Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Arkadaşlar merhaba, ben 35. Haftadayim , belim çok ağrıyor , ilk bebeğim sezeryanla doğdu , 2.ci de sezeryan olacak Mayıs başında , ama bu sefer çok zorlanıyorum , bel ağrım hiç geçmiyor, yattığım yerde de rahat değilim oturdugumda da , uzun süre ayakta kalamiyorum, sizler de böyle misiniz ? Ben ilk bebegimde hiç yaşamadım bunlari çok rahattim...
Canım ben öyleyim sırt ağrısına dayanamıyorum ağlıyorum gece artık ne yapsam da geçmiyor kızıma hamile iken çok rahat bir gebelik geçirdim ama bunda çok fazla zorlandım az kaldı diye sabrediyorum

Canım ben öyleyim sırt ağrısına dayanamıyorum ağlıyorum gece artık ne yapsam da geçmiyor kızıma hamile iken çok rahat bir gebelik geçirdim ama bunda çok fazla zorlandım az kaldı diye sabrediyorum
Aynen benim de sirt agrilarim uyutmuyor kocam da her gun masaj yapmaktan bikti zaten yapinca 5dk geciyo sonra daha fazla agriyor yatsam gecmiyo donsem gecmiyo anlamadim nasil olucak

Aynen benim de sirt agrilarim uyutmuyor kocam da her gun masaj yapmaktan bikti zaten yapinca 5dk geciyo sonra daha fazla agriyor yatsam gecmiyo donsem gecmiyo anlamadim nasil olucak
Sıcak kompres yapın diye yazıyor gebelik bloglarinda ama sıkıntı olur diye yapmadim bı iki defa havlu isitip koydum iyi geldi benim genelde kürek kemiklerimin arası çok ağrıyor

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız , nasıl gidiyor. Buralarda çok aktif olamadım. Daha doğum iznine bu hafta ayrıldım. Ve evde Dr 2 buçuk yaşında kızım var zaten. Bende durumlar biraz yorucu. Sizlerde nasıl. Hazır mısınız bebiskolara

Ay kız valla seni koruma içgüdüsü ile gelip kulaklarını çekerim görümcenin aynı yaşta kardeşim var ne dediklerini bilmiyorlar gerçekten 😬 neler çektin biri daha canını sıkarsa söyle bize hepimizin canı burnunda parçalayıveririz 😂😂😂😆
Gercekten hepimizin canı burnunda hiç birşeye gram tahammülü kalmaz mi insanın benim yok tekrarlayan seslere bile 🤣

Kızlar son 2 gündür benim hormonlar tavan. Her şeye ağlıyorum. Gördüğüm her doğum videosunda ağlıyorum. Bugün hediyeliklerimizin baskıya gitmeden son halini gördüm başladım ağlamaya 🥹 çocuğumun içerde dengesi şaşacak gibi şu son 2 hafta 🥲

Kaşar peyniri yiyorum, muz kabızlık yaptığı işin yiyemiyorum. Avokado denicem 🙏🏻🙏🏻
Canım bence kilosu az değil, artış azalmış olabilir ama benim de bir ara az aldigi bir dönem oldu, 85 gr falan almıştı 10 günde. Sonra toparladı, şimdi artışı daha normale döndü. Ceviz, badem, yumurta, kaju kefir, süt, elma yedim o ara sürekli.

Sancın var sanırım, ama tam düzenli değil herhalde. Benim de geçen cumartesi yumuşama başlamıştı ama açılma yoktu.

Akşam 5-6 gibi kasılma & regl ağrısı gibi geliyor (bazıları belden bunlar şiddetli oluyor) gece 2-3 e kadar devam ediyor.

Düzenli olmadığı için gitmedim ben eğer düzenli hale gelirse gidicem. Pozisyon filan değiştirince de geçmiyor benimkiler
evet benim de öyle düzensiz ama 90 o felan gördük nst de kasık ağrım ara da bir oluyor ama bel ağrım geçmiyor maalesef birde çatal muayenesinden çok korkuyordum korktuğum gibi değilmiş çok rahatladım

evet benim de öyle düzensiz ama 90 o felan gördük nst de kasık ağrım ara da bir oluyor ama bel ağrım geçmiyor maalesef birde çatal muayenesinden çok korkuyordum korktuğum gibi değilmiş çok rahatladım
Sağlıkla vakitlice gelsin inşallah 🥹

Benim en fazla 80 olmuştu ama iki gündür sanki şiddeti arttı gibi. Şuan yine başladı bu sefer aşağıya baskı hissediyorum kızım da çok hareketli o yüzden mi baskı hissi acaba onu da ayırt edemiyorum. Bu gece yine bana uyku yok gibi.

Evet korkutucu bir şeyi yok sadece biraz rahatsız hissettiriyor usg ile bakacak sanmıştım, birden eldiven giyip bakınca anlamadım bile nolduğunu 😂

Kızlar son 2 gündür benim hormonlar tavan. Her şeye ağlıyorum. Gördüğüm her doğum videosunda ağlıyorum. Bugün hediyeliklerimizin baskıya gitmeden son halini gördüm başladım ağlamaya 🥹 çocuğumun içerde dengesi şaşacak gibi şu son 2 hafta 🥲
Hormonlar çok fena bu ara, ben de çok gerginim ve huysuzlaştım, biraz da bilinmezlik stresi yaşıyoruz sanırım.

Kızlar bebek arabası ne aldınız ? Cybex çok karşıma çıkıyor bu ay halledeyim diyorum alan var mı hangi modelini ? Veya memnun kaldığınız bebek arabası ?
Selam canım biz Cybex aldık, travel sistem bebek oto koltuğu ile birlikte. Çok hafif kullanışlı az yer kaplıyor. Ağır olmaması önceliğimizdi çok araştırdık arkadaşlarımız tavsiye ettiler

Smdi sizlere özel bir soruyla geliyorum doguma giderken genital temizliginizi nasil yapmayi dusunuyirsunuz lazerliler sansli bende lazerliyim ama bnde hic bir ise yaramadi malesef sezeryanda olcak olsam sonda vs vajinal mudahale olucak

Back
X