Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Korkmak değilde endişe ediyorum ilk gebelik bide
Canım benimde ilk gebelik 17 haftalık olacak benimde öyle ilk üç ayda olmayan bulantı baş dönmesi var resmen ama bence normal vücut alışıyor birde vitaminlerimizi düşürüyorlar o yüzden oluyor bence

Selam, ben ikincisinde bu kadar erken hissetmemiştim bence sorun yoktur bir iki hafta daha bekle bakalım

Belkide öyle bir durum yok ilk ve ya ikinci gebelik bilemedimki senin karnın çıktımı?acaba ona bağlımı mesela benim iç karnım geniş
Oyle top gıbı cıkan bır karnım yok zaten gobeklıydım bıraz hamılelıkten once. Aslında ben onu da stres yapıyordum geçen hafta şeker testi yaptırmaya gittim oradaki teste gelen kadınların karnı da aynı benimki gibiydi yani öyle çok belirgin bir karınları yoktu onları görünce biraz rahatladım.bıde benm ust karnım daha fazla mıgde altı gıbı

Selam, ben ikincisinde bu kadar erken hissetmemiştim bence sorun yoktur bir iki hafta daha bekle bakalım
Öylemi ya zaten bu ayın sonu detaylı ultrasonun var ama daha çok var..o zamana kadar hiss ettirsin ya kendini böyle pıt pıt bir şeyler hiss ediyorum ama emin diğilim o bebekmi dıştan diğil içerden hiss ediyorum bazen

Bendede belirgin diğil annem diyor çıkmış ilke göre daha erken çıkmış içim rahat etsin diye bu gün resmini çekicem öyle kıyaslıcam ilk gebeliğime göre

evet canım ya sağlığımız iyi olsun o yeter haklısın

Bendede belirgin diğil annem diyor çıkmış ilke göre daha erken çıkmış içim rahat etsin diye bu gün resmini çekicem öyle kıyaslıcam ilk gebeliğime göre
Bence daha haftamız kucuk 20 den sonra belırgınlesmeye baslar

Selam kızlar fikirlerinizi alabilirimm 2 ay sonra arkadaşımın düğünü var. Tam 7 aylık oluyorum. Nasıl bir abiye alacağımı bilmiyorum Son ana kadar beklemek istemiyorum zaten çok zor beğenen bir insanım. Normalde yakınım düğünü için 5-6 ay önceden bakar, alırdım. Baya zorla bekledim Şimdiden baksam ve beğensem bile 1 büyük bedenmi almalıyım kafam karıştı. Herkes erken diyo bir ay daha bekle diyor ama istemiyorum. İlk hamileliğim olduğu için, 2 ay sonra nasıl görünürüm onuda bilmiyorum. Nasıl birşey alsam ve ne zaman almamı tavsiye edersiniz..

göğüsten aşağı bol inen uçuş uçuş bir elbise olabilir bence her göbeğe de uyum sağlar. Dar alırsanız risk her türlü

İki gecedir benimde kaşıntı başladi.ben yediğim birşey alerji yaptı diye yorumlamistim ama hanilelikten mi acabaa

Benimde karnım hiç çıkmadı sadece bir dolgunluk hali var. Pıt pıtları düzenli olarak hissetmiyorsun zaten bir gin olup birkaç gün olmayadabilir. Ben tatlı yiyip uzandığımda oluyor. Hamile arkadaşlarımın göbekleri çoktan belli oldu bende kafama bunj takıyorum neden hiç belli olmuyor diye endişe hiç bitmiyor

Canım benimde ilk gebelik 17 haftalık olacak benimde öyle ilk üç ayda olmayan bulantı baş dönmesi var resmen ama bence normal vücut alışıyor birde vitaminlerimizi düşürüyorlar o yüzden oluyor bence
Canım ben hastaneden geldim şimdi hepsi gebeliktenmiş ve ekstra ilaç ta yazdı

Bencede göğüsten aşağı bollaşan uçuşan elbiselerden al
bunun gibi

İlk gebelikmi öyleyse normal ben eski resimlerime baktım 20 haftada göbeyim çok az çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…