Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Biz ozel soruyla daha geliyorum kusura bakmayn lutfen vajina ic dudaklarinizda herhangi bir degisim varmi sey benim sismislerde korktm biraz

Canım bence kilosu az değil, artış azalmış olabilir ama benim de bir ara az aldigi bir dönem oldu, 85 gr falan almıştı 10 günde. Sonra toparladı, şimdi artışı daha normale döndü. Ceviz, badem, yumurta, kaju kefir, süt, elma yedim o ara sürekli.
Ya bende kafama taktım neden böyle oldu bi anda diye 😞 aynen dediklerini yicem yarından itibaren inşallah faydası dokunur.

Smdi sizlere özel bir soruyla geliyorum doguma giderken genital temizliginizi nasil yapmayi dusunuyirsunuz lazerliler sansli bende lazerliyim ama bnde hic bir ise yaramadi malesef sezeryanda olcak olsam sonda vs vajinal mudahale olucak
Valla vurdum jilete bende lazere gitmustim hamilelikte cikmaya başladı doğum geçince tekrar giderim canım zaten çok hassas hiç ağda falan uğraşamam zaten çok ince telli cikiyo lazerden dolayi

Smdi sizlere özel bir soruyla geliyorum doguma giderken genital temizliginizi nasil yapmayi dusunuyirsunuz lazerliler sansli bende lazerliyim ama bnde hic bir ise yaramadi malesef sezeryanda olcak olsam sonda vs vajinal mudahale olucak
Normalde ağda yapıyordum ama artık onu yapamıyorum jilet zaten normalde de kullanamazdım kuaföre gitsem onlar da hızlı hızlı yapıyor can yakıyorlar ben 2 seferden beri garip gelecek ama doktor eldiveniyle yapıyorum o da çabuk çıkarıyor ama başka çarem yok gibi

Ya bende kafama taktım neden böyle oldu bi anda diye 😞 aynen dediklerini yicem yarından itibaren inşallah faydası dokunur.
Tahin helvası da kilo yapiyomus ben oyüzden kestim yemeği bana iri denilince ama biraz erken olacak gibi duruyor dengeliycek heralde gerçekten kiloyu hiç sorun etmeyin yeterki sağlıklı olsunlar zayıf bebek dogun ca daha çabuk toparliyo

Valla vurdum jilete bende lazere gitmustim hamilelikte cikmaya başladı doğum geçince tekrar giderim canım zaten çok hassas hiç ağda falan uğraşamam zaten çok ince telli cikiyo lazerden dolayi

Tuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik

Normalde ağda yapıyordum ama artık onu yapamıyorum jilet zaten normalde de kullanamazdım kuaföre gitsem onlar da hızlı hızlı yapıyor can yakıyorlar ben 2 seferden beri garip gelecek ama doktor eldiveniyle yapıyorum o da çabuk çıkarıyor ama başka çarem yok gibi
Ayy buda dert vallahi arkdsm mecbur jilet tuy dokucu giriscez o zamam

Tahin helvası da kilo yapiyomus ben oyüzden kestim yemeği bana iri denilince ama biraz erken olacak gibi duruyor dengeliycek heralde gerçekten kiloyu hiç sorun etmeyin yeterki sağlıklı olsunlar zayıf bebek dogun ca daha çabuk toparliyo
D DanosD Kesinlikle arkadaşa katılıyorum oğlum 2600 doğdu 46 cm ilk ay 2 kilo aldı sadece anne sütüyle ve 12 cm uzadı şimdi 8 yaşında pehlivan gibi hiç boşa üzmeyin kendinizi.
Sorun olup olmadığını doktorunuz takip edecektir zaten gerekli tedbirleride alır.

Tuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
Tuy dökücü kimyasal olduğu için çekindim açıkçası Venüs jiletlerden aldım mecburen elimin uzandigi yere kadar alıyorum kalmiyo gördüğüm kadarıyla ama lazer gerçekten tekrar cikiyo bitmiyo yani

Kuzum ben de lazerliyim ama maalesef çıkıyor hormonlar değişti. Orayı görmüyorum zaten çok zor en kolayı jilet geliyor bana jiletliyorum. Görmeden olduğu kadarıyla hissederek 😂😂

Back
X