Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66

Hayırlı günler kızlar

Sizede zaman çok yavaş geliyormu

İlk gebelikmi öyleyse normal ben eski resimlerime baktım 20 haftada göbeyim çok az çıkmaya başladı
Hayır canım ikinci gebeliğim ilk bebeğimde de çok geç çıkmıştı çok fazla kilolu değilim ama sezeryan göbüşüm var biraz yada iç karın meselesi bilmiyorum çıksın istiyorum

Hayır canım ikinci gebeliğim ilk bebeğimde de çok geç çıkmıştı çok fazla kilolu değilim ama sezeryan göbüşüm var biraz yada iç karın meselesi bilmiyorum çıksın istiyorum
O zaman bizde durumlar aynı aslında geç çıkması iyi dikişler sorun yaratmasın diye

Kızlar Selam cinsiyeti bugün öğrendik 17 .haftalığız lakin değişirmi doktor net dedi ama bilemedim

Şu an zaten içerden hissederiz dışarıdan değil o pıt pıt bebeğindir bence

Off en sevmediğim elbise türü, ama büyük ihtimal böyle olucak Ben dar giyinmeyi seviyorum Düğünü doğumdan sonraya erteleyin diye haykırasım vaaarr
onlarda evlenecek zamanı bulmuşlar
şaka bi yana lohusayken daha zor olurdu. emzirmesi, depresyonu, herkesin şık şıkıdım dolanıp senin pespaye olman
dar istiyorsan yaklaşmasını bekle bence. kilo durumunu kestiremezsin boşuna almış olma :)

Kızlar Selam cinsiyeti bugün öğrendik 17 .haftalığız lakin değişirmi doktor net dedi ama bilemedim
Sağlıkla gelsin 17 de artık tam belli olur ama tabiki bir ihtimal yinede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…