz

Selam canım benim daha iyi Kerem. Başka doktora daha gittik fito krem verdi. Sabah akşam onu sürüyoruz azaldı akıntısı vs kuruyor sanki. Onun dışında göğüs yaralarım aynı kafayı yemek üzereyim bütün tuşlara basıyorum ama düzelmiyor çatlaklar yarıklar kanamalar. Her emzirmede ayağımı yere vurarak ağlamaya devam ediyorum. Bu durum beni hayattan soğuttu hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Her emzirme saati daha gelmeden stres çöküyor. Her şeyi deniyorum. Gümüş kapak, melhemler kremler bana mısın demiyor
Canım denemekten bişey çıkmaz benimde yara olmuştu ama çok ilerlemedi bende sitrec filme sardim her emzirmeden sonra ucunu kendi sutumle ıslatıp sitrec filme sardim geçti arada ayva çekirdeğini de jel yapıp sürdüm birde hastaneden madecassol diye bı krem verdiler onu sürdüm ama emzirme öncesi yıkanması lazım Fito kremide surebilirsin ama emzirme öncesi yıkaman lazim

Ya kızlar bebeğimin ablaları grip mi nezle mi her neyse hem hapsiriuor burunları akıyordu ne kadar uzak durun desemnlde aynı evde bebege bulaştı kaçınılmaz son hapsiriuor burnu da akıyor bu kadar küçük hiç yakalanmamıştı cocuklarim yaşayan var mı zaten bu kadar küçükken ilaç filan verilmiyor

Ya kızlar bebeğimin ablaları grip mi nezle mi her neyse hem hapsiriuor burunları akıyordu ne kadar uzak durun desemnlde aynı evde bebege bulaştı kaçınılmaz son hapsiriuor burnu da akıyor bu kadar küçük hiç yakalanmamıştı cocuklarim yaşayan var mı zaten bu kadar küçükken ilaç filan verilmiyor
Çok geçmiş olsun inşallah en güzel şekilde hızla atlatsın minik 🤍
Herkese kolaylıklar dilerim 🌸

Benim de bir sorum var. Bazen bebeğim beşiğe koyar koymaz uyuyorsa bile uyanmaya ağlamaya başlıyor. Kucağa alışmış alıştırma diyen de var, ilk 3 ay kucağa alıştırmak diye bir şey yok anne sıcaklığını arıyor kucağında uyutmaya devam edebilirsin diyen de var. Sizce hangisi doğru?
Kucağımda severek uyutuyorum ama babası gibi farklı bir kişi bakarken de uyutmakta zorlansın istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim 🥺

Benim de bir sorum var. Bazen bebeğim beşiğe koyar koymaz uyuyorsa bile uyanmaya ağlamaya başlıyor. Kucağa alışmış alıştırma diyen de var, ilk 3 ay kucağa alıştırmak diye bir şey yok anne sıcaklığını arıyor kucağında uyutmaya devam edebilirsin diyen de var. Sizce hangisi doğru?
Kucağımda severek uyutuyorum ama babası gibi farklı bir kişi bakarken de uyutmakta zorlansın istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim 🥺
Benim bebeğim da aynı hatta dün gece, gece boyu kucağımızda uyudu yatağına yatirdigimiz an uyandı, baya yorucu ama bu alıştırmayla felan alakası yok tamamen bebeğin ihtiyacıyla alakalı o an kucağa ihtiyacı var demekki, bazı geceler de besiginde kendi kendine uyuyor mesela dediğim gibi alistirma değil anlık ihtiyaç. Ama benim bebeğim kimin kucağında olursa uyuyor yani sadece benim değil babasının da kucağında uyuyor çok güzel .

Benim bebeğim da aynı hatta dün gece, gece boyu kucağımızda uyudu yatağına yatirdigimiz an uyandı, baya yorucu ama bu alıştırmayla felan alakası yok tamamen bebeğin ihtiyacıyla alakalı o an kucağa ihtiyacı var demekki, bazı geceler de besiginde kendi kendine uyuyor mesela dediğim gibi alistirma değil anlık ihtiyaç. Ama benim bebeğim kimin kucağında olursa uyuyor yani sadece benim değil babasının da kucağında uyuyor çok güzel .
Maşallah çok iyi, ben henüz kendim dışımda kucakta uyutmayı denemedim zaten son 2 gündür başladı yatağa bırakınca uyanması. Ama deneyelim bence de sorun olmamalı anne sıcaklığını arıyor kıyamam 🥺
Zannetmiyorum kucağa alışma olacağını…

Kızlar aranızda bebeği 3 4 gün kaka yapmayan varmı benimki sadece anne sütü aldığı için kabız olacağını sanmıyorum 3. Gün oldu halâ kaka yok niye acaba 🙄🙄

Selam canım benimde daha 4. Günüm aynı durumdayım. Hümgür hüngür ağlıyorum emzirmeye çalışırken. Yemin ederim doğum sancısından bile kötü. Sabah çocuğun ağzı kan olmuştu. Bunun bir çaresi yok mu ya 🥺 sürekli emizrmeye çalılştıkça da nasıl iyileşecek bilmiyorum..
Bende çok kötü şeyler yaşadım ama şu an geçti doktor antibiyotikli krem verdi onun harici ne gümüş kapak nede lansnoh asla iyi gelmedi iki tane krem verdi onları karıştırıp sür dedi emzirirken sil pamukla öyle emzir dedi anca o şekilde 4 günde iyi oldu . Zaten emziremedim sağdım biberonla verdim iyi olana kadar bide kremi sürdükten sonra evde göğüslerim açık gezdim hava alması gerekiyor dedi şu an çok şükür emzirmeye döndük 🤲🏻 Doğumdan daha zor bi acı yeminle insan ölüp ölüp diriliyor

Kızlar aranızda bebeği 3 4 gün kaka yapmayan varmı benimki sadece anne sütü aldığı için kabız olacağını sanmıyorum 3. Gün oldu halâ kaka yok niye acaba 🙄🙄
Ayy benimki 6 günün sonunda yaptı ilk mekonyum denilen yeşil kakadan sonra uzun süre yapmadı sonra düzene girdi korkma eğer ağlamıyorsa kasılmıyırsa ve bol bol çiş gaz yapıyorsa sorun yok ben bekledim baya ve yaptı yani .

Canım hem sen hemde eşin alsın kucağına benimkide yatırdığım zaman uyanıyor bende göğsüme yatırıyorum çok rahat ediyor öyle yavrum gaz oldugu için genelde yatırınca hemen uyanıyorlar sırt üstü rahat edemiyorlar bir da elılsın canım çevreye kulak asma zaten şurda enfazla 1 yıl böyle doya doya kucağımıza alcaz büyüyünce kucağına sığmayınca da o günleri özlüyorsun 😊 Bugünlerin zorlukları da var ama kucağında mis gibi bebek kokusunu çekmek de çok güzel hep özleniyor bu zamanlar keyfini çıkarın ☺️

Nabersiniz kızlar nerelerdesiniz bayram gezmesinde misiniz ☺️ warcrew warcrew göremiyorum seni büş 😍

misophonia_ misophonia_ kuzum uzun zamandır göremiyorum sanki seni nerelerdesin nasılsınız minik kızçelerin nasıl 😊😍🌸

Canım hem sen hemde eşin alsın kucağına benimkide yatırdığım zaman uyanıyor bende göğsüme yatırıyorum çok rahat ediyor öyle yavrum gaz oldugu için genelde yatırınca hemen uyanıyorlar sırt üstü rahat edemiyorlar bir da elılsın canım çevreye kulak asma zaten şurda enfazla 1 yıl böyle doya doya kucağımıza alcaz büyüyünce kucağına sığmayınca da o günleri özlüyorsun 😊 Bugünlerin zorlukları da var ama kucağında mis gibi bebek kokusunu çekmek de çok güzel hep özleniyor bu zamanlar keyfini çıkarın ☺️
Aynen öyle sizlerin pozitif mesajlarını okumak iyi geliyor kızlar, çok teşekkürler 🌸 Zaten onların kokusu yeter biz her şeyi yaparız, gerekirse dünyayı karşımıza alırız.
Bu muhteşem his şükür ki bizlere de nasip oldu, bazen elimiz ayağımıza dolaşıp ağlasak bile Allah gücünü veriyor. ♥️

Ayy benimki 6 günün sonunda yaptı ilk mekonyum denilen yeşil kakadan sonra uzun süre yapmadı sonra düzene girdi korkma eğer ağlamıyorsa kasılmıyırsa ve bol bol çiş gaz yapıyorsa sorun yok ben bekledim baya ve yaptı yani .
Sağol canım içimi rahatlattın valla🥰 ilk 4 gün güzel yaptı siyahtı rengi ve hatta 4. Günde 3 kere yaptı rengi yeni yeni açılıyodu sonra birden durdu inşallah bugün yarın yapar bakalım 🥰 bide bi sorun daha var sağlık ocağına topuk kanı için gidince sorcam bezinde çişle karışık akıntı gibi bişey görüyorum sarı çiş renginde ama jelimsi bişey kızlarda oluyormuş sanırım başına gelen varmı hiç

Kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Ben antibiyotik alıyorum. Antibiyotikten korumak için de bebeğime damla veriyorum, çünkü onda bağırsak problemine yol açıyormuş. Ama yine de işe yaramıyor. O ıkındıkça ve kaka yapamayınca için gidiyor. Ne yapmalıyım?

Benim bebeğim daha 4 günlük ve 2 gündür kaka yapmıyor. Antibiyotik içiyorum ondan olabilir ama ne yapsam çare bulamadım. Oluşacak bağırsak sorunlarına karşı damla verdiler ama işe yaramıyor.

Kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Ben antibiyotik alıyorum. Antibiyotikten korumak için de bebeğime damla veriyorum, çünkü onda bağırsak problemine yol açıyormuş. Ama yine de işe yaramıyor. O ıkındıkça ve kaka yapamayınca için gidiyor. Ne yapmalıyım?
Poposuna zeytinyağı sürmeyi dene canım, elimle masaj yap deliğine. Kulak çöpüyle de sürebilirsin, hatta hafif içeri itsen de olur sana kalmış. İnşallah yapar en kısa zamanda

Aynen öyle sizlerin pozitif mesajlarını okumak iyi geliyor kızlar, çok teşekkürler 🌸 Zaten onların kokusu yeter biz her şeyi yaparız, gerekirse dünyayı karşımıza alırız.
Bu muhteşem his şükür ki bizlere de nasip oldu, bazen elimiz ayağımıza dolaşıp ağlasak bile Allah gücünü veriyor. ♥️
Öyle canım benim ikinci bebeğim hala oturup ağladığım oluyor analık ayrı bir şey lohusalık ayrı bir şey 🥹😍
Kızlar bu gün nişanım geldi ortalama ne kadar zaman sonra doğum başlar tecrübelerinizi yazar mısınız 🙏🏻🙏🏻🫠
Doktoruna haber verdin mi canım benim ilk gebelikte nişan geldi doktor çağırdı tansiyonumda yüksekti benek ters olunca sezeryane girdim ikinci ise su ile beraber geldi doktoruma söyledim hemen gel dedi doğuma girdim öyle ☺️

Back
X