Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Kızlar selam 11+5 de doktor cinsiyet tahmini yaptı ve şöyle söyledi çıkıntı var ama erkek derim bide kız çıkar bişi söylemiyim şimdilik 16. Haftada görüşelim netleşir o zaman zaten dedi ama biz çok merak ediyoruz şuan 14+3 deyiz henüz gitmemize 11 gün var bilgisi olan veya böyle çıkıntı olup da cinsiyeti belli olan var mı yorumlar mısınız bacak arası bu şekilde

Eklentiler

• IMG_5835.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 16

okurken bile ilk özeldeki doğrudur diye düşündüm sonra devletteki de çok emin konuşmuş ona da inandım bilmiyorum acaba hangisi yanılıyor traji komik cidden insan içinden geldiği gibi sevinemez :/
Başka doktora gitme şansın var mı? Özeller pahalıdır ama belki imkanların rahatsa bir daha dene

Kızlar kasık ağrılarınız var mı ben 2 gündür özellikle çok sık yaşıyorum batma girip çıkıyor aniden bu haftalarda normal diyolar ama insanın içinde de illaki bi korku oluyor

Bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var doktorumda hastanenin başhekimi hatta kime söylemişsem hepsi de özeldeki doktoru tanıdıkları için onunki doğrudur büyük ihtimalle dedi.Bide bana dediki istersen bi Ankara şehir hastanesine git tam emin ol sen bilirsin ama ben kız diyorum dedi açıkçası cinsiyet için gitmem zaten kaç doktor birden aynı cinsiyeti söylesin şuanda inanmam detaylı ultrason benim içimi rahatlaticak başka türlü ikna olmam ben artık 4hafta daha bekliycem

Ayy bencede canım ama oda yanılıyor diyenler oldu hadi hayırlısı bakalım
Ee doğunca görcez oo zaman nasip 2025de hala cinsiyet karıştırıyorlar pes wallahi detaylıda da göremiyorlarsa bişe demiyorum. Ne güzel kızım diye sevdim karnımı alıştım kız olcak diye erkek dediler bu sefer oğlum oğlum sevdim karnımı ben şimdi geri nasıl kızım diyim ya cocukda efil tefil oldu karnimda bı kızım bi oğlum hayır bide insan kendini alıştırinca bir süre tuhaf hissediyor

Pileli uçuş uçuş bir elbise de olabilir aslında çok güzel olur bence ama model bulunur mu bilemedim

Kesinlikle haklısın canım ve kötü kısım da kıyafet sorunu bebişlerimizekız mı erkek mi nasl alıcaz onu da cözemedim risk almamak için orta renk alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…